Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate laimingos gyvendamos su savo antrąja puse

Apklausa: Ar esate laimingos, gyvendamos su savo antraja puse? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labai laiminga - myliu ir esu mylima wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai džiaugiuosi ir baltai pavydžiu visoms, kurios yra laimingos su savo antraja puse. Mums kažko labai labai trūksta...
Atsakyti
QUOTE(jur-kli @ 2010 10 24, 20:36)
Nuoširdžiai džiaugiuosi ir baltai pavydžiu visoms, kurios yra laimingos su savo antraja puse. Mums kažko labai labai trūksta...

ir man kartais buna tokiu situaciju, kai atrodo jog truksta tos laimes ir norisi jos daugiau.. taciau su MB esu nepaprastai laiminga ir linkiu visoms daug laimes su Jusu antrosioms pusems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 24, 21:03)
Labai laiminga.
Jau matau mus du senukus giedrom akim  smile.gif  saviškiam to nesakau, tegu galvoja, kad gali mane prarasti, jei ką  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ar bereikia zodziu daugiau?Manau nebe tongue.gif
Atsakyti
Begalė temų apie nelaimingas moteris, nes nieko įdomaus kurti temą "o mano vyras nuostabus, mes tokie laimingi". Nei dramos, nei intrigos...

Mano atveju, dramų ir intrigų nėra, abu esam labai laimingi kartu ir ta laimė su metais nė kiek nemažėja.
Atsakyti
Kaip gražu, kad didžioji dauguma yra laimingos thumbup.gif
Atsakyti
Taip kaip sakoma"тихое бабское счастье"
Atsakyti
laiminga smile.gif) geras vyras, tikrai geresnis nei dauguma besisukanciu musu rate smile.gif) del to ir gyvenu smile.gif Jei bus nebegeras ir laiminga nebebusiu, tai ir negyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas*** @ 2010 10 29, 01:41)
laiminga smile.gif) geras vyras, tikrai geresnis nei dauguma besisukanciu musu rate smile.gif) del to ir gyvenu smile.gif Jei bus nebegeras ir laiminga nebebusiu, tai ir negyvensiu biggrin.gif

lengva pasakyti.... unsure.gif
Atsakyti
Esu laiminga wub.gif Bet jeigu atsikratytų ypročio sedėti prie pc, tada būčiau dar laimingesnė biggrin.gif
Atsakyti
Laimingai ištekėjus smile.gif
Atsakyti
Laiminga. Bet ne dėl to, kad tik gyvenu su antrąja puse. Esu laiminga dėl daugelio priežasčių ir patenkinta savo gyvenimu.
Vyras ne pasaulio centras, kad tik dėl jo tai būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 04 spalio 2011 - 07:10