Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

vat man paskutines nestuke.gif dieneles ir nebegaliu kaip kankinuosi nuejus "rimto" schmoll.gif beveik visa nestuma vartojau gelezi ir tai kiekviena diena normaliai ejau, o dabar nepadeda niekas... verysad.gif bijau, kad koks hemorojus neislystu...
budavo jei labai viduriukai uzkietedavo(ne nestumo metu), tai ismauki kokteiliuka su viskiu-viska sutvarko lotuliukas.gif o dabar?...
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 09 05, 17:41)
budavo jei labai viduriukai uzkietedavo(ne nestumo metu), tai ismauki kokteiliuka su viskiu-viska sutvarko  lotuliukas.gif  o dabar?...

Va man tai nuo vyno visad gerai atsikimšdavo, o dabar negalima. doh.gif Sakau gal reik vynuogių pabandyt prisikirst, mažu tas pats, gal ten biškį skrandy pasifermentuos ir pramuš. lotuliukas.gif

Nors jei visai prastai, tai galima klizmą pabandyt, reikalas ne iš maloniųjų, bet nėštumui tai nekenkia.
Atsakyti
pas mane ta pati problema, gydytoja nieko nepasako, liepia tik sveikiau maitintis, vaistinej duphalaco įkišo, sakė kitokių tokioj būklėj nestuke.gif negalima...
ir maista derinu, ir užpiltas slyvas valgiau iš ryto, ir duphalac'o visa buteliuka išgėriau... nieko verysad.gif nueini i wc, 20min pasėdi, kaip triušiukas kažką dėl vaizdo padarai ir viskas, dar pagimdysiu kada besistengdama...
Atsakyti
Žiaurus dalykas nėštumo metu g.gif ...Negana to, kad pilvas šoka priekin, tai dar ir viduje diskomfortas verysad.gif Man šiuo metu jokie sveiki maistai nebepadeda-išbandyta viskas, prie visko organizmas priprato doh.gif ir vėl prasidėjo vargai...Ką dariau, viskas veiksminga buvo apie dvi svaites, o ilgiausiai šiuo klausimu gelbėjo šviežiai išspaustos sultys- apie mėnesį ramiau gyvenau . Bet ir prie jų priprato verysad.gif Tai grįžau prie "Lepicol'-jau koks jis man šlykštukas, vos nuryju kaip bjauru. Bet ką daugiau daryt, reik aukotis, kad viskas susitvarkytų smile.gif
Atsakyti
O gal kas turit kokių patarimų ką daryt, kai skrandis prastai dirba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2008 09 09, 23:19)
O gal kas turit kokių patarimų ką daryt, kai skrandis prastai dirba?  unsure.gif

kasdien namines sriubytes valgyti
ir košes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 10 rugsėjo 2008 - 07:43
QUOTE(Pjaf @ 2008 09 10, 08:42)
kasdien namines sriubytes valgyti
ir košes smile.gif

O jei tą naminę pačios virtą sriubytę ir išvemi iškart?
Atsakyti
o man skrandis visai nedirba, o su tuo rimtu reikalu tai isvis nera ka ir kalbeti, nors nusisauk
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 09 10, 10:54)
o man skrandis visai nedirba, o su tuo rimtu reikalu tai isvis nera ka ir kalbeti, nors nusisauk

Vienu periodu smaginaus iš vis "neblogai":
lengvi pusryčiai - normaliai
pietūs - vos spėdavau iki tualeto nueiti (viduriai)
vakarienė - irgi ten pat keliavo, tik per kitą galą.

Gerai, kad taip truko neilgai - pradėjau tų kavinių vengti ir valgydavau tik patikrintus patiekalus
Atsakyti
Ooo, vargdienis man su tais viduriais taip pat doh.gif swente namie,kai nuejus i VC gristi is jo lengvesne lotuliukas.gif pasidalinsiu patirtimi, naudojau slyvas, naudojau duphalac, kefyrus, jogurtus, burokelius ir t.t., bet siaip ne taip radau kas mano organizma isvalo thumbup.gif PIENAS lotuliukas.gif ryte stikline, vakare ir i VC kaip sveikas zmogenas einu thumbup.gif aj dar kalafijoras gerai padeda thumbup.gif
Sekmes ieskant savo issivalymo priemoniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pabandykite kiwi vaisius. Skystina vidurius. Man asmeniskai veiksmingiau uz dz. slyvas. Sekmes!
Atsakyti
Sveikos,

mano daktaras man patarė, kad geriausias vaistas yra issivirti burokelius, tada išėmus burokėlius išgerti tą burokelių nuovirą...super, labai veiksminga..taip pat sake, kad slyvos gerai pramusa:)). Jis skeptiskai nusiteikes del vaistu, nes prie ju priprantama ir tik krastutiniu atveju pataria naudoti...Tai tiekk..smile.gif
Atsakyti