Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Na va,štai ir aš išlaikiau,pagaliau blush2.gif bet nesitiki,kažkodėl toks akmuo vis dar guli ant širdies ir sunku patikėti,kad baigės tie stresai bigsmile.gif tėtis net apsiverkė! bigsmile.gif visi žmonės žiūrėjo,kitas instruktorius net atatupstas paėjo biggrin.gif trbt galvojo,kad neišlaikiau ir tėvas susinervino juodai biggrin.gif
ir žinot,rimtai,kai jau išsilaikai,važiuoji ir galvoji,nu ko dabar čia nervintis?instruktorius tiesiog dirba savo darbą,sėdi ir fiksuoja viską,o šiaip nieko baisaus nevyksta,ko nebūtum darius anksčiau.tai tik dabar taip atrodo,kai viskas tvarkoj ax.gif

dar klausimukas,kiek reikia nuotraukų teisėm?aš noriu savo nuvežti,bet kiek jų ten reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 29 spalio 2010 - 10:05
winona, sveikinu thumbup.gif , tikiuosi, kad ir man pavyks
Atsakyti
o man tai dabar tas egzaminas praktikos problema nr 1, jau ir depresuoju ziauriai.Dabar pradejau T formos bijoti, nes kazkaip niekada nes niekas neakcentavo, kaip reikia is jos isvaziuoti. Nemaniau, kad taip sunkiai seksis.O dar egzaminams pas mus Viln tokios eiles dideles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 10 29, 10:35)
vysnea,
jei jums isvaziuojant is T formos neiseina, tai pameginkite mano instruktoriaus patarimu pasinaudoti - isvaziuojant vaira po truputuka reikia sukti tuomet kai pedalai bus sulig isvaziavimu, tai yra susilygins si soninem linijom...nemoku aiskiai parasyti...pavaizduosiu
zodziu kaire linija............. pedalai.............desine linija - va sitoj vietoj sukam po truputi vaira ir isvaziuojam - nei karto neteko uzvaziuoti ant linijos
man ir dabar jau paciai vairuojant  ir sukant i pozemini garaza tik si taisykle padeda nesuvaryti sparnu kaskarta doh.gif

Išvažiuot kol kas pavyksta, bet ačiū į šitą dėmesį ir atkreipsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 10:58)
o šiaip nieko baisaus nevyksta,ko nebūtum darius anksčiau.tai tik dabar taip atrodo,kai viskas tvarkoj ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 11:58)
Na va,štai ir aš išlaikiau,pagaliau  blush2.gif

sveikinu 4u.gif baltas pavydas, laukiu ir as, kol pagaliau pasibaigs tas stresas drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar klausimukas,kiek reikia nuotraukų teisėm?aš noriu savo nuvežti,bet kiek jų ten reikia?

sveikinu drinks_cheers.gif Nežinau, kur jūs laikėtės egzaminą, bet pvz. Kaune jokių nuotraukų nešt nereikia, fotografuoja vietoj, specialiose kabinose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 29, 10:28)
sveikinu  drinks_cheers.gif  Nežinau, kur jūs laikėtės egzaminą, bet pvz. Kaune jokių nuotraukų nešt nereikia, fotografuoja vietoj, specialiose kabinose biggrin.gif

ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif tos kurios dar neišlaikėt-mane guodė mintis,kad vis tiek kažkada juk išlaikysiu bigsmile.gif
fotkina,bet aš turiu fobiją fotografuotis,bijojau kad baisiai išeisiu,o namie radau tik vieną nuotrauką bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
astoria anksčiau jei tris kart neišlaikydavai tekdavo vel lankyt kursus. o dabar laikyk kiek nori, tik teorija galioja metus laiko, instruktorius mano kažką minėjo, kad vėl planuoja padaryt toki dalyką, jog neislaikius per metus tektu iš naujo kursus lankyt, bet ar tai tikrai priims, nzn.

Aš antradieni jau pasiėmiau teises, bet dar negaliu patikėt, kad jas turiu biggrin.gif

žiuriu smarkiai čia diskutuojama šiuo metu apie T formą, man tai geriausia buvo, kad pirmas instruktorius mane moke ivaziuot , o išvažiuot ne! liepdavo tiesiai is tos formos lekt ir į kitą figūra tuoj. poto pati pradejau vaziuot normaliai, sakau per egzamina negalesiu tiesiai islekt, kuoliukai stovi biggrin.gif man ta figūra atrodė lengviausia, bet per egzamina teko taisytis, vieną kartą ant jos net kritine gavau ir pan, kažko per egzamina netaip viskas atrodė, tai as per veidrodėlį nieko nematau tai dar kas nors, o va paskutinį kart kai laikiau, tai be problemu įvažiavau, nors po paskutinio nesėkmingo bandymo kai ten susikirtau, daugiau visiškai nebesipraktikavau beveik tris sav ir va po tokios pertraukos laikymas man buvo sėkmingas.

Linkiu visiems sėkmės didžiausios.
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 10 29, 11:21)
o man tai dabar tas egzaminas praktikos problema nr 1, jau ir depresuoju ziauriai.Dabar pradejau T formos bijoti, nes kazkaip niekada nes niekas neakcentavo, kaip reikia is jos isvaziuoti. Nemaniau, kad taip sunkiai seksis.O dar egzaminams pas mus Viln tokios eiles dideles verysad.gif

del T formos - gal tu jau igudziu pakankamai turi ir gali pajausti kada kaip pasukti, nepergyvenk, kad kitom nepasiseke smile.gif as pati kuo daugiau skaitau tuo baisiau darosi lotuliukas.gif o del eiliu vilniuje - nera problemos. jau antra karta is eiles pagavau momenta kai zmones atsisake registracijos, tai vat pasiankstinau data smile.gif dazniausias variantas, kai atsilaisvina vieta jau sekanciai dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 11:34)
ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif tos kurios dar neišlaikėt-mane guodė mintis,kad vis tiek kažkada juk išlaikysiu bigsmile.gif
fotkina,bet aš turiu fobiją fotografuotis,bijojau kad baisiai išeisiu,o namie radau tik vieną nuotrauką bigsmile.gif  biggrin.gif

tai kad neleidzia man atrodo nest savo fotkiu g.gif sedi i ta budele nusifotkini ir tiesiai jiems i kompiuteri nusiuncia tas aparatas.
as tai pirmu taikymu lekiau i ta budele,baisiai isejau bet koks skirtumas,vis tiek tik policininkams rodysiu jei kadanors sustabdys,o kai sustabdys juk nesvarbu jiem graziai isejus as ten ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
ir žinot,rimtai,kai jau išsilaikai,važiuoji ir galvoji,nu ko dabar čia nervintis?instruktorius tiesiog dirba savo darbą,sėdi ir fiksuoja viską,o šiaip nieko baisaus nevyksta,ko nebūtum darius anksčiau.

drinks_cheers.gif 100 proc smile.gif as su tokiu nuiteikimu ejau laikyti trecia syki, tai ir pavyko thumbup.gif

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 29, 13:18)
as tai pirmu taikymu lekiau i ta budele,

as irgi lekte nulekiu fokintis biggrin.gif kazkaip viduje vis bijojau, kad pasivys mane egzaminuotojas ir pasakys , kad persigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti