QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 09:35)
ateisi gultis i priimaji,dokumentus su siuntimu priduosi ,tave nuves ir priduos kaip i lor skyriu,nes tavo siuntimas bus parasytas i lor ,o gulsies pati i plastines chirurgijos skyriu,jei kils neaiskumu tai taip ir sakyk,as turiu gultis plastines chirurgijos skyriu.
dokumentus, ta prasme tyrimus? bet as greiciausiai siuntimo neturesiu, nes darysiuos tyrimus privaciai. V.J. sake, kad jie patys gali israsyti siuntima. Tai manau vis tiek pirmiausia pas ji teks...

Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 30, 12:50)
mane taip pat is vakaro gulde,o is ryto op.As ant saves matau jau tokiu tukumu,kad ta snerve viena auksciau ispjauta kita zemiau kai ziuri is virsaus ir is sono,na tas trukumas tikrai neatsitaisys,o visa kita dar anksti spresti.Na ka zinau,as asmeniskai nezinau jei reiketu is naujo koki chirurga rinktis tai galvociau apie kitus chirurgus,bet negaliu spresti kuris chirurgas geriausias,nes neturiu patirties ant ju,o siaip rinkciaus Astrauska jauciu,jis ziauriai atsakingai dirba,ir jam svarbi zmogaus nuomone ir pats rezultatas.As tave Brukne,puikiai suprantu,nes as kai zinojau data op pas Jankuna tiek meciausi juodai ,nezinojau ka rinktis ir ka daryti,nes visokiu atsiliepimu prisiklausiau,o siaip visi klaidu daro,kiti kruopsciau atlieka kiti..kaip kam pasiseka ir kokia nuotaika 

kaip idomu, man tai sake 11-12 val. atvaziuoti (diena pries OP)...
O kodel manai kad neatsistatys, gal tai irgi yra tinimo pasekme (viena snerve istinus labiau)?.. Kazkaip lyg ir nebuvo Jankuno mergaiciu su zymia asimetrija

Jezau, ir as jau pradedu metytis

Papildyta:
Ir Ateniuxx, dar karta apziurejau tavo nosiuke, nu man ji ir po tokio trumpo laikotarpio tikras grozis ... Kad man taip gautusi... Nu aisku, man bus kitaip, nes nosys skirtingos, bet grazi forma tiek is priekio, tiek is sono...