Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

O kai jau niekas nebepadeda (košės , slyvos, šviežiai namie spaustos sultys, aktivios ir t.t.) manau , kad gali padėti tik vaistai. Juk nepuolam jų gert antrą trečią dieną-bandom viską, kol galų gale apima tokia neviltis. Tada geriau vaistus lakti, nei taip kankintis. Žinau, kad nuo tų vaistų gali tapt priklausomu, bet ...
Kartais ekstra atveju gerai yra panaudoti "Microlax" klizmutę, tai nors akyse šviesiau pasidaro blink.gif Rašo, kad prie jų priprantama, bet matau, kad be jų neišsiversiu-į nieką nebereaguoju, o gal tiesiog taip ten viskas užspausta septintą mėnesį ? g.gif
Atsakyti
Man irgi nei slyvos, nei burokėliai nieko nepadeda, nuo slyvų tai tik vidurius išpučia dar prie to džiaugsmo. doh.gif Rūgpienis ir duona su sėlenom dar dar kažkaip lyg ir pramuša kartais.

Man tai tiesa ne tiek tie patys viduriai, bet ką daryt kad dujos išeitų? g.gif Kartais tai būna taip kad jau visai negaliu kentėt, kažkur susikaupia po diafragma ir niekaip žemyn nenori keliaut. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 09 25, 22:55)
Man irgi nei slyvos, nei burokėliai nieko nepadeda, nuo slyvų tai tik vidurius išpučia dar prie to džiaugsmo.  doh.gif Rūgpienis ir duona su sėlenom dar dar kažkaip lyg ir pramuša kartais.

Man tai tiesa ne tiek tie patys viduriai, bet ką daryt kad dujos išeitų?  g.gif Kartais tai būna taip kad jau visai negaliu kentėt, kažkur susikaupia po diafragma ir niekaip žemyn nenori keliaut.  verysad.gif

o man pakanka kavos atsigert, arba avizines koses pavalgyt biggrin.gif viskas, jau tada galiu begt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulytee_ @ 2008 09 28, 15:37)
o man pakanka kavos atsigert, arba avizines koses pavalgyt biggrin.gif viskas, jau tada galiu begt biggrin.gif

Man nuo kavos negerai, o bekafeininė kažkaip nelabai suveikia. verysad.gif Reikės gal tų avižų pabandyt, nors ir nelabai man skanu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 09 28, 16:42)
Man nuo kavos negerai, o bekafeininė kažkaip nelabai suveikia.  verysad.gif  Reikės gal tų avižų pabandyt, nors ir nelabai man skanu.  doh.gif

as tj isidedu sviesto , biski druskos, cukraus ir skanu buna smile.gif
Atsakyti
Viskas, jau dabar antra savaitė kai niekas niekas nebepadeda iš natūralių priemonių verysad.gif Nusipirkau Duphalac, visiškas nulis schmoll.gif Teks "atsiprašyt ir pakentėt" Lepicolio, tas nors ir bjaurus, bet nors poveikis buvo...
Atsakyti
Man pirmam trimestre ,labai nevirskino,vakare turedau viskas isvalyti,kad galeciau ramei uzmigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 09 28, 19:05)
Teks "atsiprašyt ir pakentėt" Lepicolio, tas nors ir bjaurus, bet nors poveikis buvo...

Gal ir neteks biggrin.gif -radau vaistinėje panašios sudėties ir poveikio -"Mucofalk" apelsinų skonio. Netgi paskaičiavau kiek kainuotų mėn. "Lepicolis" ir "Mucofalkas". Pastarasis perpus pigiau, nors sudėtis -irgi iš gysločių, irgi geriams užpylus vandeniu. Tik nebuvo pravesta jam tokia reklama nei per sveikatų abc, nei kur kitur mirksiukas.gif biggrin.gif Renkuosi "Mucofalką".
Atsakyti
As irgi is pradziu bandziau su Lepicol, bet iskarto "Apsivemdavau". Niekaip nepripratau prie to skonio...
Tenkinausi kokteilius: kefyru su vandeniu ax.gif
Atsakyti
O man kažkaip vien nuo mėsos kvapo pradėjo pykint, tai visą savaitę ant daržovių ir pieno produktų - ir ką tu, viduriai susitvarkė. bigsmile.gif

Dar tiesa turėjau užsilikusios naminės bruknių uogienės, tai kad ji man neprarugtų, aš vis arbatos iš jos pasidarydavau, gal sakau čia tos bruknės padėjo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 09 30, 10:37)
O man kažkaip vien nuo mėsos kvapo pradėjo pykint, tai visą savaitę ant daržovių ir pieno produktų - ir ką tu, viduriai susitvarkė.  bigsmile.gif

Dar tiesa turėjau užsilikusios naminės bruknių uogienės, tai kad ji man neprarugtų, aš vis arbatos iš jos pasidarydavau, gal sakau čia tos bruknės padėjo.  g.gif

Manau ne tik mityba, bet dar ir judėjimas svarbu - daug vaikščioti arba į nėščiųjų mankštą kasdien lankyti. Vilniuje yra tokia, nežinau kaip kituose miestuose. Padeda thumbup.gif
Atsakyti
Man jau kelintą kartą iškart po pietų taip suriečia (t.y. jausmas toks, kad vidurius stipriai susuko), kad vos iki kontoros paršliaužiu.
O nuėjus į tuliką - visai normalus procesas blink.gif
Galvoju, gal čia mažiukas pradeda spardyt mano žarnas protestuodamas,kad jam vtos per mažai biggrin.gif
Atsakyti