Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

labukas, va, mane irgi tik taip ir mokina, kaip ertya parašė, net nemokėčiau, jeigu paprašytų su tuo rankiniu blush2.gif man tie parkavimaisi, jeigu iš pradžių gerai pasistatau- viskas liuks, nu tik truputį nuklystų- ir vsio, paskutiniu metu jau lyg supratau į kurią pusę suvairuot, bet egzamino metu, tai jaudulys man taip protą sumaišys, kad nieko nežinosiu doh.gif
ar daug jūs ėmėt papildomų važiavimų/
ir antras klausimas-ar prieš egzaminą pervažiuodavot dar visus maršrutus su instruktorium? nes mūsų instruktorius su viena mergina dar važinėjosi, bet vis kažką pasakydavo, tai aš galvoju, jau man bus ir taip "stogas" pavažiavęs, gal jau ir nebenorėčiau, kad mane dar 'balamutytų"
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 10 10, 11:41)
labukas, va, mane irgi tik taip ir mokina, kaip ertya parašė, net nemokėčiau, jeigu paprašytų su tuo rankiniu blush2.gif man tie parkavimaisi, jeigu iš pradžių gerai pasistatau- viskas liuks, nu tik truputį nuklystų- ir vsio, paskutiniu metu jau lyg supratau į kurią pusę suvairuot, bet egzamino metu, tai jaudulys man taip protą sumaišys, kad nieko nežinosiu doh.gif
ir antras klausimas-ar prieš egzaminą pervažiuodavot dar visus maršrutus su instruktorium? nes mūsų instruktorius  su viena mergina dar važinėjosi, bet vis kažką pasakydavo, tai aš galvoju, jau man bus ir taip "stogas" pavažiavęs, gal jau ir nebenorėčiau, kad mane dar 'balamutytų"

aš ėmiau papildomus keturis , o per paskutinę pamoką su instruktoriumi mes važiavom į greitkelį ir tik dalinai kliudėm maršrutus mirksiukas.gif tik per papildomas važinėjau ten kur man buvo neaišku, nors kaip vėliau paaiškėjo man dar daug kur neaišku buvo tad važiavom maršrutais po kelis kartus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 10 10, 11:41)
ir antras klausimas-ar prieš egzaminą pervažiuodavot dar visus maršrutus su instruktorium? nes mūsų instruktorius  su viena mergina dar važinėjosi, bet vis kažką pasakydavo, tai aš galvoju, jau man bus ir taip "stogas" pavažiavęs, gal jau ir nebenorėčiau, kad mane dar 'balamutytų"

emiau tik viena papildoma pamoka ax.gif
o su instruktorium tik viena karta buvom iki regitros nuvaziave paziurejom kaip aikstelej laiko,o po to marsrutais pavazinejom ir vsio smile.gif
Atsakyti
pries pusantru metu laikiau teorija neislaikiau ,bijau paniskai nzn kodel mano charakterio savybem tai nebudinga. Klausimas ar galioja zaliakortele,ir medicinine jei sumastyciau artimiausiu laiku???

Dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 10 10, 21:05)
pries pusantru metu laikiau teorija neislaikiau ,bijau paniskai nzn kodel mano charakterio savybem tai nebudinga. Klausimas  ar galioja zaliakortele,ir medicinine jei sumastyciau artimiausiu laiku???

Dekinga  uz atsakyma 4u.gif

galioja mirksiukas.gif as 2 m pertrauka dariau ax.gif zalioj kortos prie galiojimo pas mane bruksniukas smile.gif
Atsakyti
labutės 4u.gif

kiek daug informacijos gavau - ačiū wub.gif

sveikinu visas išlaikiuses ir linkiu sėkmės laikančioms 4u.gif

aš neseniai eksternu išsilaikiau teoriją. nuo kitos savaitės pradedu važinėti su intruktoriumi. labai nekantrauju ir noriu greičiau teisėtai riedėti vilniaus gatvėmis cool.gif visa bėda, kad mūsų mašiniukas automatas verysad.gif nelabai mokslui tinkamas verysad.gif

QUOTE(persikiuks @ 2010 10 08, 16:52)
dabar belieka susikaupti ir vel bandyt. taip sakant depresija jau praejo  rolleyes.gif

norėjau guosti, bet matau,kad išvados padarytos geros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš ir palaikau merginas, kurios pataria neužtęsti iki pavasario mirksiukas.gif
nors pati norėčiau pasimokinti vairuoti ekstramaliom sąlygom tongue.gif , visgi tikiuosi iki šalčių ties šiuo darbų punktu pasidėti pliusą bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2010 10 11, 19:52)
labutės  4u.gif

kiek daug informacijos gavau - ačiū  wub.gif

sveikinu visas išlaikiuses ir linkiu sėkmės laikančioms  4u.gif

aš neseniai eksternu išsilaikiau teoriją. nuo kitos savaitės pradedu važinėti su intruktoriumi. labai nekantrauju ir noriu greičiau teisėtai riedėti vilniaus gatvėmis  cool.gif  visa bėda, kad mūsų mašiniukas automatas  verysad.gif nelabai mokslui tinkamas  verysad.gif
norėjau guosti, bet matau,kad išvados padarytos geros  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš ir palaikau merginas, kurios pataria neužtęsti iki pavasario  mirksiukas.gif
nors pati norėčiau pasimokinti vairuoti ekstramaliom sąlygom  tongue.gif , visgi tikiuosi iki šalčių ties šiuo darbų punktu pasidėti pliusą  bigsmile.gif

Tai saunuoliuke, linkiu visoms tokiu nuotaiku
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2010 10 11, 19:52)
labutės  4u.gif

nors pati norėčiau pasimokinti vairuoti ekstramaliom sąlygom  tongue.gif , visgi tikiuosi iki šalčių ties šiuo darbų punktu pasidėti pliusą  bigsmile.gif

linkiu kuo didziausios sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2010 10 12, 15:25)
Tai saunuoliuke, linkiu visoms tokiu nuotaiku

dėkuj smile.gif
matysim kaip kalbėsiu po pirmo prametimo lotuliukas.gif tongue.gif biggrin.gif

dabar nežinau ko bijoti biggrin.gif

kai laikiau teoriją, mačiau tuos baisūnus egzaminuotojus, jau tokie povai, taip žandus nukabinę biggrin.gif ir būsimus vairuotojus išbalusiai veidais išsivesdavo doh.gif

bet man atrodo normalu. toks jų darbas. nu ar rimtai atrodytų jei atbėgtų visas išsišiepęs lotuliukas.gif čia juk rimti egzaminai ir visi tiek jie, tiek mes turim rimtai į tą reikalą žiūrėt. bet psichologą galėtų jie ten įsigyt biggrin.gif

QUOTE(persikiuks @ 2010 10 12, 16:03)
linkiu kuo didziausios sekmes  drinks_cheers.gif

ačiū, ir tau mirksiukas.gif
beje, aš užsireginau spalio 29 dienai, bet nesuderinam laikų su intruktorium - tam laikui nebūsiu dar pasiruošusi- gal nori bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2010 10 12, 18:49)
dėkuj  smile.gif
matysim kaip kalbėsiu po pirmo prametimo  lotuliukas.gif  tongue.gif  biggrin.gif

geriau butu, kad taip negalvotum mirksiukas.gif as tikrai niekad apie prametima negalvojau, galvojau tik apie geriausia ax.gif o tai lb padeda nesinervint ir visa kita, bent man ax.gif
Atsakyti

ačiū, ir tau mirksiukas.gif
beje, aš užsireginau spalio 29 dienai, bet nesuderinam laikų su intruktorium - tam laikui nebūsiu dar pasiruošusi- gal nori bigsmile.gif
[/quote]

oi ne, dabar as nebeskubesiu schmoll.gif . reikia ramiai pasiruost ir manau, kad po kaledu vel bandysiu. nusprendziau po kaledu, kad pries sventes nuotaika nesubjurtu, nu maza ka rolleyes.gif
Atsakyti
kad jau nusprendei 4u.gif

bet skamba pesimistiškai - pasidaryk sau dovaną kalėdoms mirksiukas.gif
Atsakyti