Uzuojauta mamytems, kurios turi problemeliu su viduriais. As tai su jais problemeliu turiu visa gyvenima, tai kol nesilaukiau vis arbateles kokias gerdavau...Kai pastojau stengiuosi maistu viska reguliuoti, bet sunkiai sekasi, nes atrodo ir anksciau valgydavau daug dazoviu, jogurtai, kefyras, burokeliai ir t.t Tai dakatre liepe gerti MgB6 po 4 tabletes per diena, atseit jis laisvina vidurius, tai nezinau gal biski padeda, o siaip sake, jeigu jau labai neiseina niekas ir jau ilgai nedarai tai galima kokios arbatos, ar mikroklizmute pasidaryti, nes negerai kankintis

Va, jau galiu pasidžiaugt, nebesikankinu (tpfiu tpfiu tpfiu). Net nebežinau kas man padeda, nes "imu viską " :ryte išgeriu slyvų-abrikosų kompotą ( būnu iš vakaro užpylus džiovintus vaisius verdančiu vandeniu), tada užsipilu stiklinę jogurto su dviem šaukštais sėlenų ir palieku brinkti 15 min, per tą laiką suvalgau "Activia" ir atsigeriu kavos. Po jos sėlenos jau būna išbrinkę ir išgeriu ką pasiruošus. Praeina valanda, gal mažiau, gal daugiau ir einu linksmai bai lengvai į tuoletą. Štai nuo dabar galiu pradėti dieną
-viską valgyti, eiti , kur noriu ir t.t. Tiesa, dienos metu dar išgeriu du kartus "Mucofalk" -maždaug per pietus ir vakare. Ir žinau , kad kitą rytą viskas bus gerai, tik nežinau , kas čia labiausiai padeda

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 08, 21:50)
Va, jau galiu pasidžiaugt, nebesikankinu (tpfiu tpfiu tpfiu). Net nebežinau kas man padeda, nes "imu viską " :ryte išgeriu slyvų-abrikosų kompotą ( būnu iš vakaro užpylus džiovintus vaisius verdančiu vandeniu), tada užsipilu stiklinę jogurto su dviem šaukštais sėlenų ir palieku brinkti 15 min, per tą laiką suvalgau "Activia" ir atsigeriu kavos. Po jos sėlenos jau būna išbrinkę ir išgeriu ką pasiruošus. Praeina valanda, gal mažiau, gal daugiau ir einu linksmai bai lengvai į tuoletą. Štai nuo dabar galiu pradėti dieną
-viską valgyti, eiti , kur noriu ir t.t. Tiesa, dienos metu dar išgeriu du kartus "Mucofalk" -maždaug per pietus ir vakare. Ir žinau , kad kitą rytą viskas bus gerai, tik nežinau , kas čia labiausiai padeda

O kas tas "Mucofalk"? Nes aš ir visokių būdų prisigalvoju, bet visvien kankina vidurių užkietėjimas, irapskritai nevirškina kažkaip, sunkiai, net matosi ant odos, visokie spuogeliai.
QUOTE(elena1215 @ 2008 10 14, 07:37)
Sveiki, gal kam buvo taip kad yra ne tik užkietėja viduriai, bet kai eini tuštintis, nieko neišeina, o tik kraujuoji? Tik po to kažką gali padaryti? Net nebežinau ką ir galvoti, viskas skauda, o pas šeimos gyd. užsirašiau tik už savaitės
Jau ir bebijau ką galvot, kad kokio vėžio nebūtų

O tai iš išangės kraujuoja? Gali gal kartais tau koks hemarojus būt prikibęs?

Kitas variantas tai jeigu oda aplink pašutusi, gali tiesiog įtrūkti nuo pastangų, bet pašutimą tai turėtum jausti.

Bet kuriuo atveju su to galo problemom tai ko gero šeimos gydytojas pas urinologą vistiek siūs.

QUOTE(Elemire @ 2008 10 14, 17:48)
O tai iš išangės kraujuoja? Gali gal kartais tau koks hemarojus būt prikibęs?
Kitas variantas tai jeigu oda aplink pašutusi, gali tiesiog įtrūkti nuo pastangų, bet pašutimą tai turėtum jausti.
Bet kuriuo atveju su to galo problemom tai ko gero šeimos gydytojas pas urinologą vistiek siūs.

Nu va, nuejau be eiles pas seimos gyd. ji man dave siuntima pas chirurga onkologa, iškart patekau pas jį, apžiūrėjo mane, sako kad hemorojus, vienu žodžių išrašė man žvakučių Doloproct (bet aš jų ko gero nenaudosiu, nes anotacijoje perskaičiau kad yra labai mažai info apie nėštumo metu vartojimo pasekmės lialiui), bet aš nusipirkau homeopatinių žvakučių, tai juos ir naudosiu, ir dar išrašė miltukus Forlax 10g. O gal kas vartojo Forlax?
QUOTE(elena1215 @ 2008 10 14, 21:22)
ir dar išrašė miltukus Forlax 10g. O gal kas vartojo Forlax?
Principas turėtų būti kaip ir "Duphalac".

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 14, 22:21)
Principas turėtų būti kaip ir "Duphalac".
Šiaip tai užjaučiu dėl tokios bėdos, tikrai...

tai tada teks gerti, niekur neradau kad būtų pavojingi lialiukui

Joooooo, jausmas nekoks, aš ir pati sau nepavydžiu, užjaučiu visas, kas kankinasi
nuo tos bėdos

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 14, 21:21)
Šiaip tai užjaučiu dėl tokios bėdos, tikrai...
Aš irgi prisijungiu, labai nemalonus reikalas.

Buvo beje forume ir visa tema apie hemarojų - čia - gal kartais ką nors naudingo joje rasi.
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 08, 21:50)
Ir žinau , kad kitą rytą viskas bus gerai, tik nežinau , kas čia labiausiai padeda

turbūt vaistai