Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(RamuneM @ 2011 01 28, 18:45)
Vakar išsamią akių apžiūrą praėjau. Keturi metai po operacijos ir šiaip jau amžius toks, kad jau reikia pažiūrėti ar nieko nevyksta negero. Akių dugnas skaidrus, jokio astigmatizmo  thumbup.gif , matau puikiai, akių spaudimas normalus. Žodžiu, esu toliau laiminga. Prilašino plečiančių, kad ten papildomus tyrimus padaryti ir reikėjo porą valandų pabūti keistoje būsenoje, tai vaje vaje, taip ir atsigamino visi prisiminimai kaip gyvenau su akiniais.

Aš vis dar euforijoje, kad dariausi operaciją  thumbup.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu, RamuneM,kad viskas puikiai ir po tiek laiko!O va,aš vis mąstau,kas man ne taip.. Viena akim matau žymiai silpniau,nei kita..Įtariu,kad ten dar ir astigmatizmo liko.Nors po operacijos gyd. žiūrėjo,sakė viena akim matau 120%,kita-beveik 150%.Tai vis galvojau,per laiką susivienodins...bet deja..Atrodo,kad ta "blogąja "akim tikrai nematau net 100%...Kartais labai erzina..nors... bet kokiu atveju tokia situacija daug geresnė,nei prieš operaciją smile.gif Galvoju eiti į kokią optiką pasitikrint,o paskui jau spręsiu,gal kartoti operaciją? g.gif
Atsakyti
Sveiki!

Pries tai rasiau jog uzsiregistravau lasik.lt su Gutausku, bet paaiskejo, kad administratore rasanti laiskus nevisai supranta apie kainas ir lazerius... As jei aiskiai pasakiau, jog man reikia lasik wavefront operacijos, ji man pasake kaina 4400 abiems akims, ir uzregistravo operacijai Kaune.

Po keleto laisku paaiskejo jog wavefront operacija man kainuotu extra 1000lt!

Galiausiai man parase pats daktaras Gutauskas ir paaiskino jog paprasta Lasik operacija kainuoja 4400lt abiems akims plius wavefront 500lt per aki. Ir kad operacija su wavefront galima atlikti tik VILNIUJE.

Rasau jums tai tik del to jog turite butu ypac atsargios ir isklausineti visko ax.gif

Zinau, kad as klinikoms esu skausmas su savo 100 klausimu, bet as esu mokantis paciantas ir noriu zinoti viska kas imanoma. Juk tai akys, o ir pinigai is dangaus nebyra.

Dabar uzsiregistravau Liremoje, Vilniuje, kur, kaip man paasiskino, jie turi stipresne iranga, ir operacija man kainuos 4400 iskaicius viska. Tinklapyje jie raso ir kita kaina, didesne, bet sake jos dar netaiko, nes Lietuvoje zmonems sunku su pinigais.

Atsakyti
Jei daryciausi tat tik su wawefront lazeriu, todel labai idomus man broneles nuotykiai smile.gif Kaip supratau Vilniuje lasik.lt wawefront 5400LT kainuoja?
Liremoj Vilniuje kainuoja 4400LT, bet ar wawefront lazeris?
Jei dar ka idomaus suzinosi pranesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I-Veee @ 2011 02 02, 04:20)
Jei daryciausi tat tik su wawefront lazeriu, todel labai idomus man broneles nuotykiai smile.gif Kaip supratau Vilniuje lasik.lt wawefront 5400LT kainuoja?
Liremoj Vilniuje kainuoja 4400LT, bet ar wawefront lazeris?
Jei dar ka idomaus suzinosi pranesk  mirksiukas.gif

Liremoje vilniuje wavefront wink.gif parasysiu jau po visko wink.gif menesiukas laukti !
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2011 02 02, 07:25)
Liremoje vilniuje wavefront wink.gif parasysiu jau po visko wink.gif menesiukas laukti !

zinau kad wavefront yra tikslesnis lazeris, bet cia lygiai taip pat yra daromas pjuvis ragenoje? ar abu lasik ir lasek budai galimi? man Klaipedoje sake kad wavefront technologija reikalinga kuomet yra astigmatizmas ar didelis minusas, nedideliam minusui jis nera butinas g.gif ka jus manot apie tai?
Atsakyti
Man tai yra svarbu geras regejimas nakti, tai pagrindine priezastis, kodel noriu darytis su wawefront, be to naujesnis lazeris yra savaime suprantama pranasesnis beveik visais aspektais... kiek zinau daro visokias operacijas pasaulyje ir lasik ir lasek, bet nesu 100% tikra del to...
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 02 02, 06:25)
ar abu lasik ir lasek budai galimi?

taip ,abu variantai galimi su wavefront lazeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Abu variantai galimi su wavefront;) man reikalingas wavefront nes mano akiu vyzdziai labai platus tamsoje todel jeigu darytu be wavefront prasstai matyciau tAmsoje
Atsakyti
Tai tu darysies jau korekcija ten?
Ar per viena diena galima eiti i konsultacija 2 klinikose? kazin kaip ten del tu lasu vyzdzius praplecianciu...
Atsakyti
QUOTE(I-Veee @ 2011 02 05, 02:46)
Tai tu darysies jau korekcija ten?
Ar per viena diena galima eiti i konsultacija 2 klinikose? kazin kaip ten del tu lasu vyzdzius praplecianciu...

As darysiu liremoj vilniuje. Nemanau,kad gali darytis 2 konsultacijas ta pacia diena..
Atsakyti
Labas vakaras,

Na taip atsitiko kad atejau Jusu paklausti labai turbut dazniausiai cia uzduodamu elemantariu klausimu. Maciau tema apie lazerine korekcija sukasi jau nuo 2007 metu man atrodo, tai manau per tie laiko vistiek kazkokia isvadas esate padariusios tos kurios aktyviai dalyvauja bei seka sias temas unsure.gif

Esme Tame kad mano brolis nusprende norintis pasidaryti sia operacija.

Jam yra trumparegyste nuo vaikystes. Jis jaunas jam dar tik 22 metai, bet sako kad apsisprende galutinai ir nepaisant jokiu riziku eis , mokes pinigus ir darys vistiek lazerine operacija.

Taigi labai paprastas klausimas, kuri Lietuvos klinika yra pati geriausia? Miestas nesvarbus, kaina nesvarbi reikia Kokybes verysad.gif

Ir dar girdejau Zmones kalbancius kad geriausios tokios operacijos yra daromos Rygoje . Ar cia yra bent dalis tiesos ? Ir jeigu taip, gal zinote kaip vadinasi ta Klinika Rygos ?

Zinau kad daug klausineju, bet labai svarbu ir busiu dekinga uz bet kokia informacija, Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 06 vasario 2011 - 21:37