Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 10 07, 16:14)
dar kartą dalinuosi kaip mane mokino važiuoti į estakadą kai neišlaikiau pirmą kartą ir juodai gesau... tai va , užtraukus rankinį kaip visada šiek tiek atleidžiam sankabą, o tada spaudžiam gazą, kad sukiltų apsukos iki 120 ir tada lėtai atleidinėjam rankinį ir tikrai neužgesit ir užvažiuosit rolleyes.gif

reiks pabandyt. o as taip atsargiai atleidinedavau, gal cia beda ir buvo, kad per letai g.gif .

ech merginos, kaip smagu skaitinet, kad yra maloniu zmoniu tarp instruktoriu. maniskis tai tyledavo visa kelia, o kai suklysdavau imdavo rekti, ka cia darai, kaip cia vairuoji, avarija nori padaryt? kaip as tau sakiau vairuot? ogi ka sake tai nezinau, nes jis gi tyledavo doh.gif

sia savaite tai tikrai prie masinos neprisiliesiu. o ypac ziauri masina man astra atrodo.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 11:33)
zinokit visaip bandziau - ir su rankiniu ir su tuo paprastu stabdziu, ir gaza stengiaus spaust. tik vat nesupratau kokiu butent momentu ir kas kaltas kad nei is sio nei is to geso ir kvit. uzia uzia motoriukas jau tuoj tuoj vaziuos ir puf .
dabar biski pailsesiu ir ziuresiu kaip ten bus. reikes paskambint Judituxes rekomenduotam instruktoriui. gal jis moraliskai mane prikels, nes kai pagalvoju apie ankstesniji tai noris laukais begt.

labs merginos 4u.gif
nezinau man ne karto nuo pat mokinimosi pradzios ner buve kad estakados uzgesciau g.gif nu tikrai... tai net nezinau kaip paguost kaip ka patart. as stabdziau su darbiniu stabdziu, man lengviau... Persikiuk pasakysiu viena NENULEISK RANKU!!!!!!!! As taip pat maniau po tiek neislaikytu kartu, bet va susiradau tikrai gera malonu viska suprantamai isaiskinanti instruktoriu.... ten auksinis zmogus, paklausia ar supratai ka paaiskinau ar dar nori pakartot pratima kazkoki ir t.t. tikrai pamegink jam paskambint neturetu but dydeliu eiliu pas ji, visdelto ruduo maziau kas laiko turi laikytis ir mokintis. padarysi kelis pravaziavimus padarysi ir matysi kas kaip, jis jei gerai vaziuosi sakys eik laikyt pasiruosus esi nebereikia tau mokintis. sakau nepersu per prievarta tiesiog noriu tau padet kad galetume kur siauliuos su klevukais prasilenkt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 10 07, 17:02)
labs merginos 4u.gif
nezinau man ne karto nuo pat mokinimosi pradzios ner buve kad estakados uzgesciau g.gif  nu tikrai...

man ir neteke ant estakados bigsmile.gif as paskutiniu metu jos net nevaziuodavau, praleisdavau ax.gif galvojau jei jau uzgesiu tai is jaudulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 16:33)
zinokit visaip bandziau - ir su rankiniu ir su tuo paprastu stabdziu, ir gaza stengiaus spaust. tik vat nesupratau kokiu butent momentu ir kas kaltas kad nei is sio nei is to geso ir kvit. uzia uzia motoriukas jau tuoj tuoj vaziuos ir puf .
dabar biski pailsesiu ir ziuresiu kaip ten bus. reikes paskambint Judituxes rekomenduotam instruktoriui. gal jis moraliskai mane prikels, nes kai pagalvoju apie ankstesniji tai noris laukais begt.

Man ir gi buvo didele problema su gesimu estakadoj doh.gif Kol pravaziuodavau 5 kartus uzgesdavau doh.gif Pasirodo nuleidinejant rankini ir spausdama gaza per greitai atleidinedavau sankaba. Per tiek daug bandymu man tai kaip iprotis tapo-spaudziu gaza ir atleidziu sankaba...ir deja per greitai. Atrodo kaire koja atsijungdavo nuo galvos unsure.gif Zinojau ka darau blogai,bet vos tik bandau pajudet-vel ir vel tas pats biggrin.gif Paskui kazkaip netycia,po milijono bandymu pavyko neuzgest blush2.gif Tiesiog pradedama vaziuoti visa demesi sukoncentruoju i kaire koja,ir pajudu tada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 08 spalio 2010 - 07:33
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 10 08, 07:33)
Man ir gi buvo didele problema su gesimu estakadoj doh.gif Kol pravaziuodavau 5 kartus uzgesdavau doh.gif  Pasirodo nuleidinejant rankini ir spausdama gaza per greitai atleidinedavau sankaba. Per tiek daug bandymu man tai kaip iprotis tapo-spaudziu gaza ir atleidziu sankaba...ir deja per greitai. Atrodo kaire koja atsijungdavo nuo galvos unsure.gif Zinojau ka darau blogai,bet vos tik bandau pajudet-vel ir vel tas pats biggrin.gif Paskui kazkaip netycia,po milijono bandymu pavyko neuzgest blush2.gif Tiesiog pradedama vaziuoti visa demesi sukoncentruoju i kaire koja,ir pajudu tada thumbup.gif

kaip ir visad sakau, svarbu nenuleisti ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 08, 10:24)
kaip ir visad sakau, svarbu nenuleisti ranku  mirksiukas.gif

su estakada jau kaip ir susitvarkiau ax.gif beliko vienas vaziavimas iki egzamino. Per ji tikiuosi stebuklo parkuojantis blush2.gif Biski sunkoka kai aikstelej mokina ne pagal gaireles o tik pagal linijas doh.gif Nu niekaip nenutaikau kur sustot reikia. Kai mokiausi Kaune,tai viskas pagal gaireles buvo,o cia,Marijampolej, tik i linijas ziuret reikia doh.gif I "garaza" ivaziuot pagal linijas nesunku,o kitu pratimu nemoku schmoll.gif Tai dabar belieka prismint ko mokiausi Kaune ir pritaikyt tai egzamine. Guodzia tik tai kad Marijampolej gatvese jauciuosi kur kas geriau nei Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 10 07, 18:02)
labs merginos 4u.gif
nezinau man ne karto nuo pat mokinimosi pradzios ner buve kad estakados uzgesciau g.gif  nu tikrai... tai net nezinau kaip paguost kaip ka patart. as stabdziau su darbiniu stabdziu, man lengviau... Persikiuk pasakysiu viena NENULEISK RANKU!!!!!!!! As taip pat maniau po tiek neislaikytu kartu, bet va susiradau tikrai gera malonu viska suprantamai isaiskinanti instruktoriu.... ten auksinis zmogus, paklausia ar supratai ka paaiskinau ar dar nori pakartot pratima kazkoki ir t.t. tikrai pamegink jam paskambint neturetu but dydeliu eiliu pas ji, visdelto ruduo maziau kas laiko turi laikytis ir mokintis.  padarysi kelis pravaziavimus padarysi ir matysi kas kaip, jis jei gerai vaziuosi sakys eik laikyt pasiruosus esi nebereikia tau mokintis. sakau nepersu per prievarta tiesiog noriu tau padet kad galetume kur siauliuos su klevukais prasilenkt  biggrin.gif  4u.gif

Judituxe labai tau ACIU oro_buckis.gif galbut galbut kada nors ir prasilenksim. dabar dar kol kas neskambinsiu, dar biski turi praeiti tas nusivylimas, ir net kazkokia geda. kiekviena karta pagalvojus apie regitra pradedu jausti geda, mano sturmas baigesi ties pilies siena lotuliukas.gif ir dar tokia mintis ikyriai lenda, gal geriau pavasariop laikyt. o tai rudeni lietus, ziema sniegas ir plikledis - dar ju man iki pilnos laimes tetruksta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 10 08, 08:33)
Man ir gi buvo didele problema su gesimu estakadoj doh.gif Kol pravaziuodavau 5 kartus uzgesdavau doh.gif  Pasirodo nuleidinejant rankini ir spausdama gaza per greitai atleidinedavau sankaba. Per tiek daug bandymu man tai kaip iprotis tapo-spaudziu gaza ir atleidziu sankaba...ir deja per greitai. Atrodo kaire koja atsijungdavo nuo galvos unsure.gif Zinojau ka darau blogai,bet vos tik bandau pajudet-vel ir vel tas pats biggrin.gif Paskui kazkaip netycia,po milijono bandymu pavyko neuzgest blush2.gif Tiesiog pradedama vaziuoti visa demesi sukoncentruoju i kaire koja,ir pajudu tada thumbup.gif

va va labai tiksliai nupasakojot ir maniske beda. dabar kai galvoju ir prisimenu, ta kaire koja nutraukt uz durnuma noris mad.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 08, 09:55)

tikrai gali speti ir iki ziemos mirksiukas.gif nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
zinokit, kai taip plepu i visas puses, tai ir greiciau ta neganda praeina lotuliukas.gif
kaip gerai, kad jus esat, taip ant sirdies lengviau pasidaro issikalbejus wub.gif dabar belieka susikaupti ir vel bandyt. taip sakant depresija jau praejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 07, 15:33)

Labai uzjauciu ,bet nenusimink ax.gif kazkurioj temoj buvo rasoma kad mergaites laike 6 karta,taigi ciupk telefona ir skambink rekomenduotam instruktoriui, thumbup.gif zmogutis nes kuo ilgiau atidesi, tuo sunkiau bus prisiruost.Antras kartas bus sekmingas
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2010 10 08, 16:15)
Labai uzjauciu ,bet nenusimink ax.gif kazkurioj temoj buvo rasoma kad mergaites laike 6 karta,taigi ciupk telefona ir skambink rekomenduotam instruktoriui,  thumbup.gif zmogutis nes kuo ilgiau atidesi, tuo sunkiau bus prisiruost.Antras kartas bus sekmingas

dar karteli aciu uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif
Atsakyti
Hei mergaites, o gal ir man galetumete kuri gera instruktoriu Siauliuose rekomenduoti ax.gif ?
Nes spalio pabaigoje vel bandysiu laikyti ir galvoju, kad reiktu dar pasiimti pora pamoku, bet pas savo "buvusiji" nebenoriu schmoll.gif Nebuvo jis kazkoks lb blogas, bet ne per geriausiai isaiskindavo viska ir charakteris toks jo visai siaip sau rolleyes.gif

Beje, perskaiciau jusu pranesimus apie gesimus estakadoj, taj idomiai man cia pasirode..As pvz uzvaziuoju ant estakados su sankaba (1begis), tada sustoju, nuspaudus sankaba ir stabdi (ne rankini, pradzioj mokiaus ir su rankiniu, bet taip man lengviau), po truputi atleidineju sankaba ir kai pasigirsta "tas garsas" numetu koja nuo stabdzio, ir masina nuvaziuoja. Svarbu ant sankabos tada jau kojos nejudint, nebent jeigu nevaziuoja, galima truputi spustelet arba jau nuvaziuojant kazkiek paspaust. Tai nors as mokiaus su Polo, o regitroj teko Astra (bjauri masina siaip, polo zymiai geresne:D jau vien veidrodeliu reguliavime), viskas buvo gerai su estakada man smile.gif
Atsakyti