Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 09:35)
ateisi gultis i priimaji,dokumentus su siuntimu  priduosi ,tave nuves  ir priduos kaip i lor skyriu,nes tavo siuntimas bus parasytas i lor ,o gulsies pati  i plastines chirurgijos skyriu,jei kils neaiskumu tai taip ir sakyk,as turiu gultis plastines chirurgijos skyriu.

dokumentus, ta prasme tyrimus? bet as greiciausiai siuntimo neturesiu, nes darysiuos tyrimus privaciai. V.J. sake, kad jie patys gali israsyti siuntima. Tai manau vis tiek pirmiausia pas ji teks... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 12:50)
mane taip pat is vakaro gulde,o is ryto op.As ant saves matau jau tokiu tukumu,kad ta snerve viena auksciau ispjauta kita zemiau kai ziuri is virsaus ir is sono,na tas trukumas tikrai neatsitaisys,o visa kita dar anksti spresti.Na ka zinau,as asmeniskai nezinau jei reiketu  is naujo koki chirurga rinktis tai galvociau apie kitus chirurgus,bet negaliu spresti kuris chirurgas geriausias,nes neturiu patirties ant ju,o siaip rinkciaus Astrauska jauciu,jis ziauriai atsakingai dirba,ir jam svarbi zmogaus nuomone ir pats rezultatas.As tave Brukne,puikiai suprantu,nes as kai zinojau data op pas Jankuna tiek meciausi juodai ,nezinojau ka rinktis ir ka daryti,nes visokiu atsiliepimu prisiklausiau,o siaip visi klaidu daro,kiti kruopsciau atlieka kiti..kaip kam pasiseka ir kokia nuotaika smile.gif

kaip idomu, man tai sake 11-12 val. atvaziuoti (diena pries OP)...
O kodel manai kad neatsistatys, gal tai irgi yra tinimo pasekme (viena snerve istinus labiau)?.. Kazkaip lyg ir nebuvo Jankuno mergaiciu su zymia asimetrija g.gif Pataisykit, jei klystu..
Jezau, ir as jau pradedu metytis blink.gif
Papildyta:
Ir Ateniuxx, dar karta apziurejau tavo nosiuke, nu man ji ir po tokio trumpo laikotarpio tikras grozis ... Kad man taip gautusi... Nu aisku, man bus kitaip, nes nosys skirtingos, bet grazi forma tiek is priekio, tiek is sono...
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 15:39)
dokumentus, ta prasme tyrimus? bet as greiciausiai siuntimo neturesiu, nes darysiuos tyrimus privaciai. V.J. sake, kad jie patys gali israsyti siuntima. Tai manau vis tiek pirmiausia pas ji teks... g.gif
Papildyta:

O kodel manai kad neatsistatys, gal tai irgi yra tinimo pasekme (viena snerve istinus labiau)?.. Kazkaip lyg ir nebuvo Jankuno mergaiciu su zymia asimetrija  g.gif Pataisykit, jei klystu..
Jezau, ir as jau pradedu metytis  blink.gif
Papildyta:
Ir Ateniuxx, dar karta apziurejau tavo nosiuke, nu man ji ir po tokio trumpo laikotarpio tikras grozis ... Kad man taip gautusi... Nu aisku, man bus kitaip, nes nosys skirtingos, bet grazi forma tiek is priekio, tiek is sono...

As kai nuvaziavau i konsultacija pas Jankuna,apziurejus mane ir nutarus op diena mane jis siunte iskart apziurai pas lor Dirzauskiene ,ir kad israsytu siuntima gultis i ligonine,o tyrimus pasidariau ir privaciai pas save mieste.
O del nosytes,tai galvoju ,kad neatsistatys ta snerve,nes jos is sonu jau atitirpusios,ir matosi,kad skirtingos,uztirpes pats galas likes.O pries op ji buvo mazesne uz ana ,tai jis didino ir prididino doh.gif Ir ji kreivoka tokia kai ziuri is virsaus,bet tas kreivumas gal nuo tinimo,nes lyg viena puse daugiau patinusi,ir ne toji puse patinusi kur mazesne snerve,o patinusi ten kur didesne.Tas kreivumas atsistatys manau nosies,o snerves liks tokios verysad.gif
Atsakyti
Iki šių metų pradžios V.J. šnervių netvarkė per pirmą op, jei su šnervėm problemos, tvarko po metų laiko atskirai, dėl ko tiksliai nepasakysiu, bet taip geriau gaunasi. Na nebent išimtinais atvejais gal g.gif liepos mėn. kai mane operavo kelioms merginoms tuo pačiu tvarkė šnerves, tik nežinau kaip gavosi.
Apsvarstykit visus minusus, kurie gali būti po op, aš pvz. mąsčiau ar su gumbeliu bus geresnė nosis, nei su didele kupra ir nusprendžiau darytis op, neklydau tikrai gumbelis žymiai geriau, nei kuprelė smile.gif šnervės vistiek nebuvo lygios prieš op, tai manęs tas negązdino., jei labai trugdys darysiu korekciją po metų. Jei šitą op darotės tik dėl to, kad trūksta pasitikėjimo manau geriau kitur kreiptis, o ne į plastikos chirurgus. Ir dar ne visi chirurgai jums padarys to ko norit jūs, reikia klausti ką gali padaryti ir ar sutampa norai.
Ir dar smile.gif nebus ideali nosytė po op, nesitikėkit šito, svarbu, kad sutaptų jūsų norai su chirurgo galimybėmis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 30 rugsėjo 2010 - 14:58
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 15:39)
Papildyta:

O kodel manai kad neatsistatys, gal tai irgi yra tinimo pasekme (viena snerve istinus labiau)?.. Kazkaip lyg ir nebuvo Jankuno mergaiciu su zymia asimetrija  g.gif Pataisykit, jei klystu..
Jezau, ir as jau pradedu metytis  blink.gif
Papildyta:

Na nezinau,darykis nebijok,bus viskas thumbup.gif As bijojau ziauriai,bet ne pacios op,galvoju viska iskentesiu,kad tik pasisektu ta op . As nuvaziavus pas J konsultacijai,jau po savaites uzsirasiau op,nes taip norejau,nes jei buciau laukus dar,zinau po to buciau apsigalvojus.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 09 30, 15:56)
kai mane operavo kelioms merginoms tuo pačiu tvarkė šnerves, tik nežinau kaip gavosi.
Apsvarstykit visus minusus, kurie gali būti po op, aš pvz. mąsčiau ar su gumbeliu bus geresnė nosis, nei su didele kupra ir nusprendžiau darytis op, neklydau tikrai gumbelis žymiai geriau, nei kuprelė  smile.gif šnervės vistiek nebuvo lygios prieš op, tai manęs tas negązdino., jei labai trugdys darysiu korekciją po metų. Jei šitą op darotės tik dėl to, kad trūksta pasitikėjimo manau geriau kitur kreiptis, o ne į plastikos chirurgus. Ir dar ne visi chirurgai jums padarys to ko norit jūs, reikia klausti ką gali padaryti ir ar sutampa norai.
Ir dar  smile.gif nebus ideali nosytė po op, nesitikėkit šito, svarbu, kad sutaptų jūsų norai su chirurgo galimybėmis  4u.gif

Na, man nereikia paciu snerviu kazkaip koreguoti (didinti ar mazinti), bent nekalbejom apie tai, man tik sioj vietoj reikia mazinti kremzle apie snerves, nes neturiu jokio isrietimo tose vietose, koki paprastai turi normaliu nosiu savininkai smile.gif Todel tikiuosi, kad sioj vietoj bus ok g.gif
Pasitikejimo visada zinoma galetu buti daugiau, bet siaip nekompleksuoju tiek kad vengciau ar sypsotis ar priekiu i zmones stovet, tiesiog labai jau nepatinka man ta nosis, nuo pat paauglystes kai ji man "isdidejo" unsure.gif Esu tokia gan priekabi sau, todel norisi ziurint i veidrodi matyti paciai sau grazia moteri,bet kuriuo rakursu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 16:00)
Na nezinau,darykis nebijok,bus viskas  thumbup.gif As bijojau ziauriai,bet ne pacios op,galvoju viska iskentesiu,kad tik pasisektu ta op . As nuvaziavus pas J konsultacijai,jau po savaites uzsirasiau  op,nes taip norejau,nes jei buciau laukus dar,zinau po to buciau apsigalvojus.

Aha, lengva pasakyt, nebijok, kai jau po visko smile.gif Man ilgas laukimas dar, nes problematiska su atostogomis, bet as tiesa sakant, nelabai turiu kitu variantu (chirurgu), finansine prasme ypac. Na, net pats V.J. paminejo Astrauska, bet cia, forume, vienintele mergina pas ji daresi, aisku padare super, bet is vieno pvz. spresti sunku...
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 18:11)
Na, man nereikia paciu snerviu kazkaip koreguoti (didinti ar mazinti), bent nekalbejom apie tai, man tik sioj vietoj reikia mazinti kremzle apie snerves, nes neturiu jokio isrietimo tose vietose, koki paprastai turi normaliu nosiu savininkai smile.gif Todel tikiuosi, kad sioj vietoj bus ok  g.gif
Pasitikejimo visada zinoma galetu buti daugiau, bet siaip nekompleksuoju tiek kad vengciau ar sypsotis ar priekiu i zmones stovet, tiesiog labai jau nepatinka man ta nosis, nuo pat paauglystes kai ji man "isdidejo"  unsure.gif Esu tokia gan priekabi sau, todel norisi ziurint i veidrodi matyti paciai sau grazia moteri,bet kuriuo rakursu smile.gif
Papildyta:

Aha, lengva pasakyt, nebijok, kai jau po visko smile.gif Man ilgas laukimas dar, nes problematiska su atostogomis, bet as tiesa sakant, nelabai turiu kitu variantu (chirurgu), finansine prasme ypac. Na, net pats V.J. paminejo Astrauska, bet cia, forume, vienintele mergina pas ji daresi, aisku padare super, bet is vieno pvz. spresti sunku...

ne kad nebijok.o nusiteik jau,blogiau tikrai nebus,bent jau is visu nosyciu matytu Jankuno,nesubjaurojo dar labiau jos negu buvo pries tai.As pati esu labai priekabi,man turi viskas be trukumu buti,bet taip nera arba mazai pasitaiko,vistiek kazka iziuri.O ka J kalbejo tau apie Astrauska sakai?
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 17:31)
ne kad nebijok.o nusiteik jau,blogiau tikrai nebus,bent jau is visu nosyciu matytu Jankuno,nesubjaurojo dar labiau jos negu buvo pries tai.As pati esu labai priekabi,man turi viskas be trukumu buti,bet taip nera arba mazai pasitaiko,vistiek kazka iziuri.O ka J kalbejo tau apie Astrauska sakai?

Sake, mazdaug, jei nuspresciau operuotis pats, tikrai pasitikeciau Astrausku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 21:35)
Sake, mazdaug, jei nuspresciau operuotis pats, tikrai pasitikeciau Astrausku smile.gif

keista,kad taip sake,kitos gali paklausyti ir pabegti pas Astrauska smile.gif
Atsakyti
Idejau ir as pora 4 menesiu nuotraukyciu. Butu idomu ar jus pastebit kokiu pasikeitimu - as tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 30, 17:11)
Na, man nereikia paciu snerviu kazkaip koreguoti (didinti ar mazinti), bent nekalbejom apie tai, man tik sioj vietoj reikia mazinti kremzle apie snerves, nes neturiu jokio isrietimo tose vietose, koki paprastai turi normaliu nosiu savininkai smile.gif Todel tikiuosi, kad sioj vietoj bus ok  g.gif
Pasitikejimo visada zinoma galetu buti daugiau, bet siaip nekompleksuoju tiek kad vengciau ar sypsotis ar priekiu i zmones stovet, tiesiog labai jau nepatinka man ta nosis, nuo pat paauglystes kai ji man "isdidejo"  unsure.gif Esu tokia gan priekabi sau, todel norisi ziurint i veidrodi matyti paciai sau grazia moteri,bet kuriuo rakursu smile.gif
Papildyta:

liabukas citrute daresi pas astrauska smile.gif
Atsakyti
9 menesiai po op..aisku,rezultatas nera tobulas,bet mane tenkina net labai..jauciuosi tarsi atgimusi blush2.gif ..Nors tas kauliukas dar man labai trukdo..idesiu keleta foto

Aida13,labai grazi nosyte ir man ji atrodo mazai pasikeitusi,bet zinok,veliau palyginus nuotraukas po 3 men ir po 6,nustebsi,kaip skiriasi nosyte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 30 rugsėjo 2010 - 23:17
Angelina, atrodai labai graziai wink.gif saunuole 4u.gif

Merginos, turiu nuojauta, kad kazkas musu nuotraukas pompuoja i kitus e-adresus, jau kelinta karta uzeinu ir matau, kad yra juodrastis, ji paspaudus matau nepazistama adresa, o ka ten kas ruosiasi daryti - nesimato sad.gif speju, kad atejo laikas vel keisti slaptazodi, arba trinti nuotraukas lauk, truputi erzina sitie dalykai jau mane g.gif
Atsakyti