Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

man labai visuriai kietejo nuo vitaminu doh.gif doh.gif kai tik negerdavau, susitvarkydavo... tai gelbejausi morku-burokeliu sultim, ir krauja stiprina tuo paciu
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2009 01 31, 11:27)
Sveikos visos  nestuke.gif ,
perskaičiau visus Jūsų patarimus, nes planuoju pilvo gyventoją, o šią problemą turiu nuo vaikystės. Kol neplanavau, tai geriausias vaistas būdavo arbatos su senos lapais 1 mėn., o kitą mėnesį arbata su šaltekšnio žieve - ir vėl ciklas nuo pradžių, kadangi pripranta organizmas ir dar cigaretė  verysad.gif bei kava  . O dabar kaip bus nežinau  g.gif  Arbatų teks atsisakyti, o pieno produktų, jogurtų, kefyrų, kivių, džiovintų vaisių, burokelių, negaliu dėl oksolatinių inkstų aikmenų, vandens ir taip geriu 2-2,5 litro dėl tos pačios bėdos.  Juokingiausia, kad šeimos gydytojas rekomenduoja būtent tuos maisto produktus, kuriuos draudžia urologas smile.gif o kai pasakau, tai mykti pradeda. Jaučiuosi truputį bejėgė, kad iš šių bėdų eksperimentiniu būdu teks kapanotis pačiai. Gal kuri iš Jūsų yra susidūrusi su panašia problema? Palengvintumėt mano eksperimentus. Pirmo nėštumo metu pamenu naudojau Mukofalk, bet labai sunku praryti, pykindavo  blink.gif Nesinori pulti prie vaistukų  schmoll.gif

mano problema panasi irgi niekas nepadeda, seimos daktare vandeni ir skaidulas liepe bet ne velnio nepadeda,nzn ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
Pamėginkit kivius,man labai padeda,nors iki šiol negelbėjo nei slyvos,nei burokėliai g.gif kivius valgau gal jau pora savaičių,padeda.Tik kad jie man jau pradeda atsibosti ax.gif teks tada ieškoti kitų būdų.Vandenį gerti aišku gerai,bet kad negaliu aš jo tiek daug pampti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš plempiu po 3+ litro ir vistiek tas vanduo nieko nepadeda. doh.gif

Jeigu ir toliau taip bus tai na tikrai reikės aliejų pabandyt gerti, gal kažkaip pramuš, nes jau kartais tai tikrai nebejuokinga. verysad.gif
Atsakyti
Bandau ir sėlenas ir aliejų kiekvieną rytą bet pliusas tik vienas, kad bent jau kazkoks noras maziukas maziukas atsiranda ryte, bet nieko nepavyksta sad.gif Anksciau net jokio noro nebudavo savaite ar ilgiau sad.gif
Atsakyti
labas, siaip man ir buvo uzkieteja viduriai, tai valgiau dziovintas slyvas ir kivi, tai laikui begant viskas susitvarke
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2009 02 09, 17:14)
Bandau ir sėlenas ir aliejų kiekvieną rytą bet pliusas tik vienas, kad bent jau kazkoks noras maziukas maziukas atsiranda ryte, bet nieko nepavyksta sad.gif Anksciau net jokio noro nebudavo savaite ar ilgiau sad.gif

reiks man selenas ir alieju prisimint rolleyes.gif nes randasi problemos...
Atsakyti
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva. Man tik 9sav bet siaubas atrodos pilvas kietas kaip akmuo, kai buvau pas gydytoja sake kad mano zarnyne daug duju...HM ka man daryt padekit merginos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dooviliuke @ 2009 02 09, 21:28)
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva.

Man rodos angliukai truputį nuo to pūtimo padeda. g.gif

Aš tai jau nebeapsikenčiau, nuėjau pas gydytoją su tais viduriais - niekas iš buitinių nebepadeda, o užsiraukė tai suvisam. doh.gif Išrašė man laktuliozės sirupo - a jetau kaip gyvenimas prašviesėjo. thumbup.gif

Ta laktuliozė visai pakenčiama, saldus sirupiukas toks biškį gleivėtas ir atkemša taip po truputį, pilvo neskauda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dooviliuke @ 2009 02 09, 19:28)
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva. Man tik 9sav bet siaubas atrodos pilvas kietas kaip akmuo, kai buvau pas gydytoja sake kad mano zarnyne daug duju...HM ka man daryt padekit merginos... verysad.gif

sveika, ir as problema su dujom turejau. Tai gydytoja uzdraude bet kokius gazuotus gerimus gerti ir kava (nezinau prie ko cia kava g.gif ) . Taigi geriu daug arbatos, vandens su citrina. Ir tikrai daug geriau jauciuosi. 4u.gif
Atsakyti
o sakykit merginos kaip galima issitirti zarnyna?kad suzinociau kokia many problema del viduriu?gal ten persviecia ar kaip? g.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif man 8 savaite biggrin.gif ,bet pas mane atvirksciai viskas,ne viduriu uzkietejimas,o prasidejo nedidelis viduriavimas,ar tai labai blogai? unsure.gif pas gydytoja tik po 2 savaiciu ax.gif
Atsakyti