Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

Pati operacija, pojuciai ir kas is to isejo... smile.gif

Kaip jau minejau, praeita penktadieni (gruodzio 10d.) ryte dar nesiojau akinukus rolleyes.gif

Penktadieni musu buvo 5 - vienas vyrukas, trys paneles ir viena moteris. Visi drauge nuejome i operacines patalpa, mums dave apsivilkti tokius vienkartinius rubus, kepurele, batams specialius maisiukus (bachily), po to akis pratryne su spiritu, ilasino lasiuku, ir pirmyn!!! As buvau pirmoji... daktaras pats paskirsto kas po ko. Is pradziu drebejau, bet po to kai isejau is operacines, kokia laiminga buvau kad pirma ejau, man gi maziausiai nervuotis laiko buvo smile.gif

Mano operacija dviem akytem truko maziau negu 3 minutes... Man tai kaip stebuklas buvo, tikrai, jau is karto po operacijos as galejau skaityti visus uzrasus ant duru, kazkokius maziukus daiktus iziureti galejau, ir man niekas nesiliejo! Po 5 minuciu prasidejo baisiausia - griauze, nieztejo, persejo, verkiau, pykino, gerti norejau, na bet jau iskentejau smile.gif Pati operacija tai visai neskausminga buvo, o as gi buvau prisiziurejusi youtube video, tai tik zinojau kas ir kada daresi mano akyje smile.gif

O jau pakeliuj namo as per prievarta ir asaras stengiausi atmerkti akys, ir galejau skaityti visus uzrasus, kelio zenklus, masinu numerius... man tai tikrai buvo ir yra stebuklas bigsmile.gif Po operacijos rekomenduojama pamiegoti ir pramiegoti pati nemaloniausia jausma, bet man taip ir neisejo uzmigti, tai pragulejau tamsoje. Vakare jau atsikeliau arbateles isgerti, tai pro langa apziurinejau namus, bet dar stengiausi nelabai sviesa uzdegti, bet jau kita diena nebuvo man sviesos baimes, tiesiog savo pacios saugumui dar nesiojau akinukus nuo saules kad netycia nepatrynti akiu smile.gif tai va, nesiojau akinukus nuo saules 2 dienas, miegojau su jais 3 naktis smile.gif

Antradieni as buvau apziuroje: desine akis mato 100%, o kaire mato 120%. Daktaras sake kad regejimas i toli atsistato ta pati vakara, o regejimas is arti iki 7 dienu. As i toli ir is arti gerai maciau jau ta pati vakara smile.gif Vairuoju nuo antradienio, ir nakti irgi, ir niekas man ten nesimaiso kaip forumose rase smile.gif Pripazinsiu, truputeli nuo zybintu ir lempu eina kaip mazi spinduliukai, bet tikrai nemaiso, o masinu numerius, zenklus, ir ka reikia matyti vairuojant nakti puikiausiai matau smile.gif I dusa jau ejau kita diena, bet kaip nebutu juokinga, su saules akiniais smile.gif bet cia tik savo pacios saugumui, kad netycia vanduo nepatektu smile.gif dvi savaites negalima eiti i vonia, menesi i pirti, sauna, soliaruma ir baseina. Su kompu tai nelabai rekomenduoja, bet as jau truputeli ilendu nuo antradienio smile.gif

Siaip tikrai, patys nemaloniausi pojuciai, tai ne nuo operacijos, o po jos pirmu 4-5 valandu, po to kita diena dar truputeli skauda akytes, bet nepersti ar nebegriauzia, tiesiog manau savaime suprantama kad randelis, tas "lopas, flepas" gyja smile.gif man dar lasiukus reikia lasinti, na ir saugotis nuo kai kuriu dalyku, bet siaip jau akyciu visai nejauciu, ir atrodo kad visada taip gerai maciau. Apie operacija primena tik tas, kad vis dar nesidazau smile.gif

Su mielu noru strsakysiu i visus jusu klausymus, nes zinau kaip yra sunku apsispresti 4u.gif
Atsakyti
----> Kavinuke na kaip tavo akytes ar gereja gal jau dingo liejimasis?smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vakar buvo 2 savaites po operacijos smile.gif Po savaites truputeli paraudonavo viena akis, nuvaziavau pas daktara, sake kad gal but netycia patryniau aki, jokio uzdegimo nera, bet israse dar savaitele Tobradex lasinti. Jau viskas susitvarke. Akytes vel baltos ir gerai mato smile.gif
Bet vakar, is pacio ryto kai dar buvo tamsu, ir buvo labai didelis rukas, tai buvo nelabai jauku vairuoti. Nezinau kaip paaskinti, vaizdas toks slapias buvo. Bet manau ir gerai matanciam zmogui per tamsa ir ruka nelabai jauku vairuoti. O siaip esu labai patenkinta, kad nereikia akinuku, bet vis buna juos "pataisau" ant nosies smile.gif
Linkiu kad sveiktu visu jusu akytes, o sveikos visada gerai matytu!!! smile.gif
Linksmu svenciu!!! 4u.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš...stabdo tik tai, kad neaišku, kaip bus ateity...Ir kodėl patys gydytojai su akiniais????
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 27, 09:52)
norėčiau ir aš...stabdo tik tai, kad neaišku, kaip bus ateity...Ir kodėl patys gydytojai su akiniais????

Jau ne kartą šioje temoje apie tai kalbėta- tai tik kosmetinė operacija, nepanaikinanti blogo regėjimo priežasčių...Ne visiems gydytojams akiniai trukdo gyventi.
Atsakyti
o as galvoju kada man darytis operacija, baigiau maitinti savo atzala, nusilpo organizmas, pradejo gesti dantys, bijau dabar darytis kad del organizmo nusilpimo nenusilptu regejimas ir operacija nesigautu per niek, nors medikai traktuoja kad 0,5 m po gimdymo jau galima daryti operacijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 27, 15:58)
o as galvoju kada man darytis operacija, baigiau maitinti savo atzala, nusilpo organizmas, pradejo gesti dantys, bijau dabar darytis kad del organizmo nusilpimo nenusilptu regejimas ir operacija nesigautu per niek, nors medikai traktuoja kad 0,5 m po gimdymo jau galima daryti operacijas  g.gif

Nesuprantu, ką turi bendro organizmo nusilpimas ir vaiko maitinimas? Maitinau tris. Dantų gedimas rodo sveikatos problemas. Aišku, kad tokiu metu operuotis yra rizikinga.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 27, 18:06)
Nesuprantu, ką turi bendro organizmo nusilpimas ir vaiko maitinimas? Maitinau tris. Dantų gedimas rodo sveikatos problemas. Aišku, kad tokiu metu operuotis yra rizikinga.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 27, 17:06)

na gal jusu organizmas labai stiprus, man pradejo trukti vitaminu, o gal maitinote neilgai, as 1 m. ir 3 men maitinau, ir neseniai tik nutraukiau.
Atsakyti
Vis tiek nesuprantu, tai juk galima pagert tų vitaminų ar "pavitaminizuot" meniu labiau tongue.gif Maitinau 13 mėn. ir nesusidūriau su ta problema.
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 27, 17:43)
na gal jusu organizmas labai stiprus, man pradejo trukti vitaminu, o gal maitinote neilgai, as 1 m. ir 3 men maitinau, ir neseniai tik nutraukiau.

Maitinau tiek pat smile.gif .Irgi jaučiausi šiek tiek pavargusi ir išsekusi,bet,va,jau mėnuo po operacijos-viskas puiku. Operavausi maždaug mėnuo po nutraukimo.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 12 27, 19:10)
Vis tiek nesuprantu, tai juk galima pagert tų vitaminų ar "pavitaminizuot" meniu labiau tongue.gif Maitinau 13 mėn. ir nesusidūriau su ta problema.

butu puiku jei butu taip paprasta, matyt mano organizmas labiau sureagavo unsure.gif
Atsakyti