Kaip jau minejau, praeita penktadieni (gruodzio 10d.) ryte dar nesiojau akinukus

Penktadieni musu buvo 5 - vienas vyrukas, trys paneles ir viena moteris. Visi drauge nuejome i operacines patalpa, mums dave apsivilkti tokius vienkartinius rubus, kepurele, batams specialius maisiukus (bachily), po to akis pratryne su spiritu, ilasino lasiuku, ir pirmyn!!! As buvau pirmoji... daktaras pats paskirsto kas po ko. Is pradziu drebejau, bet po to kai isejau is operacines, kokia laiminga buvau kad pirma ejau, man gi maziausiai nervuotis laiko buvo

Mano operacija dviem akytem truko maziau negu 3 minutes... Man tai kaip stebuklas buvo, tikrai, jau is karto po operacijos as galejau skaityti visus uzrasus ant duru, kazkokius maziukus daiktus iziureti galejau, ir man niekas nesiliejo! Po 5 minuciu prasidejo baisiausia - griauze, nieztejo, persejo, verkiau, pykino, gerti norejau, na bet jau iskentejau

O jau pakeliuj namo as per prievarta ir asaras stengiausi atmerkti akys, ir galejau skaityti visus uzrasus, kelio zenklus, masinu numerius... man tai tikrai buvo ir yra stebuklas

Antradieni as buvau apziuroje: desine akis mato 100%, o kaire mato 120%. Daktaras sake kad regejimas i toli atsistato ta pati vakara, o regejimas is arti iki 7 dienu. As i toli ir is arti gerai maciau jau ta pati vakara

Siaip tikrai, patys nemaloniausi pojuciai, tai ne nuo operacijos, o po jos pirmu 4-5 valandu, po to kita diena dar truputeli skauda akytes, bet nepersti ar nebegriauzia, tiesiog manau savaime suprantama kad randelis, tas "lopas, flepas" gyja

Su mielu noru strsakysiu i visus jusu klausymus, nes zinau kaip yra sunku apsispresti