Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(aksulia @ 2009 02 15, 10:43)
labukas visoms smile.gif man 8 savaite biggrin.gif ,bet pas mane atvirksciai viskas,ne viduriu uzkietejimas,o prasidejo nedidelis viduriavimas,ar tai labai blogai? unsure.gif pas gydytoja tik po 2 savaiciu ax.gif

na man is pradziu buvo, kad kokia savaite viduriavau, bet viskas susitvarke smile.gif o po to atvirksciai, uzkietejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 02 15, 12:53)
na man is pradziu buvo, kad kokia savaite viduriavau, bet viskas susitvarke smile.gif  o po to atvirksciai, uzkietejo g.gif

labai aciu uz atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
kaip dziaugiuosi, kad radau, jog LEPICOL galima vartoti bigsmile.gif as ji avrtojau ir pries pastodama o dabar apetitas nevaldomas tai sunkiau is vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2009 02 21, 11:20)
kaip dziaugiuosi, kad radau, jog LEPICOL galima vartoti  bigsmile.gif as ji avrtojau ir pries pastodama o dabar apetitas nevaldomas tai sunkiau is vis doh.gif

o prie ju organizmas nepripranta?
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 02 21, 15:38)
o prie ju organizmas nepripranta?

tikrai ne. as net oavyzdi galiu pasakyti: mano mociutei gastritas ( skrandzio problemas is jas turbut ir paveldejus) kiek priepuoliu ir skausmu iskentus jinai. Pries gal 3metus suzinojau apie lepicol- mociute sveikiausia.o as nuo to laiko ir geriu. sunaudoju ta viena 250g dezute ir darau pertrauka. kokiu 6 men. tikrai super dalykelis 4u.gif as cia kaip kokia platintoja lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaites, ir jungiuosi prie jusu. su ta problema kovoju nuo vaikystes. vaikysteje buvau ziauriai nevalgi, po to tai mokslai, stresai, meiles ir amzinai kovoju su sia problemele, bet kazkada nuskaiciau Delfyje grea straipsni apie visus viduriu sutvarkymo preparatus, pliusus minusus ir pabandziau pareklamuota Linex, isstudijavau visa notacija, kadangi ten yra gerosios bakterijos, jas vartoti gali bet kuri is musu ir nestuke ir planuojanti ir nenori uztersti organizmo smile.gif as esu prie tu antruju. prie vaistuko nepriprantama. jis sureguliuoja visa flora zarnyno ir baigiasi problemeles ...

pabandykit, jei kas netiki, paklauskit savo ginekologo, tai tikrai geras vaisciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleuzkalnu @ 2009 02 23, 12:12)
labas mergaites, ir jungiuosi prie jusu. su ta problema kovoju nuo vaikystes. vaikysteje buvau ziauriai nevalgi, po to tai mokslai, stresai, meiles ir amzinai kovoju su sia problemele, bet kazkada nuskaiciau Delfyje grea straipsni apie visus viduriu sutvarkymo preparatus, pliusus minusus ir pabandziau pareklamuota Linex, isstudijavau visa notacija, kadangi ten yra gerosios bakterijos, jas vartoti gali bet kuri is musu ir nestuke ir planuojanti ir nenori uztersti organizmo smile.gif as esu prie tu antruju. prie vaistuko nepriprantama. jis sureguliuoja visa flora zarnyno ir baigiasi problemeles ...

pabandykit, jei kas netiki, paklauskit savo ginekologo, tai tikrai geras vaisciukas smile.gif

o kodel ginekologes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliux: 25 vasario 2009 - 14:41
QUOTE(gabrieliux @ 2009 02 25, 15:41)
o kodel ginekologes? g.gif

na kiek suprantu todel, kad ir nescioms sako, kad galima vartoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir as apturejau cia minima problema (tiksliau visas imanomas, kurios susijusios su virskinimu). Pilva pute neapsakomai, skranzio skausmai naktim miegot nedave... Kartais atrodydavo, kad per visas "siules" sutrukinesiu blink.gif Pradejau gerti LEPICOL. Tik, matyt ne labai saziningai pradzioje geriau, tai labai didelio pokycio nepajutau. Kankino baisus viduriu uzkietejimas blink.gif Pameginau toki kokteiliuka: stikline slyvu arba persiku sulciu su 4 arbatiniais sauksteliais kvieciu selenu. Na, zinokit, man padejo, tai ne tas zodis thumbup.gif Dabar kas susije su virskinimu ir viduriais - savijauta puiki thumbup.gif Tik vat ta kokteiliuka geriu kasdien, nes negeriant viduriai vel uzkieteja...
Atsakyti
QUOTE(sauleuzkalnu @ 2009 02 23, 11:12)

sveikos.
Na, mano ginekologe nepatare jokiu net zoliniu preparatu, nes jei per daug "atlaisvins", gali ir gimdai kazkaip pakenkt, atpalaiduot ir negerus dalykus isprovokuot.
Todel patare tai, ka ir dauguma ko gero zino- slyvos, burokeliai....bet mane nuo ju vis dar pykina, vimdo. Zodziu problema didele smile.gif o gine sake, kad "tau jau stenet nebegalima", po vieno tokio bandymo 11 savaiciu sukraujavau net, issigandau, bet ligoninej paziurejo, sako viskas ok.... tai vat , nuo to laiko man wc baime ivares, o siaip tokia problemele visada turejau, susitvarkydavo nebent nuo stresiuko. Einu i darbo pokalbi- ir viduriai atlaisveja lotuliukas.gif doh.gif kai dirbau irgi taip buvo smile.gif o dabar....

Atsakyti
Iš Tėvystės mokyklėlės laikų prisiminiau, akušerė sakė tokį būdą nuo vidurių užkietėjimo - šaukštas alyvuogių aliejaus kasdien ant tuščio skrandžio. pati neišbandžiau - neprireikė, manau, kad nuo šios problemos gelbėjo daug daug skysčių. Taip pat tai, jog daug judėjau, vaikščiojau.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 03 03, 13:54)
Iš Tėvystės mokyklėlės laikų prisiminiau, akušerė sakė tokį būdą nuo vidurių užkietėjimo - šaukštas alyvuogių aliejaus kasdien ant tuščio skrandžio. pati neišbandžiau - neprireikė, manau, kad nuo šios problemos gelbėjo daug daug skysčių. Taip pat tai, jog daug judėjau, vaikščiojau.

puiku, kai gali daug ka sau pritaikyti smile.gif o as nuo bet kokio riebumo vemiu, siaip nejudu daug, namie "gyvenu", nes nuo didesnio kruvio silpna buna, bet gydytoja patare vis dazniau i lauka iseiti pasivaikscioti su suniu, bandysiu po truputi "didinti kruvi". mirksiukas.gif
Atsakyti