Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 03, 16:42)
Jauciu reiktu pabandyti,ne tik del galimu sveikatos pagerejimu,bet ir siaip issivalyti..Kazkas su oda pasidare bert pradejo,sakau ten kaip raso gal pades odai,ir siaip visokiu blogybiu atsikratymu..bandziau ne karta valytis su visokiausiom zolytem ir tabletem ''tipo detoxo''kursas menuo,o poveikiu jokiu nepastebi,gal kazkas ir issivalo bet ne per daug..manau geras dalykas ir verta susidometi smile.gif Aciu uz info.

Sveikos merginos,

Na man tai taip buvo su tuo valymu. Abu su vyru prisiklause, kaip cia gerai tas valymas, Egles sanatorijoje paprasem, kad ir mum isvalytu. Tai gydytoja, sake, kad valyma daro tik po issamiu tyrimu, nes nevisiems ji galima daryti. Pirma istiria, kas yra pas tave t.y. ka ten reikia isvalyti. Ir siaip turi buti priezastis del ko tai reikia daryti.
Atsakyti
be abejo istiria,visur tiria.
Nors daug kam virsvoris,alergijos ir vid.uzkietejimas yra pagrindines priezastys del ko darosi.
Man dare konsultacija,plius bioenergetinis skanas.Uztruko 3 valandas,tada tik gavau leidima valymui smile.gif
Atsakyti
Aha skaiciau kad daro tyrimus pries tai..reik manyt kad bet kam nedarytu,pirma gal paziuiri ar tau tikrai to reikia smile.gif,bet pries IVF nelabai noriu rizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 03, 14:26)
Galvoju gal reiktu pasidaryti,radau mano vietoves klinika kaina £85 bet raso kad vieno karto neuztenka...o kaip ten viska daro? ar skauda?

na nepradekite kvailioti,jei viena mergaite parase kad ji mano kad jai padejo(duok dieve,kad ji tuo tiki),tai nereiskia kad dabar visos turi darytis tuos valymus,galite sugadinti zarnyno mikloflora. rasiau kad cia ne juokas ir negalima belekam jo daryti.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 12 04, 10:49)
na nepradekite kvailioti,jei viena mergaite parase kad ji mano kad jai padejo(duok dieve,kad ji tuo tiki),tai nereiskia kad dabar visos turi darytis tuos valymus,galite sugadinti zarnyno mikloflora. rasiau kad cia ne juokas ir negalima belekam jo daryti.

Prince,jeigu kazkas galova pasidaryti tai nereiskia kad vien del pastojimo...as pasidaryciau bet tikrai ne delto kad sventai tikiu kad viskas po to jau tapsiu nestuke.gif ,siaip manau tas valymas tik i nauda(aisku jeigu jo tikrai reikia),juk kiek visokio s.. privalgom per gyvenima,o be to bet kam to valymo ir nedaro,pirmiausia tyrimai o po to valymas! Jau negalvok kad mes cia tokios naivuoles sedim,aha viena pastojo ir man taip bus blink.gif... .tikrai ne mes cia tik siaip aptarem mirksiukas.gif Bet aciu uz nuomone.
Atsakyti
merginos, pats paprasciausias ir sveikiausias detoxas - gerti daug gryno paprasto vandens. per diena 2-3 litrus.
daug literaturos yra apie tai, kad gydomasis detoxas yra 0 ryte atsikelus is karto isgerti litra vandens.viskas puikiausiai issivalo ir bla bla la viskas gereja. kam idomu - pasiskaitinekite internete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 04, 13:22)
Prince,jeigu kazkas galova pasidaryti tai nereiskia kad vien del pastojimo...as pasidaryciau bet tikrai ne delto kad sventai tikiu kad viskas po to jau tapsiu  nestuke.gif ,siaip manau tas valymas tik i nauda(aisku jeigu jo tikrai reikia),juk kiek visokio s.. privalgom per gyvenima,o be to bet kam to valymo ir nedaro,pirmiausia tyrimai o po to valymas! Jau negalvok kad mes cia tokios naivuoles sedim,aha viena pastojo ir man taip bus  blink.gif... .tikrai ne mes cia tik siaip aptarem  mirksiukas.gif Bet aciu uz nuomone.

na ir gerai kad taip negalvojate mirksiukas.gif Na daryciau ji jei aju tikrai reiktu,o sisiap galima ir arbatu pagerti ir viskas issivalys,bet irgi negalima piknaudziauti mirksiukas.gif
Atsakyti
ai nuklydom visos šiek tiek ne į temą mirksiukas.gif Geriau parašykit kaip jaučiatės, visos išsibarstę turbūt kitose temukėse?
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

Del to zarnyno isvalymo, nebutina begti i centrus ir isplauti viska kaip kokie vamzdyna pries sildyma,,,as manau sitas turi but daroma tik extra atvejais,,,yra naturalesniu butu, kaip vaistazoles...as pradejau gerti sikline vandens su skaidulom (physylium, dziovintas gyslotis),,pradejau tustintis du kart per diena, pilvas nebeisiputes,,,anksciau problemu jokiu siaip neturejau,,,toliau yra detoksikuojantys ir zarnyna valantys preparatai, kurie svelniai, palaikydami pusiausvyra valo - mano mama geria vaistus del sutrikusios skydliaukes del kuriu organizmas labiau kaupia visokius toksinus, ir jai vienas is preparatu padejo jaustis daug geriau,,,esu bandziusi ir viena is "dietiniu" papildu, kur is ryto geri vienokias piliules, kad valytis, vakare kitokias kad subalansuoti, bet buvo per stiprus ir varyti liuosiai nepatiko man kasdien blush2.gif

Ir labai sutinku del patarimo apie vandeni,,,su klizma inkstu neisplausi, o vanduo daug palengvina ju darba, plius aisku ner reikalo kisti bile ka i burna,,,
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 04, 13:19)
merginos, pats paprasciausias ir sveikiausias detoxas - gerti daug gryno paprasto vandens...

drinks_cheers.gif

Hip, pas jus arbata gyslocio ar smulkinti gyslocio milteliai? As turiu arbata, retokai isgeriu, nes labai neskani. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 04, 16:19)
merginos, pats paprasciausias ir sveikiausias detoxas - gerti daug gryno paprasto vandens. per diena 2-3 litrus.
daug literaturos yra apie tai, kad gydomasis detoxas yra 0 ryte atsikelus is karto isgerti litra vandens.viskas puikiausiai issivalo ir bla bla la viskas gereja. kam idomu - pasiskaitinekite internete.  4u.gif

tikra teisybe - svarus paprastas, be priedu, gazu ir be jokio citrinos aromato - vanduo vanduo vanduo! Bet.. na as ji is tiesu ir pradejau gerti tik tada, kai... pastojau doh.gif iki to laiko mano skysciu papildymas budavo arbatos, sriubos ir pesikola doh.gif
Ir dar, as vis tiek per diena niekaip neisgeriu 1,5 l neptuno butelio - kaip man ryte susipilti i skrandi visa litra? blink.gif

O zarnyno valyma dariausi del suogu. Ir su ta pacia intencija, kad pravalys toksinus. bet po pirmo seanso jauciausi tikrai 10 kg palengvejus, po antro kaip pilve butu like koks litriukas kitas vandens, po trecio - jau beveik kaip pusle visa kliuksejau doh.gif O is tirko cia nekas stebuklingo tiesiog sifonine klizma ir tiek doh.gif . Kuri irodyta, kad daznai darytis ir nera sveika.

Atsiprasau uz ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 17, 04:29)
Hip, pas jus arbata gyslocio ar smulkinti gyslocio milteliai? As turiu arbata, retokai isgeriu, nes labai neskani.  rolleyes.gif

Miltukai,,,ji paprastai skriria, kai zmones turi tustinimosi sutrikimu, bet kartu jame gausu daug skaidulu, kuriu mums reikia,,,deje, tiek daug darzoviu ir vaisiu nevalgau, todel manau tai geras papildas ax.gif
Atsakyti