Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 29, 22:18)
prieme pries pora metu juk istatyma,kad nuo to laiko issilaikiusiems teises jos galios tik 2metus,po to arba reiks perlaikyt arba isklausyt kursus kazkokius ar pan nesamone sugalvos,bet kurie dabar keiciasi po tu dvieju metu nieko daryt nereikia,nueina i regitra ir pasikeicia. valdzia dar nesugalvojo kaip is vargsu zmoniu pinigus ismelzti tai kai kuriems dar sekasi,o mums nezinia kaip bus.

O kaip cia taip. Kurie anksciau laike , jiems nieko, o kurie dbr , tai reiks kazka perlaikyt, arba isklausyt. Tikrai ne taip. Jei neturi nuobaudu, tai nieko ir nereik dary, tik pasikeiti teises. O jei turi baudu kokiu nors, tai jau ten atitinkamai atskaito tau ka reiks daryt, klausyt, mokintis, ar laikyt is naujo.

QUOTE(l'emurė @ 2010 11 01, 12:40)
Labas,kaunietės  smile.gif man rytoj 9h praktikos egzas,bet neisiu jaučiu. Gal kas norit? arba keistis gal vietom?  4u.gif

Eik tik tais. Ko dabar neisi? Bijai? Baik cia dabar cool.gif Viskas gi gerai mirksiukas.gif Nepraleisk progos, nes paskuj vel laukt reiks. Gi vaziuot yra FUN, taip, kad nusiteik optimistiskai ir davai i trasa mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 11 02, 05:12)
O kaip cia taip. Kurie anksciau laike , jiems nieko, o kurie dbr , tai reiks kazka perlaikyt, arba isklausyt. Tikrai ne taip. Jei neturi nuobaudu, tai nieko ir nereik dary, tik pasikeiti teises. O jei turi baudu kokiu nors, tai jau ten atitinkamai atskaito tau ka reiks daryt, klausyt, mokintis, ar laikyt is naujo.
Eik tik tais. Ko dabar neisi? Bijai? Baik  cia dabar  cool.gif  Viskas gi gerai  mirksiukas.gif  Nepraleisk progos, nes paskuj vel laukt reiks. Gi vaziuot yra FUN, taip, kad nusiteik optimistiskai ir davai i trasa  mirksiukas.gif  thumbup.gif

todel kad valdzia prieme istatyma jog po dvieju metu reiks teises keist,atseit ten gi reiks perlaikyt,ar papildomus kursus isklausyt ir pan,bet jokiu istatymu dar neprieme del tu kursu,uz tai dabar keicia teises paprastai,o mums kaip bus neaisku,nes per du metus gali nesamoniu visokiu prigalvoti.
Atsakyti
Na va, išlaikiau ir aš šiandien ta vairavimą ( tik sakė, kad pavojingai važinėju biggrin.gif ). Labai džiaugiuosi ir ačiū visoms už patarimus ir sėkmės laikančioms. Nepasiduokit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2010 11 02, 23:40)
Na va, išlaikiau ir aš šiandien ta vairavimą ( tik sakė, kad pavojingai važinėju  biggrin.gif ). Labai džiaugiuosi ir ačiū visoms už patarimus ir sėkmės laikančioms. Nepasiduokit  thumbup.gif

prireiks mums sekmes 4u.gif sveikinu islaikius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2010 11 02, 22:40)
Na va, išlaikiau ir aš šiandien ta vairavimą ( tik sakė, kad pavojingai važinėju  biggrin.gif ).

thumbup.gif sveikinu
Atsakyti
turiu klausimą,brolis laikys praktikos egzaminą,ir mums iškilo toks klausimas(greičiau ginčas): ar sustojus įkalnėj(ant estakados) reik užtraukti rankinį stabdį?Na,kai aš lakiau prieš metus,aš tą dariau,dabar jis man sako,kad to daryti nereik g.gif pakanka darbinio.Tai kaip yra iš tikrųjų?Nes brolio argumentas-taip darė jo draugai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2010 11 02, 22:40)
Na va, išlaikiau ir aš šiandien ta vairavimą ( tik sakė, kad pavojingai važinėju  biggrin.gif ). Labai džiaugiuosi ir ačiū visoms už patarimus ir sėkmės laikančioms. Nepasiduokit  thumbup.gif

Sveikinu!!! thumbup.gif O aš šiandien deja deja, bet susimoviau doh.gif Ir dar tokioj vietoj, kad žodžiu trūksta. doh.gif Visas figūras tvarkingai pravažiavau, iš pirmo karto, o įsibegėjime diržo neužsisegiau, ir vsio, adios amigos doh.gif Negaliu kaip pikta ant savęs. O dar kaip tik ryte prieš egzą pasiemiau papildomą pamoką aikštelėje, tai varge varge kaip nesisekė. Maža to, kad pusę laiko kamščiuose pratupėjau, tai dar iš aikštelės grįžtant, sunkvežimiui į priekį įkaliau. doh.gif Nei aš, nei instruktorius nepastebėjom kaip mašina šiek tiek atgal pariedėjo, net rankinio nespėjom užtraukt, ir še tau. Gerai, kad nieko rimto, tik nubrozdinta. Jau sakiau instruktoriui, kad viskas, niekur neisiu į jokią regitrą, bet sako, nejuokauk, eik ir bandyk. Ačiū jam už tai, kad nešaukė, o kaip tik mane palaikė. Bet va... Kita vertus kai pagalvoji, gal kaip tik į naudą, kad į gatvę neišvažiavau, vėl kokiam kamazui kelią pastojus būčiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 11 03, 14:23)
turiu klausimą,brolis laikys praktikos egzaminą,ir mums iškilo toks klausimas(greičiau ginčas): ar sustojus įkalnėj(ant estakados) reik užtraukti rankinį stabdį?Na,kai aš lakiau prieš metus,aš tą dariau,dabar jis man sako,kad to daryti nereik g.gif pakanka darbinio.Tai kaip yra iš tikrųjų?Nes brolio argumentas-taip darė jo draugai bigsmile.gif

galima ir taip, ir taip ax.gif svarbu sustot, o po to atgal nepariedet mirksiukas.gif

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 03, 14:32)
O aš šiandien deja deja, bet  susimoviau  doh.gif Ir dar tokioj vietoj, kad žodžiu trūksta.  doh.gif  Visas figūras tvarkingai pravažiavau, iš pirmo karto, o įsibegėjime diržo neužsisegiau, ir vsio, adios amigos  doh.gif

kaip apmaudu verysad.gif as is karto dirzus pries aikstele uzsisegdavau, kad nepamirst blush2.gif bet siaip zanuda pasitaike koks, galejo gi praleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 11 03, 14:23)

galima ir taip ir taip. mane mokino tik su darbiniu, tai taip ir dariau. Egzamenatorius net pabrieze, kad daryciau taip, kaip ismokau automokykloje
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 03, 14:32)
  O aš šiandien deja deja, bet  susimoviau  doh.gif Ir dar tokioj vietoj, kad žodžiu trūksta.  doh.gif  Visas figūras tvarkingai pravažiavau, iš pirmo karto, o įsibegėjime diržo neužsisegiau, ir vsio, adios amigos  doh.gif

ne nu cia tai jau tikrai nezmoniska. argi jau cia ziauri klaida? kad i gatve be dirzo dar dar, bet ir tai juk ne esmine nepataisoma klaida, juolab, kad viska gerai padaret ir is susijaudinimo, gi pamirsot. labai susireiksmines zmogenas pasitaike. tikrai labai uzjauciu...
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 11 03, 14:45)
ne nu cia tai jau tikrai nezmoniska. argi jau cia ziauri klaida? kad i gatve be dirzo dar dar, bet ir tai juk ne esmine nepataisoma klaida, juolab, kad viska gerai padaret ir is susijaudinimo, gi pamirsot. labai susireiksmines zmogenas pasitaike. tikrai labai uzjauciu...

Na ką padarysi, kitam kartui pamoka, kad viską susižiūrėt tvarkingai reikia. doh.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu, kad įsibėgėjime diržą reikia užsisegti blink.gif Tiek, kiek mane mokė, tai visoj aikštelėj viską dariau be diržo - ir parkavimąsi, ir T sankryžą, ir estakadą, ir įsibėgėjimą blink.gif Čia rimtai neprisisegus įsibėgėjime kritinė klaida?

O šiaip, norėjau paklausti, gal kas nors labai skuba laikytis egzaminą ir nenori laukti? Nes turiu lapkričio penktai dienai užsiregistravus, bet nespėju pasiruošti, užsivėlinau kažkaip, ir dabar nesinori gruodžiui nusikelti visko. Gal kas nors turi antroj lapkričio pusėj ir nori pasikeisti?
Atsakyti