Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

aciukas visoms mane palaikiusioms 4u.gif

deja deja pasigirti nera kuo. ta aikstele mane nuzudys, pribaigs ir dar priplos unsure.gif tiesiog nezinau kodel bet 5 kartus uzgesau estakadoj doh.gif darau kaip reikia po biski sankaba atleidineju, motoriukas pradeda urgzti po biskiuka, tada atleidziu rankini, jau gazuosiu ir vsio. ir taip visa laika. nu nera zodziu, tokia kvaisa pasijutau ejau namo ir blioviau kaip mazas vaikas. taip zinokit liudna verysad.gif o instruktorius tas zymusis zemaitis papuole. ale neblogas zmogus, o gal is ryto jis visad geros nuotaikos. taip mane kalbino, aiskino, rode, linkejo sekmes. o paskui net paguodos zodi tare.

taip sakant negadinsiu jum besiruosianciom nuotaikos savo verkslenimu, tik palinkesiu sekmes dideliausios. as matyt ta reikala atidesiu ant sventos niekados. gal kada pavasari susmastysiu, o gal jau nebe. matyt man neskirta vairuoti, nemegau to dalyko ir jau nepamegsiu.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 13:28)
aciukas visoms mane palaikiusioms  4u.gif
deja deja pasigirti nera kuo. ta aikstele mane nuzudys, pribaigs ir dar priplos  unsure.gif  tiesiog nezinau kodel bet 5 kartus uzgesau estakadoj  doh.gif  darau kaip reikia po biski sankaba atleidineju, motoriukas pradeda urgzti po biskiuka, tada atleidziu rankini, jau gazuosiu ir vsio. ir taip visa laika. nu nera zodziu, tokia kvaisa pasijutau ejau namo ir blioviau kaip mazas vaikas. taip zinokit liudna  verysad.gif  o instruktorius tas zymusis zemaitis papuole. ale neblogas zmogus, o gal is ryto jis visad geros nuotaikos. taip mane kalbino, aiskino, rode, linkejo sekmes. o paskui net paguodos zodi tare.

taip sakant negadinsiu jum besiruosianciom nuotaikos savo verkslenimu, tik palinkesiu sekmes dideliausios. as matyt ta reikala atidesiu ant sventos niekados. gal kada pavasari susmastysiu, o gal jau nebe. matyt man neskirta vairuoti, nemegau to dalyko ir jau nepamegsiu.

baik baik, nenuleidziam rangu, tiek nueita, eik iki galo, bus ramu, o jei atidesi tai uzsites belekiek ir uzsimirs mirksiukas.gif gana as jau atidejus buvau 2 metams, nes laukiaus ir sveikata neleido doh.gif
gal per daug sankaba atleidi g.gif nereik visai atleist jos.as tai kazkaip nuleisdinedama rankini jauciu reik ar ne man dar ta sankaba atleisdinet smile.gif nenumesk rankinio greit, leciau viska daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 14:28)
aciukas visoms mane palaikiusioms  4u.gif
deja deja pasigirti nera kuo. ta aikstele mane nuzudys, pribaigs ir dar priplos  unsure.gif  tiesiog nezinau kodel bet 5 kartus uzgesau estakadoj  doh.gif  darau kaip reikia po biski sankaba atleidineju, motoriukas pradeda urgzti po biskiuka, tada atleidziu rankini, jau gazuosiu ir vsio. ir taip visa laika. nu nera zodziu, tokia kvaisa pasijutau ejau namo ir blioviau kaip mazas vaikas. taip zinokit liudna  verysad.gif  o instruktorius tas zymusis zemaitis papuole. ale neblogas zmogus, o gal is ryto jis visad geros nuotaikos. taip mane kalbino, aiskino, rode, linkejo sekmes. o paskui net paguodos zodi tare.

man ta pati bedele buvo,irgi gesau ant estakados ir kai jau instruktorius pasake kad paskutini karta leidziu pabandyt,tai matyt kraujas uzvire negailejau as tos astros spaudziau gaza iki dugno ir ji kaukdama ant tos nelemtos estakados uzvaziavo. bet irgi nesupratau kodel gesau,nes viska dariau taip kaip visada,niekada nebuvo problemu nei su instruktorium nei su teciu vazinejant. o ir dabar nebuna kai ant kalniuko tenka sustoti ir po to vel pradet vaziuot.
po to aikstelej visi pratimai buvo gerai ir islaikiau,taip kad nenuleisk ranku viskas bus tikrai gerai,kita karta negailek masinos tik jausi kad gesta spausk gaza ir uzleksi ant jos. neatideliok kol viska pameni ir dar zinios "karstos"bek laikyt.
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 14:06)
man ta pati bedele buvo,irgi gesau ant estakados ir kai jau instruktorius pasake kad paskutini karta leidziu pabandyt,tai matyt kraujas uzvire negailejau as tos astros spaudziau gaza iki dugno ir ji kaukdama ant tos nelemtos estakados uzvaziavo. bet irgi nesupratau kodel gesau,nes viska dariau taip kaip visada,niekada nebuvo problemu nei su instruktorium nei su teciu vazinejant. o ir dabar nebuna kai ant kalniuko tenka sustoti ir po to vel pradet vaziuot.
po to aikstelej visi pratimai buvo gerai ir islaikiau,taip kad nenuleisk ranku viskas bus tikrai gerai,kita karta negailek masinos tik jausi kad gesta spausk gaza ir uzleksi ant jos. neatideliok kol viska pameni ir dar zinios "karstos"bek laikyt.

drinks_cheers.gif
as nenaudoju rankinio realiam gyvenime jei trumpam ant kalniuko reik sustot ax.gif is kiemo isvaziuojant irgi sioks toks kalniukas, nemegstu to rankinio as biggrin.gif
Atsakyti
zinokit visaip bandziau - ir su rankiniu ir su tuo paprastu stabdziu, ir gaza stengiaus spaust. tik vat nesupratau kokiu butent momentu ir kas kaltas kad nei is sio nei is to geso ir kvit. uzia uzia motoriukas jau tuoj tuoj vaziuos ir puf .

dabar biski pailsesiu ir ziuresiu kaip ten bus. reikes paskambint Judituxes rekomenduotam instruktoriui. gal jis moraliskai mane prikels, nes kai pagalvoju apie ankstesniji tai noris laukais begt.
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 07, 15:15)
drinks_cheers.gif
as nenaudoju rankinio realiam gyvenime jei trumpam ant kalniuko reik sustot  ax.gif is kiemo isvaziuojant irgi sioks toks kalniukas, nemegstu to rankinio as  biggrin.gif

as irgi dabr be rankinio vaziuoju,nors egzamina laikiau su rankiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 14:33)
zinokit visaip bandziau - ir su rankiniu ir su tuo paprastu stabdziu, ir gaza stengiaus spaust. tik vat nesupratau kokiu butent momentu ir kas kaltas kad nei is sio nei is to geso ir kvit. uzia uzia motoriukas jau tuoj tuoj vaziuos ir puf .
dabar biski pailsesiu ir ziuresiu kaip ten bus. reikes paskambint Judituxes rekomenduotam instruktoriui. gal jis moraliskai mane prikels, nes kai pagalvoju apie ankstesniji tai noris laukais begt.

labai ilgam neatideliok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 15:33)

man irgi tas pats buvo g.gif bet per stebukla issikapsciau. na joa jei instruktorius nekoks buvo tai ir meiles vairavimui gal nera,nes pamokos kancia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 14:43)
man irgi tas pats buvo  g.gif bet per stebukla issikapsciau. na joa jei instruktorius nekoks buvo tai ir meiles vairavimui gal nera,nes pamokos kancia buvo  smile.gif

mano instruktorius tai medalio vertas thumbup.gif linksmas supratingas ir lb zmogiskas.net lb smagu buvo mokintis ir liudna issiskirt verysad.gif kaip jis nuosirdziai apsidziauge, kad islaikiau, prilinkejo beleko, atsargiai vaziuot, augint grazia seima ir dar daug visko thumbup.gif biggrin.gif norejos vaziuot nesustodama rolleyes.gif daznokai pravaziuodama prasilenkiu, susimojuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 07, 15:47)
mano instruktorius tai medalio vertas  thumbup.gif  linksmas supratingas ir lb zmogiskas.net lb smagu buvo mokintis ir liudna issiskirt  verysad.gif kaip jis nuosirdziai apsidziauge, kad islaikiau, prilinkejo beleko, atsargiai vaziuot, augint grazia seima ir dar daug visko  thumbup.gif  biggrin.gif norejos vaziuot nesustodama  rolleyes.gif daznokai pravaziuodama prasilenkiu, susimojuojam  lotuliukas.gif

mano irgi labai fainuolis buvo,kai tik islaikiau,tai MB sakydavau kad pasiilgau jo pamoku ir "savosios" astrytes wub.gif tai MB juokaudavo sako pasiskambink instruktoriui susimokek uz pamoka ir duos pavazinet lotuliukas.gif o siaip labai zmogiskas niekada nerekdavo viska normaliai paaiskindavo,ir kai islaikiau tai sako kai per pereja eisiu tikiuosi sustosi praleist,sakau pasistengsiu lotuliukas.gif nes kai mokindavaus tai nepraleisdavau daznai pesciuju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 14:54)
mano irgi labai fainuolis buvo,kai tik islaikiau,tai MB sakydavau kad pasiilgau jo pamoku ir "savosios" astrytes  wub.gif  tai MB juokaudavo sako pasiskambink instruktoriui susimokek uz pamoka ir duos pavazinet  lotuliukas.gif o siaip labai zmogiskas niekada nerekdavo viska normaliai paaiskindavo,ir kai islaikiau tai sako kai per pereja eisiu tikiuosi sustosi praleist,sakau pasistengsiu  lotuliukas.gif  nes kai mokindavaus tai nepraleisdavau daznai pesciuju smile.gif

smile.gif smile.gif thumbup.gif mano ir panasiai juokaudavo biggrin.gif irgi niekad nerekdavo, o kai susinervindavau ar pan tai net atsargiau sneket pradedavo smile.gif kad dar labiau nesusinervinciau .tik nepatiko, kad turi papildomus pedalus ir juos mynko biggrin.gif tikrai mokejau tiek vaziuot, kad nereiktu ju mynkit blush2.gif biggrin.gif pradzioj tai jausdavaus, kad jis uz mane vairuoja, o ne as
Papildyta:
visai but faina kada meeta koki suorganizuot musu svieziu vairuotoju, kur cia bendraujam rolleyes.gif thumbup.gif sulektume su masinytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 15:33)

dar kartą dalinuosi kaip mane mokino važiuoti į estakadą kai neišlaikiau pirmą kartą ir juodai gesau... tai va , užtraukus rankinį kaip visada šiek tiek atleidžiam sankabą, o tada spaudžiam gazą, kad sukiltų apsukos iki 120 ir tada lėtai atleidinėjam rankinį ir tikrai neužgesit ir užvažiuosit rolleyes.gif
Atsakyti