Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(eternal-autumn @ 2010 11 03, 15:01)
Pirmą kartą girdžiu, kad įsibėgėjime diržą reikia užsisegti  blink.gif Tiek, kiek mane mokė, tai visoj aikštelėj viską dariau be diržo - ir parkavimąsi, ir T sankryžą, ir estakadą, ir įsibėgėjimą blink.gif Čia rimtai neprisisegus įsibėgėjime kritinė klaida?

Taip išeina, kad kritinė. doh.gif
Atsakyti
IsaDora, nesamonė, įsibėgejimui nereikia diržo aš niekada nesisegiau, čia aikštelė juk. Nereikėjo sutikti su tuo egzaminuotoju schmoll.gif Jūs tikrai nepadarėt klaidos, nes papraščiausiai diržo įsibegėjime nereikia
P.S. Ačiū visoms už sveikinimus
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 03, 14:32)
Sveikinu!!!  thumbup.gif  O aš šiandien deja deja, bet  susimoviau  doh.gif Ir dar tokioj vietoj, kad žodžiu trūksta.  doh.gif  Visas figūras tvarkingai pravažiavau, iš pirmo karto, o įsibegėjime diržo neužsisegiau, ir vsio, adios amigos  doh.gif Negaliu kaip pikta ant savęs. O dar kaip tik ryte prieš egzą pasiemiau papildomą pamoką aikštelėje, tai varge varge kaip nesisekė. Maža to, kad pusę laiko kamščiuose pratupėjau, tai dar iš aikštelės grįžtant, sunkvežimiui į priekį įkaliau.  doh.gif Nei aš, nei instruktorius nepastebėjom kaip mašina šiek tiek atgal pariedėjo, net rankinio nespėjom užtraukt, ir še tau. Gerai, kad nieko rimto, tik nubrozdinta. Jau sakiau instruktoriui, kad viskas, niekur neisiu į jokią regitrą, bet sako, nejuokauk, eik ir bandyk.  Ačiū jam už tai, kad nešaukė, o kaip tik mane palaikė. Bet va... Kita vertus kai pagalvoji, gal kaip tik į naudą, kad į gatvę neišvažiavau, vėl kokiam kamazui kelią pastojus būčiau.  lotuliukas.gif

negali but,kad del to neislaiket blink.gif as apvaziavau visa aikstele neprisisegus ir ne zodzio nepasake kad reikejo dirza uzsisegt. ir kai su savo instruktorium vazinejau niekada neuzsimine kad aikstelej reik uzsisegti dirza nes gali but kritine klaida. blink.gif ir dar kiek kartu buvau paziureti egzamino,labai retas kuris uzsisegdavo dirza aikstelej,o i miesta isvaziuodavo ir toliau laikydavo egzamina...
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 11 03, 15:15)
negali but,kad del to neislaiket  blink.gif as apvaziavau visa aikstele neprisisegus ir ne zodzio nepasake kad reikejo dirza uzsisegt. ir kai su savo instruktorium vazinejau niekada neuzsimine kad aikstelej reik uzsisegti dirza nes gali but kritine klaida. blink.gif ir dar kiek kartu buvau paziureti egzamino,labai retas kuris uzsisegdavo dirza aikstelej,o i miesta isvaziuodavo ir toliau laikydavo egzamina...

Dabar jau vistiek šaukštai popiet. doh.gif doh.gif doh.gif tada taip ir neaišku kuo aš jam neįtikau, ar čia koks asmeninis nusistatymas prieš mane vos tik susitikus, ar kas. doh.gif o dar svarbiausia bendravom tai draugiškai, nei piktas nei ką. Arba gal buvo kokių klaidų, kurių tiesiog nepasakė. schmoll.gif Bet tai irgi tada geras, juk po visko dar pati paklausiau. Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 03, 15:20)
Dabar jau vistiek šaukštai popiet.  doh.gif  doh.gif  doh.gif tada taip ir neaišku kuo aš jam neįtikau, ar čia koks asmeninis nusistatymas prieš mane vos tik susitikus, ar kas.  doh.gif  o dar svarbiausia bendravom tai draugiškai, nei piktas nei ką. Arba gal buvo kokių klaidų, kurių tiesiog nepasakė.  schmoll.gif Bet tai irgi tada geras, juk po visko dar pati paklausiau. Žodžiu...

juk jie viska lapuose uzraso. gal galima paklausti nuejus i regitra ir paziureti, juk per galva neduos, jei pasidomesit? as manyciau tikrai pasidomekit, kas cia per marazmai dedas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(eternal-autumn @ 2010 11 03, 14:01)
Pirmą kartą girdžiu, kad įsibėgėjime diržą reikia užsisegti  blink.gif Tiek, kiek mane mokė, tai visoj aikštelėj viską dariau be diržo - ir parkavimąsi, ir T sankryžą, ir estakadą, ir įsibėgėjimą blink.gif Čia rimtai neprisisegus įsibėgėjime kritinė klaida?

drinks_cheers.gif Ne tik diržo, bet ir šviesų aikštelėje nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 11 03, 17:07)
drinks_cheers.gif  Ne tik diržo, bet ir šviesų aikštelėje nereikia.

as kai laikiau aiksteleje mokyklini, tai man instruktorius liepe uzsisegti dirza, nes juk stipriai stabdai tame isibegejimo ruoze.....

o kaip per tikra egza, tai ir as nezinau, bet isvada tokia (paskaicius cia pasisakymus): viskas priklauso koks instruktorius, t.y. egzaminuotojas, jei turi tiksla nepraleisti, tai ras prie bet ko prikibti.

Va, kad ir tai - laike viena mergina, o neislaike nes prie gelezinkelio pervazos noredama pasiziureti ar traukinio nera, per mazai pasuko galva i viena ir i kita puse. Cirkai.......
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 03, 18:23)
Va, kad ir tai - laike viena mergina, o neislaike nes prie gelezinkelio pervazos noredama pasiziureti ar traukinio nera, per mazai pasuko galva i viena ir i kita puse. Cirkai.......

blink.gif be zodziu doh.gif na bet is tikro- jei jau nusiteikes egzaminuotojas gerai, tai ir kritine klaida atleis, o jei jau nenores praleist- ras prikibt prie ko doh.gif
Atsakyti
Sveikos
nu visai šiandien susibalamutinau, jau taip pykstu ant savęs, atrodo neblogai viskas sekdavosi toj aikštelėj, šiandien kaip tyčia, ačiū Dievui dar ne egzaminas, bet nieks nesigavo, ant estakados gesau, nors gyvenime niekad negesdavau, į parkavimosi vietas visur ant ribos, nu žodžiu, jeigu taip egzamino dieną, tai doh.gif doh.gif doh.gif , kaltint nėr ką-, bet negali sakyt, kad ir nesimokau, kiekvieną dieną sąžiningai važinėju, matyt persimokiau smile.gif
tai klausimas dabar toks kvailas iškilo- jeigu egzamino metu aikštelėj užsisegsiu diržą ir įsijungsiu šviesas, nebus klaidos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindalyte: 03 lapkričio 2010 - 20:15
QUOTE(lindalyte @ 2010 11 03, 21:14)
Sveikos
nu visai šiandien susibalamutinau, jau taip pykstu ant savęs, atrodo neblogai viskas sekdavosi toj aikštelėj, šiandien kaip tyčia, ačiū Dievui dar ne egzaminas, bet nieks nesigavo, ant estakados gesau, nors gyvenime niekad negesdavau, į parkavimosi vietas visur ant ribos, nu žodžiu, jeigu taip egzamino dieną, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif , kaltint nėr ką-, bet negali sakyt, kad ir nesimokau, kiekvieną dieną sąžiningai važinėju, matyt persimokiau smile.gif
tai klausimas dabar toks kvailas iškilo- jeigu egzamino metu aikštelėj užsisegsiu diržą ir įsijungsiu šviesas, nebus klaidos? ax.gif

as tai segsiuos ir sviesas isijungsiu, nebet pats lieps isjungti ir pasakys kad dirzo nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 11 03, 21:14)

Jau geriau sekis diržą ir šviesas junk. 4u.gif O tai paskui maža kas...
Atsakyti
Visada reikia klausi egzaminuotojo dėl klaidų ir netylėt kaip šūdui po lapu, nes jie tik ir laukia tokių naivesnių ir ramesnių žmonių, kuriuos greit sukirst galima ir jie tylės nieko nesakę.
Nebijokit klaust, o jei reikia ir ginčytis, jeigu žinot, kad tikrai jūsų tiesa smile.gif
Atsakyti