QUOTE(Judituxe @ 2010 10 07, 18:02)
labs merginos
nezinau man ne karto nuo pat mokinimosi pradzios ner buve kad estakados uzgesciau

nu tikrai... tai net nezinau kaip paguost kaip ka patart. as stabdziau su darbiniu stabdziu, man lengviau...
Persikiuk pasakysiu viena NENULEISK RANKU!!!!!!!! As taip pat maniau po tiek neislaikytu kartu, bet va susiradau tikrai gera malonu viska suprantamai isaiskinanti instruktoriu.... ten auksinis zmogus, paklausia ar supratai ka paaiskinau ar dar nori pakartot pratima kazkoki ir t.t. tikrai pamegink jam paskambint neturetu but dydeliu eiliu pas ji, visdelto ruduo maziau kas laiko turi laikytis ir mokintis. padarysi kelis pravaziavimus padarysi ir matysi kas kaip, jis jei gerai vaziuosi sakys eik laikyt pasiruosus esi nebereikia tau mokintis. sakau nepersu per prievarta tiesiog noriu tau padet kad galetume kur siauliuos su klevukais prasilenkt
Judituxe labai tau ACIU

galbut galbut kada nors ir prasilenksim. dabar dar kol kas neskambinsiu, dar biski turi praeiti tas nusivylimas, ir net kazkokia geda. kiekviena karta pagalvojus apie regitra pradedu jausti geda, mano sturmas baigesi ties pilies siena

ir dar tokia mintis ikyriai lenda, gal geriau pavasariop laikyt. o tai rudeni lietus, ziema sniegas ir plikledis - dar ju man iki pilnos laimes tetruksta
Papildyta:
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 10 08, 08:33)
Man ir gi buvo didele problema su gesimu estakadoj

Kol pravaziuodavau 5 kartus uzgesdavau

Pasirodo nuleidinejant rankini ir spausdama gaza per greitai atleidinedavau sankaba. Per tiek daug bandymu man tai kaip iprotis tapo-spaudziu gaza ir atleidziu sankaba...ir deja per greitai. Atrodo kaire koja atsijungdavo nuo galvos

Zinojau ka darau blogai,bet vos tik bandau pajudet-vel ir vel tas pats

Paskui kazkaip netycia,po milijono bandymu pavyko neuzgest

Tiesiog pradedama vaziuoti visa demesi sukoncentruoju i kaire koja,ir pajudu tada
va va labai tiksliai nupasakojot ir maniske beda. dabar kai galvoju ir prisimenu, ta kaire koja nutraukt uz durnuma noris