Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 27, 17:43)
na gal jusu organizmas labai stiprus, man pradejo trukti vitaminu, o gal maitinote neilgai, as 1 m. ir 3 men maitinau, ir neseniai tik nutraukiau.

Dukrą maitinau beveik iki 2 m ir nejaučiau jokio nusilpimo. Reikia save mylėti, prižiūrėti ir vaikui gimus,tada netrūks ir vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 27, 22:07)
Dukrą maitinau beveik iki 2 m ir nejaučiau jokio nusilpimo. Reikia save mylėti, prižiūrėti ir vaikui gimus,tada netrūks ir vitaminų.

ziurint kuo ta meile turi pasireiksti, needziau uz 2, bet ir sportavau, ir maitinausi gerai, ir siaip jauciuosi puikiai, bet gal nemigo naktys ar dar kas paveike imunine sistema, bet cia jau "ne i tema" nuvedziau foruma biggrin.gif , matyt dar nelaikas man, po pusmecio reiks kartot is naujo tyrimus ir ryztis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 27, 21:14)
ziurint kuo ta meile turi pasireiksti, needziau uz 2, bet ir sportavau, ir maitinausi gerai,  ir siaip jauciuosi puikiai, bet gal nemigo naktys ar dar kas paveike imunine sistema, bet cia jau "ne i tema" nuvedziau foruma biggrin.gif , matyt dar nelaikas man, po pusmecio reiks kartot is naujo tyrimus ir ryztis  bigsmile.gif

Va va- nemigo naktys, o ne maitinimas smile.gif Išties gal geriau operaciją atidėti.
Atsakyti
QUOTE(Ulvis @ 2010 12 20, 15:28)
----> Kavinuke na kaip tavo akytes ar gereja gal jau dingo liejimasis?smile.gif

iš tikrųjų akytės laikosi visai neblogai. mirksiukas.gif liejimosi beveik nebeliko. pagaliau matau netgi šiek tiek geriau nei vienetui. ir pas gydytoją jau nebevaikštau. sakė ateiti tik tuomet, jei pajusiu, kad kažkas ne taip. matyt, esu ta išmtis, kai po operacijos reikia labai daug laiko regėjimui susitvarkyti. tikrai buvo tokių akimirkų, kai atrodė, kad liejimasis nemažėja ir neišnyks. buvau ir išsigandusi, ir pikta, ir pasimetusi. doh.gif tačiau dabar galiu patvirtinti, kad tiesiog reikia labai daug kantrybės. smile.gif
o kaip tavo regėjimas, Ulvi? tikiuosi, kad matai puikiai ir pas gydytoją nebesilankai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavinuke @ 2011 01 04, 15:34)
iš tikrųjų akytės laikosi visai neblogai.  mirksiukas.gif  liejimosi beveik nebeliko. pagaliau matau netgi šiek tiek geriau nei vienetui. ir pas gydytoją jau nebevaikštau.

Labai labai dziaugiuosi uz tave Kavinuke! smile.gif Tikiuosi greitai visai nebeliks prisiminimu nuo padarytos akiu operacijos ir kadaise nesiotu akinuku smile.gif Kad greiciau sveiktu tavo akytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš dariau LASEK operaciją prieš 4 metus ir labai džiaugiuosi smile.gif Nors po operacijos buvo šiokių tokių komplikacijų: 2 mėn po operacijos labai pakilo akispūdis, iš pradžių net nesupratau kas darosi, nes negalėjau žiūrėti į lempas, ypač į raudoną šviesą, pvz šviesoforą doh.gif Bet su vaistas viskas susitvarkė, tik vat nžn nuo ko čia taip buvo, ar nuo pačios operacijos, o gal nuo tų vaitų, kuriuos lašinti reikia po operacijos. Dabar tai gyvenu ir viskas ok, nejaučiu, kad regėjimas silpnėtų thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit man patarti... mano akys -1,75 ir -2, sakykit ar verta darytis? Gal zinot kuri metoda reiktu rinktis? Noreciau, kad butu pigiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mancoma @ 2011 01 11, 11:58)
sakykit ar verta darytis?

Jei iki gyvo kaulo įgriso akiniai ir linzės-tikrai verta! Bet jei tavo gyvenimui jie netrukdo...O su akiniais ,galbūt atrodai stilingai? Tuomet kam ta operacija?
Bent jau man tai buvo paskutinis argumentas,nusvėręs visas kitas abejones. Ir nė kiek nesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mancoma @ 2011 01 11, 11:58)
Gal galit man patarti... mano akys -1,75 ir -2, sakykit ar verta darytis? Gal zinot kuri metoda reiktu rinktis? Noreciau, kad butu pigiau...  ax.gif

Ar neužtektų kad ir Ždanovo metodikos?
Atsakyti
O kokia cia metodika? Gal galima placiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mancoma @ 2011 01 11, 23:23)
O kokia cia metodika? Gal galima placiau?  ax.gif

Siaip tai ligtais kazkoks naturalus regejimo atstatymo metodas, bet as daugiau kaip ir nieko nezinau, gal merginos, kurios daugiau zino gales placiau papasakot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_linele: 11 sausio 2011 - 22:53
QUOTE(mancoma @ 2011 01 11, 22:23)
O kokia cia metodika? Gal galima placiau?  ax.gif

Tikrai SM daug kartų buvo apie tai rašyta. Neturiu išsisaugojus filmukų. Bet ir šitoje temoje tikrai apie tai kalbėjom, nes tie pratimukai būtini ir po operacijos.
Atsakyti