Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

Labas vakaras,

Perskaiciau vakar visa Jusu sia temele ir maciau jom dauguma daresi operacijas Novoye Zreniye bet kazkaip tikiuosi kad Lirema taip pat nera prasta klinika ?

Kaip ir minejau vakar si operacija reikalinga mano jauneliui broliui, siandien jis buvo konsultacijai Liremos klinikoje bei uzsirase operacijai ten.

Isvados tokios, kad igimta trumparegystes liga, viena akis - 3, o kita 005 verysad.gif zodziu zabalas visiskai verysad.gif

Bet geroji zinia ta kad daktare apziurejusi jo akis pasake kad jo Ragena yra Super stora net virsijanti normalios ragernos normas. Daktare net 3 kartus tikrino ragenos stori ir stebejosi kad pas ji tokia stora. Ji sake kad netgi ir padarius operacija jo ragena bus vistiek storesne uz eilinio smogaus.

Tai va bus galima LASEK operacija ir gadangi ragena yra labai stora todel komplikaciju tikrai neturetu buti, bent jau taip teige gydytoja.

Bet pasake kad 1 tikrai nematys brolis, o bus mazdaug 0,75.

Kaip manot verta daryti operacija zinant kad bus 0,75 ?

Brolis sako kad verta ir vaziuos darytis uz keliu savaiciu unsure.gif Operacijos kaina 4400 lt.

Atsakyti
Gal as tundra, bet nelabai suprantu kas cia per rega 005 g.gif blush2.gif Su -3 tai viskas aisku, bet kas tas 005??
Atsakyti
Keista,kad -3 negali pakoreguot iki vieneto...Tuo labiau,kad ragenos storis tinkamas operacijai.. O kita akis gal -5? Net jei ir taip,tai nėra labai silpnos akys,tai vadinama vidutinio laipsnio trumparegyste smile.gif Jau rašiau apie savo atvejį,mano beveik -5 ir su astigmatizmu, pakoregavo geriau ,nei vienetui. smile.gif Ir diskomfortas,dėl skirtumo tarp abiejų akių regėjimo beveik išnyko..
Manau,kad verta pasikonsultuot su keliomis klinikomis,ir pažiūrėti,kiek pakoreguoti žada kitos :4u:Tokią vidutinę trumparegystę pakoreguoti iki - 0,75 ,mano manymu,rezultatas nekoks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylli: 07 vasario 2011 - 18:42
Nu logiskai mastant neturetu juk but viena akis -3, kita -15 kokius blink.gif tai ko gero -3 ir -5, tai cia juokas,o ne minusas, mano abi buvo beveik -4, tai po operacijos abi mato 1,25 berods g.gif Tai kas cie per nesamones, kad iki 1 neatstatys tokio gerejimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 02 07, 18:41)
Nu logiskai mastant neturetu juk but viena akis -3, kita -15 kokius blink.gif tai ko gero -3 ir -5, tai cia juokas,o ne minusas, mano abi buvo beveik -4, tai po operacijos abi mato 1,25 berods g.gif Tai kas cie per nesamones, kad iki 1 neatstatys tokio gerejimo blink.gif

tai po operacijos liko -1,25 ? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 07, 18:49-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2011 02 07, 18:49)
tai po operacijos liko  -1,25 ? g.gif

Braskeele parašė be minuso 1,25 .Jei procentais,tai ,manau,būtų 125 %.Normalus regėjimas yra vienetas,arba 100% .Jei klystu,pataisykit. 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau ne taip parasiau, viena akyte -3 o kita -0,05 (sita akyte visai nieko nemato, tik pacias didziausias virsutines raideles siek tiek ) unsure.gif

Beje Novoye Zreniye klinikoje neatlieka turbut LASEK operaciju ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 07 vasario 2011 - 19:23
QUOTE(ylli @ 2011 02 07, 19:11)
Braskeele parašė be minuso 1,25 .Jei procentais,tai ,manau,būtų 125 %.Normalus regėjimas yra vienetas,arba 100% .Jei klystu,pataisykit. 4u.gif

a jo, ne taip suskaičiau blush2.gif

Bronele, o kokia kaina bus Liremoje?
Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2011 02 07, 19:21)
Atsiprasau ne taip parasiau, viena akyte -3 o kita -0,05 (sita akyte visai nieko nemato, tik pacias didziausias virsutines raideles siek tiek )  unsure.gif

Beje Novoye Zreniye  klinikoje neatlieka turbut LASEK operaciju ?  unsure.gif

as cia kazko nesuprantu... -0,05? tai cia tas pats kaip 1? kaip gali nematyti?
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 02 07, 21:26)
as cia kazko nesuprantu... -0,05? tai cia tas pats kaip 1? kaip gali nematyti?

Aš irgi niekaip nesuprantu to -0,05 Tai reikštų,kad ji gan neblogai mato,bet pagal aprašymą suprantu,kad toji akis silpnesnė ,negu -3. Bet ,kiek atsimenu,kai turėjau -3,mačiau vos vieną eilutę,o prieš operaciją su -5 nemačiau nei vienos..
Atsakyti
Nu ir as nesuprantu del to -0.05 blink.gif cia juk praktiskai gerai matanti akis g.gif
Normalus regejimas yra 1, bet 1,25 irgi yra normalu smile.gif
Atsakyti
As irgi broliui sakau gal tu ka nors ne taip supratai ? sako : nu man taip sake ka as zinau doh.gif

Nezinau kai as pati siame reikale visai zalia, tai neisivaizduoju ka cia reiskia tas 0,05. Bet is jo zinau kad ta akis laaaaaabai prastai mato.

Jis dar sako gal darytis tik vienos akies tos kur jau labai prastai mato, o ta kuri dar is bedos tai gal jos neoperuoti ?

As nespeceliste, bet manau kad cia tikrai nelabai vykes sprendimas, be to nezinia ar aplamai tai yra imanoma. unsure.gif

O daktare apziurejusi jo akis tai jam patare daryti operacija, nes akys tikrai labai prastai mato unsure.gif

O del tos eilutes tai apziuros metu sake virsutine eile vos vos iziurejo jis tai nezinau kiek cia gali buti tada ta akis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 07 vasario 2011 - 23:51