Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(briga1 @ 2010 10 13, 10:43)
geriau butu, kad taip negalvotum mirksiukas.gif as tikrai niekad apie prametima negalvojau, galvojau tik apie geriausia  ax.gif o tai lb padeda nesinervint ir visa kita, bent man  ax.gif

Man rytoj egzaminas unsure.gif Stengsiuos is visu jegu,jei si karta neislaikysiu,kita karta bandysiu vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2010 10 13, 09:28)
kad jau nusprendei  4u.gif

bet skamba pesimistiškai - pasidaryk sau dovaną kalėdoms  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif paklausyk musu mirksiukas.gif kiek gali kankintis 4u.gif paziurek, kiek gatvej visokiu ziopliu unsure.gif ir jie kazkada issilaike doh.gif biggrin.gif
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 10 13, 09:48)
Man rytoj egzaminas unsure.gif Stengsiuos is visu jegu,jei si karta neislaikysiu,kita karta bandysiu vel ax.gif

sekmes kuo dideliausios 4u.gif vat cia tai maladec thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 13 spalio 2010 - 12:11
QUOTE(Exit @ 2010 10 13, 10:28)
kad jau nusprendei  4u.gif

bet skamba pesimistiškai - pasidaryk sau dovaną kalėdoms  mirksiukas.gif

nejau pesimistiskai g.gif sakyciau atsakingiau pradejau i ta reikala ziuret ax.gif . kai del kazkokiu kliurku kritau, manau pavirsutiniskos ir tos zinios mano buvo blush2.gif . kaip vyras sako "norejai nustebint pasauli ir save taip greit issilaikius" biggrin.gif va briga kaip ruoses nuosirdziai, vazinejosi ir prasau is pirmo karto teises turi. o mano toks charakteris - nu kaip nors, nu gal uzteks...nutupde ant zemes, tai pakeiciau minciu krypti tongue.gif
Papildyta:
[quote=briga1,2010 10 13, 13:11]
drinks_cheers.gif paklausyk musu mirksiukas.gif kiek gali kankintis 4u.gif paziurek, kiek gatvej visokiu ziopliu unsure.gif ir jie kazkada issilaike doh.gif biggrin.gif

dabar liko vyro sulaukt is komandiruotes po savaites gris. tai jau pasikabinsiu M raide ir isriedesiu i gatves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 13, 12:15)
nejau pesimistiskai  g.gif  sakyciau atsakingiau pradejau i ta reikala ziuret  ax.gif . kai del kazkokiu kliurku kritau, manau pavirsutiniskos ir tos zinios mano buvo  blush2.gif . kaip vyras sako "norejai nustebint pasauli ir save taip greit issilaikius"  biggrin.gif  va briga kaip ruoses nuosirdziai, vazinejosi ir prasau is pirmo karto teises turi. o mano toks charakteris - nu kaip nors, nu gal uzteks...nutupde ant zemes, tai pakeiciau minciu krypti  tongue.gif

svarbu neuztempk lb ilgai 4u.gif as tikrai saziningai ruosiaus, menesi su vyru vazinejau blush2.gif ir dar pacipj pradzioj cia SM rasiau, kad egza laikysiu, kai jausiuos tam pasiruosus rolleyes.gif brolis ir vyras sake, kad tikrai islaikysiu, neabejojo manim rolleyes.gif tada dar labiau noras sukilo tai iveikt is pirmo karto, visi lb palaike wub.gif vyras isvis buvo ramus, kad islaikysiu, na o as kazkiek jaudinaus, nezinojau kaip jaudulys mane paveiks (kurio beveik nebuvo) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 13, 12:15)
dabar liko vyro sulaukt is komandiruotes po savaites gris. tai jau pasikabinsiu M raide ir isriedesiu i gatves  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 13 spalio 2010 - 12:20
QUOTE(briga1 @ 2010 10 13, 13:18)
svarbu neuztempk lb ilgai  4u.gif  as tikrai saziningai ruosiaus, menesi su vyru vazinejau  blush2.gif  ir dar pacipj pradzioj cia SM rasiau, kad egza laikysiu, kai jausiuos tam pasiruosus  rolleyes.gif brolis ir vyras sake, kad tikrai islaikysiu, neabejojo manim  rolleyes.gif tada dar labiau noras sukilo tai iveikt is pirmo karto, visi lb palaike  wub.gif vyras isvis buvo ramus, kad islaikysiu, na o as kazkiek jaudinaus, nezinojau kaip jaudulys mane paveiks (kurio beveik nebuvo)  biggrin.gif

teisingai, reikia pajust ta jausma, kad zinai tikrai zinai ka ir kokiu momentu daryt. ir sugebet padaryt. dabar apsimesiu, kad nieko nebuvo ir viska is naujo mokysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 13, 12:23)
teisingai, reikia pajust ta jausma, kad zinai tikrai zinai ka ir kokiu momentu daryt. ir sugebet padaryt. dabar apsimesiu, kad nieko nebuvo ir viska is naujo mokysiuos  smile.gif

linkiu sekmes 4u.gif tikrai zinau ka reiskia visa sita kankyne biggrin.gif taip gera po visko, kaip antra kart gimus pasijutau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 13, 13:26)
linkiu sekmes  4u.gif tikrai zinau ka reiskia visa sita kankyne  biggrin.gif taip gera po visko, kaip antra kart gimus pasijutau  lotuliukas.gif

aciu briga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 10 13, 14:23)
  as tikrai saziningai ruosiaus, menesi su vyru vazinejau  blush2.gif  ir dar pacipj pradzioj cia SM rasiau, kad egza laikysiu, kai jausiuos tam pasiruosus  rolleyes.gif

žinotumėt kiek aš teorijai ruošiaus lotuliukas.gif mintinai kol neizubrinau, kol 100 proc. nebuvau tikra, kad jau viską moku - nėjau ir viskas. ale vyras mane jau krapštė - sako koks tau skirtumas , kam tau tie 100 kai galima 80 doh.gif
nepasidaviau schmoll.gif kai jau kelias dienas is eil4s nebedariau klaidu - nuėjau ir išlaikiau cool.gif bet visgi dvi klaidas padariau doh.gif

bet teorija zubrinti bais nuobodu schmoll.gif vairuoti žymiai smagiau - todėl manau ledai pajudės rolleyes.gif tik mano intruktorius bais užimta, jau turiu minčių kito ieškot unsure.gif
Atsakyti
sveikos. reikia pagalbos,siandien registravausi egzaminui ir neissisaugojau to prasymo numerio,o noriu pasikeisti data... kazin jei paskambinciau i regitra man pasakytu ta numeri/ gal kas susiduret? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 10 13, 20:35)
sveikos. reikia pagalbos,siandien registravausi egzaminui ir neissisaugojau to prasymo numerio,o noriu pasikeisti data... kazin jei paskambinciau i regitra man pasakytu ta numeri/ gal kas susiduret? verysad.gif

o nebandei ten dar karta ieit kur registravaisi, as kai ejau man visa ta lentele ismete, tik tiksliai dabar nepamenu ar reikejo asmens koda ivest ir nepamenu ar joje buvo ir tas kodukas, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 10 13, 21:35)

Labas, nezinau ar dabar irgi tokia pati sistema, bet kol puslapis ju nebuvo atnaujinas, tai ten kur informacija reikia susivesti asmens koda ir pasirinkti kad atsiustu i el. pasta ax.gif Ten turetu buti islaikytos teorijos kodas, bei kodas praktiniam vaziavimui smile.gif
P.S. ka tik pasitikrinau, i el. pasta atsiuncia abu kodus:) viskas veikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 14 spalio 2010 - 08:00
QUOTE(Exit @ 2010 10 13, 21:09)
žinotumėt kiek aš teorijai ruošiaus  lotuliukas.gif  mintinai kol neizubrinau, kol 100 proc. nebuvau tikra, kad jau viską moku - nėjau ir viskas. ale vyras mane jau krapštė - sako koks tau skirtumas , kam tau tie 100 kai galima 80  doh.gif
nepasidaviau  schmoll.gif  kai jau kelias dienas is eil4s nebedariau klaidu - nuėjau ir išlaikiau  cool.gif  bet visgi dvi klaidas padariau  doh.gif

bet teorija zubrinti bais nuobodu  schmoll.gif  vairuoti žymiai smagiau - todėl manau ledai pajudės  rolleyes.gif tik mano intruktorius bais užimta, jau turiu minčių kito ieškot  unsure.gif

ooo ne tas zodis kokia buvau laiminga teorija islaikius. ta proga su drauge nuejom kavos su brendziuku lotuliukas.gif kadangi mes save ivardinom kaip praktikes, o ne teoretikes, tai su dziaugsmu griebem uz ragu ir masinas. bet ta praktika irgi lengvai nepasiduoda mirksiukas.gif
Atsakyti