Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(brunete07 @ 2010 09 29, 00:13)

Galeciau ikelti i bendra pasta butu idomu suzinot ir kitu merginu nuomone apie mano didele nosi smile.gif bet nezinau slaptazodzio blush2.gif  nors siame forume dalyvauju jau daugiau kaip 2metus, tiek laiko ruosiuos operacijai ir vis nera kaip..

Sveikute, savo nuotraukyte gali atsiusti i nosieskorekcija@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 29, 08:56)
na tai kitos savaites pirmadieni isleis tave smile.gif viskas bus gerai pamatysi thumbup.gif
Papildyta:

aciu 4u.gif , tikiuosi smile.gif

Papildyta:
Dionide, sveika 4u.gif
Kaip tu laikaisi ir tavo nosiukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 29, 12:01)
aciu  4u.gif , tikiuosi smile.gif

Papildyta:
Dionide, sveika  4u.gif
Kaip tu laikaisi ir tavo nosiukas? smile.gif

Sveikute smile.gif
man atrodo, kad mano nosyte nebesikeicia... Bet kazkaip nebekreipiu demesio, zinau, kad geriau yra nei buvo, bet tikrai ne tokia, kokios tikejausi...
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 29, 13:25)
Brukne, ar tu tik ne ta panele kuri lapkricio 3-iai?  4u.gif Jei taip, tai ko gero pasimatysim smile.gif

Tai taip smile.gif vajey, kaip būtų smagu ne vienai tokiai bent jau būti, tai pasiguost bent būtų kam, tie patys vargai laukia doh.gif
Atsakyti
Otina,

aciu uz paguoda smile.gif Linkiu, kad tau viskas butu daug geriau nei man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 09 29, 14:33)
Sveikute smile.gif
man atrodo, kad mano nosyte nebesikeicia... Bet kazkaip nebekreipiu demesio, zinau, kad geriau yra nei buvo, bet tikrai ne tokia, kokios tikejausi...

o kokios butent tikejaisi?.. Ir ar buvai labai konkreciai issakiusi V.J ka turetu padaryti?
Papildyta:
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 29, 14:49)
Tai taip  smile.gif vajey, kaip būtų smagu ne vienai tokiai bent jau būti, tai pasiguost bent būtų kam, tie patys vargai laukia  doh.gif

Tai jau tikrai nebusi viena wink.gif Man tikrai galesi ir guostis ,ir gasdinti , nes tu pries mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 29, 18:08)
Tai jau tikrai nebusi viena wink.gif Man tikrai galesi ir guostis ,ir gasdinti , nes tu pries mane smile.gif

Tai tikrai manau pagąsdinsiu, nes man vos kas, ir jau mėlynės atsiranda, tai pamačius mane kad nepabėgtum lotuliukas.gif o šiaip man kyla klausimukas toms, kurios pas V.J. operavos. Laiko jis kelias dienas ligoninej, chirurgijos skyrius, savų drabužių per op negali, kiek žinau. O vėliau? ką tikrai patarumėte turėti (chalatą, patogius treningiukus)? Ar ten būsiu pajėgi persirenginėti (na suprantu,kad aptemptų golfų netamysiu per ta savo nuoperuotą nosį)? Nepagalvokit, kad aš čia puoštis sumasčiau, bet manau vis tiek buvo ir jums kokiu daiktų, kurių gal prireikė, o neturėjot tuo metu. Operacjų esu turėjus, bet kiekvienoj ligoninėj gi skirtingai būna...
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 30, 08:42)
Tai tikrai manau pagąsdinsiu, nes man vos kas, ir jau mėlynės atsiranda, tai pamačius mane kad nepabėgtum  lotuliukas.gif  o šiaip man kyla klausimukas toms, kurios pas V.J. operavos. Laiko jis kelias dienas ligoninej, chirurgijos skyrius, savų drabužių per op negali, kiek žinau. O vėliau? ką tikrai patarumėte turėti (chalatą, patogius treningiukus)? Ar ten būsiu pajėgi persirenginėti (na suprantu,kad aptemptų golfų netamysiu per ta savo nuoperuotą nosį)? Nepagalvokit, kad aš čia puoštis sumasčiau, bet manau vis tiek buvo ir jums kokiu daiktų, kurių gal prireikė, o neturėjot tuo metu. Operacjų esu turėjus, bet kiekvienoj ligoninėj gi skirtingai būna...

Stengsiuos nepabegti lotuliukas.gif
O siaip man atrodo kad guldys i LOR skyriu, ar gal blogai kazka supratau g.gif Is tikruju net nepaklausiau, tai kur man konkreciai ta diena prisistatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 30, 09:42)
Tai tikrai manau pagąsdinsiu, nes man vos kas, ir jau mėlynės atsiranda, tai pamačius mane kad nepabėgtum  lotuliukas.gif  o šiaip man kyla klausimukas toms, kurios pas V.J. operavos. Laiko jis kelias dienas ligoninej, chirurgijos skyrius, savų drabužių per op negali, kiek žinau. O vėliau? ką tikrai patarumėte turėti (chalatą, patogius treningiukus)? Ar ten būsiu pajėgi persirenginėti (na suprantu,kad aptemptų golfų netamysiu per ta savo nuoperuotą nosį)? Nepagalvokit, kad aš čia puoštis sumasčiau, bet manau vis tiek buvo ir jums kokiu daiktų, kurių gal prireikė, o neturėjot tuo metu. Operacjų esu turėjus, bet kiekvienoj ligoninėj gi skirtingai būna...

per op duos specelius rubus,o kasdienai turek patogius savo rubelius,chalata.
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 10:24)
Stengsiuos nepabegti  lotuliukas.gif
O siaip man atrodo kad guldys i LOR skyriu, ar gal blogai kazka supratau  g.gif Is tikruju net nepaklausiau, tai kur man konkreciai ta diena prisistatyt smile.gif

ateisi gultis i priimaji,dokumentus su siuntimu priduosi ,tave nuves ir priduos kaip i lor skyriu,nes tavo siuntimas bus parasytas i lor ,o gulsies pati i plastines chirurgijos skyriu,jei kils neaiskumu tai taip ir sakyk,as turiu gultis plastines chirurgijos skyriu.
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 09 29, 13:51)
Sveikute, savo nuotraukyte gali atsiusti i nosieskorekcija@gmail.com smile.gif

Na ant dienu kuo greiciau pasistengsiu ikelt savo nosyte ax.gif bus idomu isgirst jusu komentarus smile.gif
Dolce vita negalvojat apie antra korekcija? jei nesat dabar visiskai patenkinta? Manau visoms po operacijos kyla nepasitenkinimu bet aplamai ziurint naujos nosytes geriau atrodo uz senasias.. O prie ko prikibti visada bus galima..Kad ir mano pacios kol neapsilankiau pas Vitku nezinojau kad mano galiukas truputi kreivas nes is vieno sono atrodo toks labiau riestas o is kito sono labiau tiesus..Jei jis nebutu pasakes gal nebuciau net pastebejus..kai ikelsiu nuotraukytes pamatysit smile.gif
Ateniuxxx dar mazai laiko praejo kantrybes jums ir gero gijimo seksiu jusu gijima nes man rods musu nosytes panasios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 09:35)
per op duos specelius rubus,o kasdienai turek patogius savo rubelius,chalata.
Papildyta:

ateisi gultis i priimaji,dokumentus su siuntimu  priduosi ,tave nuves  ir priduos kaip i lor skyriu,nes tavo siuntimas bus parasytas i lor ,o gulsies pati  i plastines chirurgijos skyriu,jei kils neaiskumu tai taip ir sakyk,as turiu gultis plastines chirurgijos skyriu.

Man taip ir sakė, kad jei į lor ves, sakyti, kad į plastinės chirurgijos iš tikro turi eiti. Bet manau, kad ten ligoninėj jau žino, kas ir kaip vyksta rolleyes.gif tik man gaunas, kad turečiau atvykti iš vakaro, nuo 11.02 jau dokumentai, o operuos iš ryto... taip net baisoka pasidarė, menuo beliko, o va skaitau foruma, vis merginom kažkokie trūkumai, vis tiek nesijaučia gerai... verysad.gif gaila, kad negaliu pažiūrėti, kodėl.. sedžiu ir mąstau, na negi tikrai taip blogai jum? jei tikrai buvo blogai, ryžotės op, gal tikrai tik šiek tiek iki idealybės trūksta? taip neramu pasidarė.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 30, 11:33)
Man taip ir sakė, kad jei į lor ves, sakyti, kad į plastinės chirurgijos iš tikro turi eiti. Bet manau, kad ten ligoninėj jau žino, kas ir kaip vyksta  rolleyes.gif  tik man gaunas, kad turečiau atvykti iš vakaro, nuo 11.02 jau dokumentai, o operuos iš ryto... taip net baisoka pasidarė, menuo beliko, o va skaitau foruma, vis merginom kažkokie trūkumai, vis tiek nesijaučia gerai... verysad.gif  gaila, kad negaliu pažiūrėti, kodėl.. sedžiu ir mąstau, na negi tikrai taip blogai jum? jei tikrai buvo blogai, ryžotės op, gal tikrai tik šiek tiek iki idealybės trūksta? taip neramu pasidarė.. unsure.gif

mane taip pat is vakaro gulde,o is ryto op.As ant saves matau jau tokiu tukumu,kad ta snerve viena auksciau ispjauta kita zemiau kai ziuri is virsaus ir is sono,na tas trukumas tikrai neatsitaisys,o visa kita dar anksti spresti.Na ka zinau,as asmeniskai nezinau jei reiketu is naujo koki chirurga rinktis tai galvociau apie kitus chirurgus,bet negaliu spresti kuris chirurgas geriausias,nes neturiu patirties ant ju,o siaip rinkciaus Astrauska jauciu,jis ziauriai atsakingai dirba,ir jam svarbi zmogaus nuomone ir pats rezultatas.As tave Brukne,puikiai suprantu,nes as kai zinojau data op pas Jankuna tiek meciausi juodai ,nezinojau ka rinktis ir ka daryti,nes visokiu atsiliepimu prisiklausiau,o siaip visi klaidu daro,kiti kruopsciau atlieka kiti..kaip kam pasiseka ir kokia nuotaika smile.gif
Atsakyti