Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

smile.gif+2011 01 24, 11:24-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2011 01 24, 11:24)
tik, kad paskaičius forumą labai jau kvepia suinteresuotų personų agitacija.

drinks_cheers.gif cia tiksliai pasakyta!!! man tai vemti vercia skaitant TU zmoniu zinutes ir tegu negalvoja, kad jie liks neitarti taip elgdamiesi...fui slykstu...prisiregistruoja vien tam, kad agituoti savaja klinika.
Taigi visi bukit apdairus ir pereikit per visas klinikas!!!
Papildyta:
QUOTE(bronele @ 2011 01 24, 18:32)
sveiki!  4u.gif

as gyvenu Londone, noriu darytis lazerine operacija, jau buvau vienoje klinikoje cia ir gavau pasiulyma darytis operacija uz £1880
tai butu apytikriai 8000lt.
mano abieju akiu rega yra -2.25. operacija yra LASIK WAVEFRONT ir rentgena atpjauna rankiniu budu (peiliu) jeigu nori kad retgena atpjautu lazeriu dadek dar £1000 svaru...

pradejau dometis operacijomis lietuvoje, mama sako kad yra puikus daktaras GUTAUSKAS, bet as nzn ar jis daro WAVEFRONT ? girdejau kad tokia operacija man kainuotu apie 4000lt lietuvoje. Gal esate susidure?  ax.gif

dekui 4u.gif

Jeigu tik yra galimybe, tai manau protingiausia darytis uzsieny su normaliais lazeriais! nera LT tu WAVEFRONT lazeriu.. Akiu operacijai isleidau 4000euru ir nei kiek nesigailiu! Ne uz ka nesidaryciau uz kelis tukstantelius litu LT, jei yra galimybe su naujausiais zinomais pasaulyje lazeriais. Cia ne tas reikalas, kur gali pataupyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2011 01 25, 13:11)
Jeigu tik yra galimybe, tai manau protingiausia darytis uzsieny su normaliais lazeriais! nera LT tu WAVEFRONT lazeriu.. Akiu operacijai isleidau 4000euru ir nei kiek nesigailiu! Ne uz ka nesidaryciau uz kelis tukstantelius litu LT, jei yra galimybe su  naujausiais zinomais pasaulyje lazeriais. Cia ne tas reikalas, kur gali pataupyti  g.gif

Na zinokit parasiau laiskus trims klinikoms - lasik.lt akiuklinika.lt ir tai baltarusiu. Tai tik baltarusiai neturi wavefront. Lasik turi nauja iranga kuria idiege tik gruodi. Beto mama labai rekomenduoja daktara gutauska is tos klinikos. O ir kains kabai dziugina tik 3150! As manau kad apsimoka darytis jeigu turi ta pacia iranga, o daktaras daug patirties. Anglijoj ta kokybe tai tik ant popieriaus...
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2011 01 25, 13:28)
Na zinokit parasiau laiskus trims klinikoms - lasik.lt akiuklinika.lt ir tai baltarusiu. Tai tik baltarusiai neturi wavefront. Lasik turi nauja iranga kuria idiege tik gruodi. Beto mama labai rekomenduoja daktara gutauska is tos klinikos. O ir kains kabai dziugina tik 3150! As manau kad apsimoka darytis jeigu turi ta pacia iranga, o daktaras daug patirties. Anglijoj ta kokybe tai tik ant popieriaus...

Bronele, kokios pas tave dioptrijos?
užsiregistravau ir aš į lasik vien dėl to, kad turi tą naujausią lazerį drinks_cheers.gif Prieš 2 metus turėjau pas juos darytis operaciją, bet pastojau ir nusikėlė.
Tikiuosi, kad jau gimtadieniui dovanų gausiu gerą regėjimą blush2.gif ir nereikės baseine pergyventi, kad vaikas besitaškydamas išplaus lęšius. doh.gif

Atsakyti
Kazkaip jau visai pasimeciau tarp tu kliniku doh.gif kiek teko skambint ir rasyt laiskus, tai manau, kad apsistosiu prie laserview klinikos... nors dar nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(mancoma @ 2011 01 25, 16:04)
Kazkaip jau visai pasimeciau tarp tu kliniku  doh.gif  kiek teko skambint ir rasyt laiskus, tai manau, kad apsistosiu prie laserview klinikos... nors dar nesu tikra.

Pasidomekite koks gydytojas operuoja sioje klinikoje, kiek pamenu kai pas juos buvau pries pusantru metu pas juos operavo toks jaunas visiskai nepatyres daktaras.... g.gif
Atsakyti
Laba diena,

jungiuosi i jusu bureli rolleyes.gif Akiu operacija - sena mano svajone unsure.gif Tiesiog anksciau ji man buvo neikandama, veliau paprasciausiai primirsau apie ja. O db vel netiketai uzsikabinau blush2.gif Perskaiciau senaja - nuo 2003m. tema unsure.gif Ir norejau, ir vel bijojau.... Zodziu situos jausmus manau isgyveno kiekvienas, kas nori MATYTI SAVO AKIMIS.. Mano akytes -9,5 verysad.gif be akiniu esu kurmis unsure.gif Kontaktiniu lesiu nebegaliu nesioti, po 10 m. nesiojimo labai ziauru uzdegima turejau, dar meginau kazkada, bet akys ju nebeprieme unsure.gif
Labai noreciau sulaukti komentaru is tu, kas jau daresi sia operacija, ar pasiteisino jusu lukesciai, kur ir kas dare operacija rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 01 25, 15:46-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2011 01 25, 15:46)
Bronele, kokios pas tave dioptrijos?
užsiregistravau ir aš į lasik vien dėl to, kad turi tą naujausią lazerį  drinks_cheers.gif  Prieš 2 metus turėjau pas juos darytis operaciją, bet pastojau ir nusikėlė.
Tikiuosi, kad jau gimtadieniui dovanų gausiu gerą regėjimą  blush2.gif  ir nereikės baseine pergyventi, kad vaikas besitaškydamas išplaus lęšius.  doh.gif

Abi akys -2,25 taciau mano lesiukai labai isplateja tamsoje todel iprasta ooperacija netiktu, tiktu tik wavefront. Taigi dabar belieka rinktis ar lasik.lt ar akiuklinika.lt wink.gif linkstu link lasik nes jie naudoja toki pat lazeri kaip viena klinika cia,londone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 01 25, 00:19)
Eina treti metai po korekcijos, jei pavargsta akys - vakare matau prasčiau, neapšviestoje gatvėje ar patalpoje irgi matau kiek prasčiau. Regėjimas nėra idealus, kažkaip 10 dieną po korekcijos pajutau, kad matau prasčiau, nei pirmas dienas, taip ir liko. Kartais tai erzina, kartais - ne. Prie geros šviesos, saulės, vasarą matau ryškiai, apsiniaukusią dieną - lyg būčiau truputį trumparegė. Kartais tai erzina, kartais - ne. Jei reikėtų rinktis iš naujo - keisčiau tik vieną dalyką, operuočiuosi daug anksčiau, vis tik komfortas - nerealus, kai nereikia nei linzių, nei akinių... rolleyes.gif

Taip, kaip mano būtų rašyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2011 01 24, 18:33)
As dariausi Novoy Zrenije po to kai pasiskaiciau atsiliepimus SM  4u.gif  Ir labai dziaugiuosi ir dekinga visoms kurios nepatingejo parasyti savo atsiliepimus  smile.gif

Sveikute, sakykite Aumiga, o gruodzio kokia diena daretes operacija Novoje Zrenije? Man irgi 6 savaites praejo, gal kartu priesoperacinej laukeme?
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na va uzsiregistravau konsultacijai lasik.lt Vilniuje ir operacijai Kaune su daktaru Gutausku Kovo pradzioje 4u.gif

Dar eisiu cia Londone i keleta konsultaciju nes jos cia yra nemokamos thumbup.gif tieisog noriu but tikra, kad viskas tvarkinga, ir diagnoze teisinga ax.gif
Atsakyti
Bronele, mano vyzdziai irgi labai dideli issiplecia tamsoj, tai del vyzdziu sake man negalima daryti lasik, tai dare lasek.
Sekmes!
Atsakyti
Vakar išsamią akių apžiūrą praėjau. Keturi metai po operacijos ir šiaip jau amžius toks, kad jau reikia pažiūrėti ar nieko nevyksta negero. Akių dugnas skaidrus, jokio astigmatizmo thumbup.gif , matau puikiai, akių spaudimas normalus. Žodžiu, esu toliau laiminga. Prilašino plečiančių, kad ten papildomus tyrimus padaryti ir reikėjo porą valandų pabūti keistoje būsenoje, tai vaje vaje, taip ir atsigamino visi prisiminimai kaip gyvenau su akiniais.

Aš vis dar euforijoje, kad dariausi operaciją thumbup.gif
Atsakyti