Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate laimingos gyvendamos su savo antrąja puse

Apklausa: Ar esate laimingos, gyvendamos su savo antraja puse? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš ir be antros pusės būnu dažnai nelaiminga, viena gyvenimo etapą laiminga ,kita ne, viskas priklauso nuo būsenos ,nuo aplinkybių.Tai meluočiau ,kad esu laiminga visada, visko būna.Ir apskritai sunku pasakyti atskirti ar as su juo laiminga ar dėl kitų aplinkybių,arba atvirkščiai , na nebent visos mintys,visas laikas, visas gyvenimas suktus vien tik aplink jį.
Dramos gyvenime netrūksta ,bet šiuo momentu apie skyrybas negalvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Jei apskritai šnekant, tai taip, esu labai laiminga smile.gif O kad kartais kyla visokių pykčių dėl smulkmenų, tai irgi natūralu. Bet išsiaiškinam visada ir laimės jausmo tai neatima.
Atsakyti
QUOTE(DNG @ 2010 09 24, 22:03)
Labai laiminga.
Jau matau mus du senukus giedrom akim  smile.gif  saviškiam to nesakau, tegu galvoja, kad gali mane prarasti, jei ką  biggrin.gif

Kaip gražiai pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 10 06, 00:15)
Kaip gražiai pasakyta wub.gif

Tikrai 4u.gif
Atsakyti
Aš laiminga. Jei nebūtų laimės - negyvenčiau.
Atsakyti
Laiminga biggrin.gif
Kartais užknisa, bet tai tik trupiniai, visumoje esu laiminga
Atsakyti
Laiminga,nors,kaip ir visose šeimose būna visko,ir pasibarame,...jau po tiek metų bendro gyvenimo,ir pasibarame smile.gif bet vienas be kito negalime....kartais tenka trumpam,dienai,dviem išsiskirti be proto vienas kito pasiilgstame...myliu savo vyrą,savo šeimą.... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Mano laime priklauso ne nuo pirmos,antros ar kitos puses ir ne nuo pinigu kurios puses turi...o nuo hormonu ,kuriuos anie organizmui padeda gaminti...gamina ,negaliu skustis
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 10 04, 08:10)
Laiminga. Bet ne dėl to, kad tik gyvenu su antrąja puse. Esu laiminga dėl daugelio priežasčių ir patenkinta savo gyvenimu.
Vyras ne pasaulio centras, kad tik dėl jo tai būtų. mirksiukas.gif

thumbup.gif pritariu, ir man taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2011 10 12, 21:41)
Mano laime priklauso ne nuo pirmos,antros ar kitos puses ir ne nuo pinigu kurios puses turi...o nuo hormonu ,kuriuos anie  organizmui padeda gaminti...gamina ,negaliu skustis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif gerai parasyta.
Esu laimiga . Labai dziaugiuosi, kad susitikome. Niekad negalvojau, kad taip gera buti salia savo zmogaus.
Atsakyti
Aš taip pat esu be galo laiminga gyvendama su savuoju žmogeliuku wub.gif . Jei ir pasitaiko akimirkų, kai jaučiuosi nelaiminga, tai tikrai ne dėl MB kaltės. ax.gif Tiesiog pats gyvenimas taip "surėdytas", kad tenka ne tik džiaugtis, bet ir paliūdėt, kad išmoktume vertinti kiekvieną laimės akimirką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixana @ 2011 10 27, 00:36)
Aš taip pat esu be galo laiminga gyvendama su savuoju žmogeliuku  wub.gif . Jei ir pasitaiko akimirkų, kai jaučiuosi nelaiminga, tai tikrai ne dėl MB kaltės.  ax.gif Tiesiog pats gyvenimas taip "surėdytas", kad tenka ne tik džiaugtis, bet ir paliūdėt, kad išmoktume vertinti kiekvieną laimės akimirką. 4u.gif

4u.gif
Atsakyti