Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Taip, pagal dabartine naujaja tvarka, neislaikius per metus nuo mokyklos pazymejimo gavimo, reikes is naujo kursus lankyti, tad netempkite kas ilgokai mokosi...
Atsakyti
Na va, šiandien teises pasiėmiau... Na ir kraupi mano nuotrauka doh.gif Apsiverkus lotuliukas.gif Na nieko, po 2m. pasikeisiu... Beje, kas žinot kodėl tik 2m. teisės galioja? ax.gif
winona, ten 3 kartus nufotkina ir tu matai rezultatą... Iš tų 3 nuotraukų gali pasirinkt geriausią... Bet kadangi mano atveju visos buvo ašarotos, tai nieko gero neišėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 09:58)
Na va,štai ir aš išlaikiau,pagaliau  blush2.gif

dar klausimukas,kiek reikia nuotraukų teisėm?aš noriu savo nuvežti,bet kiek jų ten reikia?

sveikinu 4u.gif
foto nestis nereik, budeleje nusifotkinsi, kelias foto reiks is kuriu pasirinksi geriausia mirksiukas.gif viskas ten gi kompais, net parasa desi ant specialaus aparato ax.gif
QUOTE(Site @ 2010 10 29, 10:28)
sveikinu  drinks_cheers.gif  Nežinau, kur jūs laikėtės egzaminą, bet pvz. Kaune jokių nuotraukų nešt nereikia, fotografuoja vietoj, specialiose kabinose biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 29, 12:18)
tai kad neleidzia man atrodo nest savo fotkiu  g.gif  sedi i ta budele nusifotkini ir tiesiai jiems i kompiuteri nusiuncia tas aparatas.
as tai pirmu taikymu lekiau i ta budele,baisiai isejau bet koks skirtumas,vis tiek tik policininkams rodysiu jei kadanors sustabdys,o kai sustabdys juk nesvarbu jiem graziai isejus as ten ar ne  lotuliukas.gif

as ir lekiau tiesiu taikiniu, o ko laukt thumbup.gif
QUOTE(Jurgachka @ 2010 10 29, 13:28)
drinks_cheers.gif 100 proc  smile.gif as su tokiu nuiteikimu ejau laikyti trecia syki, tai ir pavyko  thumbup.gif
as irgi lekte nulekiu fokintis  biggrin.gif kazkaip viduje vis bijojau, kad pasivys mane egzaminuotojas ir pasakys , kad persigalvojo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man ir kilo tokiu minciu, nes nesitikejo kazkaip, o dar is pirmo kart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 07:58)
Na va,štai ir aš išlaikiau,pagaliau  blush2.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 29, 14:47)
Na va, šiandien teises pasiėmiau... Na ir kraupi mano nuotrauka  doh.gif Apsiverkus  lotuliukas.gif Na nieko, po 2m. pasikeisiu... Beje, kas žinot kodėl tik 2m. teisės galioja?  ax.gif
winona, ten 3 kartus nufotkina ir tu matai rezultatą... Iš tų 3 nuotraukų gali pasirinkt geriausią... Bet kadangi mano atveju visos buvo ašarotos, tai nieko gero neišėjo  blush2.gif

biggrin.gif as zinau,kad ten daro tas nuotraukas,bet kaip rasiau as nenorejau fotografuotis ten biggrin.gif ir ne be reikalo lotuliukas.gif nes kai nuvaziavau su savo "grazia"nuotrauka man pasake,kad uztruktu tris savaites kol padarytu teises sitaip,as kazkodel issigandau,nors man visai neskubu ir nulekiau i ta kabina,o ten dieve padek,as net salika pamirsau nusiimt blush2.gif ir isejau ziauruminiai tiesiog.na ka darysi,keisiuos po to nuotrauka kaip ir jus biggrin.gif o jus is laimes net apsiverket?as tai kai sokau ant instruktoriaus apsikabint,kad kitas regitros instruktorius pirstu mojuot pradejo mum biggrin.gif hihihi.gif nono.gif aciu merginos uz sveikinimus,vis dar netikiu,kad viskas jau unsure.gif
Atsakyti
Sveikininimai visoms thumbup.gif Pavydziu jums 4u.gif As taj rytoj 14val eisiu i siauliu regitra laikyt verysad.gif Jau 2 karta doh.gif Nzn, kaip ten bus, dar pries sventes, jauciu masinu kruvos bus g.gif Kad bent pavyktu nervus suvaldyt ir taj neblogai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 29, 20:07)
biggrin.gif as zinau,kad ten daro tas nuotraukas,bet kaip rasiau as nenorejau fotografuotis ten biggrin.gif ir ne be reikalo lotuliukas.gif nes kai nuvaziavau su savo "grazia"nuotrauka man pasake,kad uztruktu tris savaites kol padarytu teises sitaip,as kazkodel issigandau,nors man visai neskubu ir nulekiau i ta kabina,o ten dieve padek,as net salika pamirsau nusiimt blush2.gif ir isejau ziauruminiai tiesiog.na ka darysi,keisiuos po to nuotrauka kaip ir jus biggrin.gif o jus is laimes net apsiverket?as tai kai sokau ant instruktoriaus apsikabint,kad kitas regitros instruktorius pirstu mojuot pradejo mum biggrin.gif  hihihi.gif  nono.gif aciu merginos uz sveikinimus,vis dar netikiu,kad viskas jau unsure.gif

oi ne, aš ne iš laimės biggrin.gif pati mačiau kiek durnų klaidų pridariau, nors ir nekritinių, tai ant savęs taip pykt pradėjau, o dar man pasakė, kad "išlaikiau", tai išvis ant savęs užpykau baisiausiai, kad tokią paleidžia į gatves lotuliukas.gif na matyt nervai... aš šiaip baiminausi tik dėl pinigų, nes turėjau jų tik vienam bandymui smile.gif

Šiandien beje ilgai žiūrėjau kaip laiko kiti, tai keista pasirodė, kad Kauno regitroj beveik visiems papuola užduotis pastatyt prie šaligatvio automobilį... Iš kokių 10 tik vienam papuolė kitaip
Papildyta:
tai kaip ten dėl tų 2m.? Teisės kiek žinau šiaip 5 metus, turi galioti, bet žalialapiams 2 tik? Ir kodėl toks apribojimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 29, 20:42)
oi ne, aš ne iš laimės biggrin.gif pati mačiau kiek durnų klaidų pridariau, nors ir nekritinių, tai ant savęs taip pykt pradėjau, o dar man pasakė, kad "išlaikiau", tai išvis ant savęs užpykau baisiausiai, kad tokią paleidžia į gatves  lotuliukas.gif na matyt nervai... aš šiaip baiminausi tik dėl pinigų, nes turėjau jų tik vienam bandymui smile.gif

Šiandien beje ilgai žiūrėjau kaip laiko kiti, tai keista pasirodė, kad Kauno regitroj beveik visiems papuola užduotis pastatyt prie šaligatvio automobilį... Iš kokių 10 tik vienam papuolė kitaip
Papildyta:
tai kaip ten dėl tų 2m.? Teisės kiek žinau šiaip 5 metus, turi galioti, bet žalialapiams 2 tik? Ir kodėl toks apribojimas? g.gif

prieme pries pora metu juk istatyma,kad nuo to laiko issilaikiusiems teises jos galios tik 2metus,po to arba reiks perlaikyt arba isklausyt kursus kazkokius ar pan nesamone sugalvos,bet kurie dabar keiciasi po tu dvieju metu nieko daryt nereikia,nueina i regitra ir pasikeicia. valdzia dar nesugalvojo kaip is vargsu zmoniu pinigus ismelzti tai kai kuriems dar sekasi,o mums nezinia kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 29, 22:18)
prieme pries pora metu juk istatyma,kad nuo to laiko issilaikiusiems teises jos galios tik 2metus,po to arba reiks perlaikyt arba isklausyt kursus kazkokius ar pan nesamone sugalvos,bet kurie dabar keiciasi po tu dvieju metu nieko daryt nereikia,nueina i regitra ir pasikeicia. valdzia dar nesugalvojo kaip is vargsu zmoniu pinigus ismelzti tai kai kuriems dar sekasi,o mums nezinia kaip bus.

eina sau, nežinojau doh.gif Jei reiks kursus išlaikyt, tai jaučiu po 2m. mano teisėms ateis galas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ertya @ 2010 10 29, 20:21)
Sveikininimai visoms thumbup.gif  Pavydziu jums 4u.gif  As taj rytoj 14val eisiu i siauliu regitra laikyt verysad.gif  Jau 2 karta doh.gif  Nzn, kaip ten bus, dar pries sventes, jauciu masinu kruvos bus g.gif  Kad bent pavyktu nervus suvaldyt ir taj neblogai butu ax.gif

Sekmes dideliausios.Siaip tai geras laikas butu,bet kadangi sventes tai nezinia kas tammieste desis.As pati 2 kartus laikiau butent sestadieni popietu,tai gatves apytustes buvo.Bet,bet kokiu atveju laikykis!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas,kaunietės smile.gif man rytoj 9h praktikos egzas,bet neisiu jaučiu. Gal kas norit? arba keistis gal vietom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2010 11 01, 12:40)
Labas,kaunietės  smile.gif man rytoj 9h praktikos egzas,bet neisiu jaučiu. Gal kas norit? arba keistis gal vietom?  4u.gif

O kodėl nenori eit ?
Atsakyti