man labai visuriai kietejo nuo vitaminu
kai tik negerdavau, susitvarkydavo... tai gelbejausi morku-burokeliu sultim, ir krauja stiprina tuo paciu
QUOTE(LIR @ 2009 01 31, 11:27)
Sveikos visos
,
perskaičiau visus Jūsų patarimus, nes planuoju pilvo gyventoją, o šią problemą turiu nuo vaikystės. Kol neplanavau, tai geriausias vaistas būdavo arbatos su senos lapais 1 mėn., o kitą mėnesį arbata su šaltekšnio žieve - ir vėl ciklas nuo pradžių, kadangi pripranta organizmas ir dar cigaretė
bei kava . O dabar kaip bus nežinau
Arbatų teks atsisakyti, o pieno produktų, jogurtų, kefyrų, kivių, džiovintų vaisių, burokelių, negaliu dėl oksolatinių inkstų aikmenų, vandens ir taip geriu 2-2,5 litro dėl tos pačios bėdos. Juokingiausia, kad šeimos gydytojas rekomenduoja būtent tuos maisto produktus, kuriuos draudžia urologas
o kai pasakau, tai mykti pradeda. Jaučiuosi truputį bejėgė, kad iš šių bėdų eksperimentiniu būdu teks kapanotis pačiai. Gal kuri iš Jūsų yra susidūrusi su panašia problema? Palengvintumėt mano eksperimentus. Pirmo nėštumo metu pamenu naudojau Mukofalk, bet labai sunku praryti, pykindavo
Nesinori pulti prie vaistukų 
perskaičiau visus Jūsų patarimus, nes planuoju pilvo gyventoją, o šią problemą turiu nuo vaikystės. Kol neplanavau, tai geriausias vaistas būdavo arbatos su senos lapais 1 mėn., o kitą mėnesį arbata su šaltekšnio žieve - ir vėl ciklas nuo pradžių, kadangi pripranta organizmas ir dar cigaretė
mano problema panasi irgi niekas nepadeda, seimos daktare vandeni ir skaidulas liepe bet ne velnio nepadeda,nzn ko griebtis
Aš plempiu po 3+ litro ir vistiek tas vanduo nieko nepadeda.
Jeigu ir toliau taip bus tai na tikrai reikės aliejų pabandyt gerti, gal kažkaip pramuš, nes jau kartais tai tikrai nebejuokinga.
Jeigu ir toliau taip bus tai na tikrai reikės aliejų pabandyt gerti, gal kažkaip pramuš, nes jau kartais tai tikrai nebejuokinga.
Bandau ir sėlenas ir aliejų kiekvieną rytą bet pliusas tik vienas, kad bent jau kazkoks noras maziukas maziukas atsiranda ryte, bet nieko nepavyksta
Anksciau net jokio noro nebudavo savaite ar ilgiau
labas, siaip man ir buvo uzkieteja viduriai, tai valgiau dziovintas slyvas ir kivi, tai laikui begant viskas susitvarke
QUOTE(LIR @ 2009 02 09, 17:14)
Bandau ir sėlenas ir aliejų kiekvieną rytą bet pliusas tik vienas, kad bent jau kazkoks noras maziukas maziukas atsiranda ryte, bet nieko nepavyksta
Anksciau net jokio noro nebudavo savaite ar ilgiau 
reiks man selenas ir alieju prisimint
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva. Man tik 9sav bet siaubas atrodos pilvas kietas kaip akmuo, kai buvau pas gydytoja sake kad mano zarnyne daug duju...HM ka man daryt padekit merginos...
QUOTE(dooviliuke @ 2009 02 09, 21:28)
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva.
Man rodos angliukai truputį nuo to pūtimo padeda.
Aš tai jau nebeapsikenčiau, nuėjau pas gydytoją su tais viduriais - niekas iš buitinių nebepadeda, o užsiraukė tai suvisam.
Ta laktuliozė visai pakenčiama, saldus sirupiukas toks biškį gleivėtas ir atkemša taip po truputį, pilvo neskauda.
QUOTE(dooviliuke @ 2009 02 09, 19:28)
labas, man irgi problemos su virskinimu ir viduriais. Man baisiai pucia pilva. Man tik 9sav bet siaubas atrodos pilvas kietas kaip akmuo, kai buvau pas gydytoja sake kad mano zarnyne daug duju...HM ka man daryt padekit merginos... 
sveika, ir as problema su dujom turejau. Tai gydytoja uzdraude bet kokius gazuotus gerimus gerti ir kava (nezinau prie ko cia kava
o sakykit merginos kaip galima issitirti zarnyna?kad suzinociau kokia many problema del viduriu?gal ten persviecia ar kaip?
labukas visoms
man 8 savaite
,bet pas mane atvirksciai viskas,ne viduriu uzkietejimas,o prasidejo nedidelis viduriavimas,ar tai labai blogai?
pas gydytoja tik po 2 savaiciu