Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Aciu merginos 4u.gif Kazkur Iki parduotuve buvau uzmacius.. g.gif Nu manau rasiu kaip nors smile.gif
Tik va del tu tinimu, suprantu kad viskas labai individualiai... Tikejausi taip savarankiskai susisukti, bet issgasdinot siek tiek. Siaip as is Vilniaus, bet is Klaipedos vaziuociau pas tevus, tai ten tik kokis 100 km..
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 28, 09:29)

otina,yra ten nemokama aikstele,geriausiai vakare masina pasistatyt kai tuscia,rasi prie pat iejimo pagrindinio vietos,mane dar sekmadieni gulde is vakaro tai thumbup.gif ,isejo guleti 5 dienas,o del vairavimo tai as po pirmos dienos nieko nemaciau tiek uztinus buvau doh.gif  ir asarojo akys viskas blogai buvo nezinau ir verkti norejos viska,galvojau tikrai neatins kol reiks vaziuoti,nes baisiai veidelis atrode,bet jau trecia diena galejau matyti,tai ketvirta nakti  dar paliko mane,ketvitos dienos ryta tai maciau kuo puikiausiai smile.gif

Ateniuxxx, tai tu pati ir parvairavai, ar ne? Ar toli?
Nu jeigu kazkas galejo, reiskia ir man kazkaip galima bus smile.gif Gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 28, 21:46)
Aciu merginos  4u.gif Kazkur Iki parduotuve buvau uzmacius.. g.gif Nu manau rasiu kaip nors smile.gif
Tik va del tu tinimu, suprantu kad viskas labai individualiai... Tikejausi taip savarankiskai susisukti, bet issgasdinot siek tiek. Siaip as is Vilniaus, bet is Klaipedos vaziuociau pas tevus, tai ten tik kokis 100 km..
Papildyta:
Ateniuxxx, tai tu pati ir parvairavai, ar ne? Ar toli?
Nu jeigu kazkas galejo, reiskia ir man kazkaip galima bus smile.gif Gal smile.gif

grisi tikrai,ka zinau jau man kai buvo baisiai nezinau ar buna baisiau,kitai salia buvo net nebuvo taip ,nesutino taip ir nepamelinavo taip kaip as.Tikrai gali vaziuoti su savo masina,as grizau i Taurage tau yra 100 km. Kelintadieni tave guldys?
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 28, 22:23)
grisi tikrai,ka zinau jau man kai buvo baisiai nezinau ar buna baisiau,kitai salia buvo net nebuvo taip ,nesutino taip ir nepamelinavo taip kaip as.Tikrai gali vaziuoti su savo masina,as grizau i Taurage tau yra 100 km. Kelintadieni tave guldys?jei vidury sav tai paleis tik pirmadieni kitos savaites,salia manes gulejo mergaite tai ja pagulde trecedieni,isleido tik prmadieni.Mane tai is vakaro sekm. ir laike iki ketv.

tai yra man 100 km.nuo Kl. iki Trg.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 28, 21:27)
grisi tikrai,ka zinau jau man kai buvo baisiai nezinau ar buna baisiau,kitai salia buvo net nebuvo taip ,nesutino taip ir nepamelinavo taip kaip as.Tikrai gali vaziuoti su savo masina,as grizau i Taurage tau yra 100 km. Kelintadieni tave guldys?
Papildyta:

tai yra man 100 km.nuo Kl. iki Trg.

Ketvirtadieni OP, tai paguldys treciadieni. Cia ne kita ar dar kita, dar toli, bet as is anskto rupinuos blush2.gif
Uff, tvarkoj, tada biski ramiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 28, 09:13)
panasiai ir as norejau - kad buciau sau grazesne, kad galeciau bet koki plauku kirpima nesioti, pasitikejimo turejau ir iki to, todel tai nebuvo mano tikslas. Norejosi graziai nuotraukose atrodyti bet kokiu rakursu. Bet svajone neissipilde, nosis nera ta, apie kokia as svajojau...  unsure.gif  bet jau susitaikiau su tuo ir stengiuosi is vis apie ja negalvoti  smile.gif

Na anksciau(kai zinojau senaji slaptazodi) maciau jusu nosyte tai man tiesa pasakius labai grazi ir nera net ko lyginti su senaja ax.gif o dabar galite fotografuotis bet kokiu rakursu? kaip su plauku kirpimu? smile.gif irgi tinka bet kokia sukuosena ar vis del to tenka kazka maskuoti? Va butent as taip nusiteikus kad po operacijos busiu vos ne grazuole biggrin.gif kad nebebus kompleksu ir pan..bet manau reikia nusileist ant zemes ir nesitiket kazko per daug..labiausiai tai bijau komplikaciju kad nebutu blogiau nei su tikraja nosyte..
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 28, 09:29)
labas brunete smile.gif ,pas mane ir tokia buvo ilga,ir kaulas didelis,bet kupreles nebuvo.Ir pats galas ilgas,taipat negalejau susirisus vaikscioti,nes kompleksuodavau labai rolleyes.gif .Idomu butu pamatyti tavo nosyte blink.gif  ar panasi i mano,man operavo Jankunas,galetum pamatytyt jo ilgos nosies darba,man dabar 2 savaites nuo op praejo, jei  kartais nori parasyk gmail apsikeisim foto n.ravinkiene@gmail.com

Galeciau ikelti i bendra pasta butu idomu suzinot ir kitu merginu nuomone apie mano didele nosi smile.gif bet nezinau slaptazodzio blush2.gif nors siame forume dalyvauju jau daugiau kaip 2metus, tiek laiko ruosiuos operacijai ir vis nera kaip..na bet pagaliau pinigeliai jau sutaupyti beliko suplanuot atostogas ir gryzt operacijai smile.gif beje idomu kai pradejau dometis nosies korekcija mano favoritu buvo Vitkus, buvau pas ji net konsultacijoj padare nuotraukytes su 3 variantais,poto kazkaip nuomone labiau pakrypo ant Viksraicio nes labiau pradejo patikt jo braizas, na o dabar manau operuosiuos pas Jankuna bigsmile.gif sitiek laiko sekant foruma tai keiciasi ir nuomones apie chirurgus smile.gif manau kad Jankunas tikrai neblogas chirurgas greitu metu rasysiu jam laiskeli ir tarsiuos del operacijos ax.gif Na o kaip ateniuxxx jus patenkinta operacija? kaip pirmasis nosytes vaizdas? smile.gif sumazejo patrumpejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunete07: 29 rugsėjo 2010 - 01:15
QUOTE(Otina @ 2010 09 28, 22:56)
Ketvirtadieni OP, tai paguldys treciadieni. Cia ne kita ar dar kita, dar toli, bet as is anskto rupinuos  blush2.gif
Uff, tvarkoj, tada biski ramiau wink.gif

na tai kitos savaites pirmadieni isleis tave smile.gif viskas bus gerai pamatysi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(brunete07 @ 2010 09 29, 03:13)
Na anksciau(kai zinojau senaji slaptazodi) maciau jusu nosyte tai man tiesa pasakius labai grazi ir nera net ko lyginti su senaja ax.gif  o dabar galite fotografuotis bet kokiu rakursu? kaip su plauku kirpimu? smile.gif  irgi tinka bet kokia sukuosena ar vis del to tenka kazka maskuoti? Va butent as taip nusiteikus kad po operacijos busiu  vos ne grazuole  biggrin.gif  kad nebebus kompleksu ir pan..bet manau reikia nusileist ant zemes ir nesitiket kazko per daug..labiausiai tai bijau komplikaciju kad nebutu blogiau nei su tikraja nosyte..
Papildyta:

Galeciau ikelti i bendra pasta butu idomu suzinot ir kitu merginu nuomone apie mano didele nosi smile.gif bet nezinau slaptazodzio blush2.gif  nors siame forume dalyvauju jau daugiau kaip 2metus, tiek laiko ruosiuos operacijai ir vis nera kaip..na bet pagaliau pinigeliai jau sutaupyti beliko suplanuot atostogas ir gryzt operacijai smile.gif  beje idomu kai pradejau dometis nosies korekcija mano favoritu buvo Vitkus, buvau pas ji net konsultacijoj padare nuotraukytes su 3 variantais,poto kazkaip nuomone labiau pakrypo ant Viksraicio nes labiau pradejo patikt jo braizas, na o dabar manau operuosiuos pas Jankuna  bigsmile.gif  sitiek laiko sekant foruma tai keiciasi ir nuomones apie chirurgus  smile.gif manau kad Jankunas tikrai neblogas chirurgas greitu metu rasysiu jam laiskeli ir tarsiuos del operacijos  ax.gif Na o kaip ateniuxxx jus patenkinta operacija? kaip pirmasis nosytes vaizdas? smile.gif sumazejo patrumpejo?  bigsmile.gif

na man ji patrumpejo,bet tokia dar istinusi visa yra,tik tiek yra siokiu tokiu trukumu,kai ziuri is virsaus man ji kreivoka,bet gal todel ,kad ta viena puse daugiau patinusi ir nesa ta galiuka i kita puse,na sunku spresti kai tiek laiko tepraejo,ir dar erzina snerve viena didesne ispjauta,na nebent atsitaisys g.gif
Atsakyti
[ Va butent as taip nusiteikus kad po operacijos busiu vos ne grazuole biggrin.gif kad nebebus kompleksu ir pan..bet manau reikia nusileist ant zemes ir nesitiket kazko per daug..labiausiai tai bijau komplikaciju kad nebutu blogiau nei su tikraja nosyte..
Papildyta:

Na aš lygiai taip pat jaučiuos... data paskirta, liko menesiukas laukimo.. operuos ir pertvarą, ir kaulą, ir kremzles koreguos, ir dar dės kažkokią kaip atrmėlę apačioj nosies, nelabai žinau,kaip paaisškinti ax.gif tai baisoka... unsure.gif skaičiau, kad kažkam irgi ko gero panašiai darė, gal perskaičiusi atsilieps, kaip ten buna po to? gal po to reikia specialios priežiūros?
ir dar... girdėjau, kad gėrėt kazkokius vaistukus nuo tinimo.. gal patartumet, ka gert, kad mažiau sutinti ir kada reikėtų pradėt jau vartot juos? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 29, 08:26)
ir dar... girdėjau, kad gėrėt kazkokius vaistukus nuo tinimo.. gal patartumet, ka gert, kad mažiau sutinti ir kada reikėtų pradėt jau vartot juos?  blush2.gif

nepirk nieko specialiai, nepades, tik pinigus i bala ismesi, na nebent psichologiskai komfortabiliau jausies, kad kazka geri. Labai svarbu taisyklingose vetose ta ledo maisa po op laikyti, tik saldymas geriausiai slopina melynes. Jei ju bus gausiai ir ryskiu, jokie homeopatiniai vaistukai nepades mirksiukas.gif As pirkau Traumel berods - pinigai i bala. Nors pries tai giminaite vaistininke perspejo, kad nepirkciau nes napades, bet surizikavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2010 09 29, 01:13)
Na anksciau(kai zinojau senaji slaptazodi) maciau jusu nosyte tai man tiesa pasakius labai grazi ir nera net ko lyginti su senaja ax.gif  o dabar galite fotografuotis bet kokiu rakursu? kaip su plauku kirpimu? smile.gif  irgi tinka bet kokia sukuosena ar vis del to tenka kazka maskuoti? Va butent as taip nusiteikus kad po operacijos busiu  vos ne grazuole  biggrin.gif  kad nebebus kompleksu ir pan..bet manau reikia nusileist ant zemes ir nesitiket kazko per daug..labiausiai tai bijau komplikaciju kad nebutu blogiau nei su tikraja nosyte..
Papildyta:

nera ji negrazi, aciu smile.gif bet ne tokia apie kokia as svajojau sau doh.gif plauku kirpimo vistiek negaliu bet kokio, nes ji man (nosis) kazkokia ilgoka visvien atrodo unsure.gif zodziu, netapau grazuole, kokia tikejausi biggrin.gif 4u.gif o jus gal ir tapsit, kaip pasiseks, linkiu, kad pasisektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 29, 09:47)
nepirk nieko specialiai, nepades, tik pinigus i bala ismesi, na nebent psichologiskai komfortabiliau jausies, kad kazka geri. Labai svarbu taisyklingose vetose ta ledo maisa po op laikyti, tik saldymas geriausiai slopina melynes. Jei ju bus gausiai ir ryskiu, jokie homeopatiniai vaistukai nepades  mirksiukas.gif As pirkau Traumel berods - pinigai i bala. Nors pries tai  giminaite vaistininke perspejo, kad nepirkciau nes napades, bet surizikavau smile.gif

Pritariu, kad lb svarbu iskart dedamas ledas po op, is dar svarbu miegot pusiau sedimai, padeda netint.
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 29, 10:09)
nera ji negrazi, aciu smile.gif bet ne tokia apie kokia as svajojau sau  doh.gif  plauku kirpimo vistiek negaliu bet kokio, nes ji man (nosis) kazkokia ilgoka visvien atrodo  unsure.gif  zodziu, netapau grazuole, kokia tikejausi  biggrin.gif  4u.gif  o jus gal ir tapsit, kaip pasiseks, linkiu, kad pasisektu  mirksiukas.gif

DolceVita, svrb kad nosyte tavo neturi jokios asimetrijos ir pns 4u.gif
Ir siaip, merginos, nepanikuokit anksciau laiko, as realu vaizda pamaciau po 7-8 men, tada jau nelabai stipriai ir keiciasi, nebent ryskeja visi trukumai tik labiau rolleyes.gif
Norejau paklaust, kuri mergina is forumo ilgiausiai yra po op pas Jankuna?
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 29, 09:26)
Na aš lygiai taip pat jaučiuos... data paskirta, liko menesiukas laukimo.. operuos ir pertvarą, ir kaulą, ir kremzles koreguos, ir dar dės kažkokią kaip atrmėlę apačioj nosies, nelabai žinau,kaip paaisškinti ax.gif  tai baisoka...  unsure.gif  skaičiau, kad kažkam irgi ko gero panašiai darė, gal perskaičiusi atsilieps, kaip ten buna po to? gal po to reikia specialios priežiūros?
ir dar... girdėjau, kad gėrėt kazkokius vaistukus nuo tinimo.. gal patartumet, ka gert, kad mažiau sutinti ir kada reikėtų pradėt jau vartot juos?  blush2.gif

Brukne, ar tu tik ne ta panele kuri lapkricio 3-iai? 4u.gif Jei taip, tai ko gero pasimatysim smile.gif
Atsakyti
[quote=Fragollina,2010 09 29, 11:27]
Pritariu, kad lb svarbu iskart dedamas ledas po op, is dar svarbu miegot pusiau sedimai, padeda netint.
Papildyta:

Na va, aš irgi maniau, kad jokie ten vaistai ar žolelės nuo tinimo nepadės, po op tik jau kažkokie veiksmai... o as įpratus miegoti ant pilvo, veidu i pagalve, labai tikiuos, kad skaudes ir bent kelias naktis maziau miegosiu, nenusisukinesiu i pagalve... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 29, 10:09)
nera ji negrazi, aciu smile.gif bet ne tokia apie kokia as svajojau sau  doh.gif  plauku kirpimo vistiek negaliu bet kokio, nes ji man (nosis) kazkokia ilgoka visvien atrodo  unsure.gif  zodziu, netapau grazuole, kokia tikejausi  biggrin.gif  4u.gif  o jus gal ir tapsit, kaip pasiseks, linkiu, kad pasisektu  mirksiukas.gif

DolceVita,
aisku, svarbiausia kaip pati jautiesi ir kokiu lukesciu turejai, bet mano akimis nauja nosyte tave ir tikrai atjaunino ir pagrazino wink.gif Man tavo nosyte tokia standartine, simetriska, labai gerai "isipaiso" i bendra veiduko vaizda. O kad chirurgai nera visagaliai tai faktas, as palaikau save tuo, kad blogiau nei yra jau man tikrai nepadarys, nes originali nosis "susirinko" visa kas gali buti blogiausia smile.gif
Atsakyti