Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(kysa007 @ 2010 10 14, 08:54)
Labas, nezinau ar dabar irgi tokia pati sistema, bet kol puslapis ju nebuvo atnaujinas, tai ten kur informacija reikia susivesti asmens koda ir pasirinkti kad atsiustu i el. pasta ax.gif  Ten turetu buti islaikytos teorijos kodas, bei kodas praktiniam vaziavimui smile.gif
P.S. ka tik pasitikrinau, i el. pasta atsiuncia abu kodus:) viskas veikia biggrin.gif

labai aciu,isgelbejot,buvo jau sirdis i kulnus nusiritus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 10 14, 12:01)
labai aciu,isgelbejot,buvo jau sirdis i kulnus nusiritus biggrin.gif

biggrin.gif gi ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 14, 13:10)
biggrin.gif gi ne pasaulio pabaiga  mirksiukas.gif

na man butu buvus pasaulio pabaiga,nes nebegaliu tiek laukt kada uzsiregistravau biggrin.gif
Atsakyti
SVeikos,
esu uzsiregistravusi spalio 22d 15:00h laikyti vairavimo egzamina, taciau del del tam tikru kliuciu atvykti negalesiu. Gal yra norinciu apsikeisti, nes nebenoriu vel taip ilgai laukti?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sia savaite vel bandau i ta nelemta regitra vaziuoti bandyt praktika laikytis, tik kuo ilgiau vazineju, tuo viska spradejo painiotis. Akstelej statant isstrizai masina, kliutis turi buti iki puses dureliu priekiniu ar iki durelio staktos? Na o po to pasukti kol matysiu galinemia langelyje kliuti, ar teisingai?
Streso privare man sitas vairavimas tai juodai doh.gif islaikytume is pirmo karto ir butu ramu, o dabar lauki, nervuojiesi, galiausiai viska susipainioja ir vel nuo pradziu.
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 10 18, 13:29)
Sveikos, sia savaite vel bandau i ta nelemta regitra vaziuoti bandyt praktika laikytis, tik kuo ilgiau vazineju, tuo viska spradejo painiotis. Akstelej statant isstrizai masina, kliutis turi buti iki puses dureliu priekiniu ar iki durelio staktos? Na o po to pasukti kol matysiu galinemia langelyje kliuti, ar teisingai?
Streso privare man sitas vairavimas tai juodai  doh.gif  islaikytume is pirmo karto ir butu ramu, o dabar lauki, nervuojiesi, galiausiai viska susipainioja ir vel nuo pradziu.

statant istrizai, pirmas kuoliukas (nuo desines puses) turi butu galiniame mazajame langiuke, susuki vaira i desine iki galo ir varai ax.gif pradedi tiesinti vaira kai linijos mazdaug lygiagreciai ratu, na tiesiog kai jau matai linija ir koreguojies kaip tau reik, svarbu viska daryti lb is leto mirksiukas.gif

o kai pirmas kuoliukas keleivio lange, susuki vaira iki galo i kaire ir vaziuoji kol pamatai ta pati kuoliuka mazajame langiuke tai cia statmenam parkavime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(berniukumama @ 2010 10 18, 13:29)
tik kuo ilgiau vazineju, tuo viska spradejo painiotis.

o pabandyk ne iskalt, o logoskai pagalvoti 4u.gif gi zinai i kuria puse masina vaziuos vienaip ar kitaip sukant vaira , linijas matai, ir vaziuoji palei jas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 18 spalio 2010 - 13:41
QUOTE(briga1 @ 2010 10 18, 15:43)
statant istrizai, pirmas kuoliukas (nuo desines puses) turi butu galiniame mazajame langiuke, susuki vaira i desine iki galo ir varai  ax.gif pradedi tiesinti vaira kai linijos mazdaug lygiagreciai ratu, na tiesiog kai jau matai  linija ir koreguojies kaip tau reik, svarbu viska daryti lb is leto  mirksiukas.gif

o kai  pirmas kuoliukas keleivio lange, susuki vaira iki galo i kaire ir vaziuoji kol pamatai ta pati kuoliuka mazajame langiuke tai cia statmenam parkavime  mirksiukas.gif
Papildyta:

o pabandyk ne iskalt, o logoskai pagalvoti  4u.gif gi zinai i kuria puse masina vaziuos vienaip ar kitaip sukant vaira , linijas matai, ir vaziuoji palei jas  ax.gif

nu ... man labai idomu kaip po to prie maximos statot masinas be kuoliuku ?
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 18, 14:28)

statymo budu biggrin.gif pasistatau puikiai, tikrai nesistengiu tatyt kur toliau, kur masinu nera ax.gif vat butent, kad realiam gyvenime kuoliuku ner, o pasistatyt reikia kazkaip biggrin.gif o kaip visi zmones stato be kuoliuku ? lotuliukas.gif vat todel ir siulau neiskalt, o suprast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 18, 15:28)

kam isvis tie kuoliukai sugalvoti, man nedaeina blink.gif tarp kitu masinu pastatau puikiai nes suprantu ka reikia matyt, o tu kuoliuku nesuprantu. ju gyvenime nereikia, kokio velnio mes pagal juos mokomes mad.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 18, 18:31)
kam isvis tie kuoliukai sugalvoti, man nedaeina  blink.gif  tarp kitu masinu pastatau puikiai nes suprantu ka reikia matyt, o tu kuoliuku nesuprantu. ju gyvenime nereikia, kokio velnio mes pagal juos mokomes mad.gif

na tam kad regitra taip reikalauja tai taip ir mokomes smile.gif
Atsakyti
Tie kuoliukai žymi mašinu kampus , ax.gif
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 18, 15:28)

Bet prie maximos niekas atstumu centimetrais nematuoja kaip per egza.Beto kai jau man reikia ta masina pastayt tai nebutina lyst ten kur vos ne vos masina telpa.
Atsakyti