QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 28, 09:13)
panasiai ir as norejau - kad buciau sau grazesne, kad galeciau bet koki plauku kirpima nesioti, pasitikejimo turejau ir iki to, todel tai nebuvo mano tikslas. Norejosi graziai nuotraukose atrodyti bet kokiu rakursu. Bet svajone neissipilde, nosis nera ta, apie kokia as svajojau...

bet jau susitaikiau su tuo ir stengiuosi is vis apie ja negalvoti
Na anksciau(kai zinojau senaji slaptazodi) maciau jusu nosyte tai man tiesa pasakius labai grazi ir nera net ko lyginti su senaja

o dabar galite fotografuotis bet kokiu rakursu? kaip su plauku kirpimu?

irgi tinka bet kokia sukuosena ar vis del to tenka kazka maskuoti? Va butent as taip nusiteikus kad po operacijos busiu vos ne grazuole

kad nebebus kompleksu ir pan..bet manau reikia nusileist ant zemes ir nesitiket kazko per daug..labiausiai tai bijau komplikaciju kad nebutu blogiau nei su tikraja nosyte..
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 28, 09:29)
labas brunete

,pas mane ir tokia buvo ilga,ir kaulas didelis,bet kupreles nebuvo.Ir pats galas ilgas,taipat negalejau susirisus vaikscioti,nes kompleksuodavau labai

.Idomu butu pamatyti tavo nosyte

ar panasi i mano,man operavo Jankunas,galetum pamatytyt jo ilgos nosies darba,man dabar 2 savaites nuo op praejo, jei kartais nori parasyk gmail apsikeisim foto n.ravinkiene@gmail.com
Galeciau ikelti i bendra pasta butu idomu suzinot ir kitu merginu nuomone apie mano didele nosi

bet nezinau slaptazodzio

nors siame forume dalyvauju jau daugiau kaip 2metus, tiek laiko ruosiuos operacijai ir vis nera kaip..na bet pagaliau pinigeliai jau sutaupyti beliko suplanuot atostogas ir gryzt operacijai

beje idomu kai pradejau dometis nosies korekcija mano favoritu buvo Vitkus, buvau pas ji net konsultacijoj padare nuotraukytes su 3 variantais,poto kazkaip nuomone labiau pakrypo ant Viksraicio nes labiau pradejo patikt jo braizas, na o dabar manau operuosiuos pas Jankuna

sitiek laiko sekant foruma tai keiciasi ir nuomones apie chirurgus

manau kad Jankunas tikrai neblogas chirurgas greitu metu rasysiu jam laiskeli ir tarsiuos del operacijos

Na o kaip ateniuxxx jus patenkinta operacija? kaip pirmasis nosytes vaizdas?

sumazejo patrumpejo?