Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(kycia @ 2009 03 03, 13:38)
sveikos.
Na, mano ginekologe nepatare jokiu net zoliniu preparatu, nes jei per daug "atlaisvins", gali ir gimdai kazkaip pakenkt, atpalaiduot ir negerus dalykus isprovokuot.

Man ligonineje sesute rekomendavo: ryte dar neatsikelus isgerti stikline vandens (negazuotas mineralinis), bet ne visada man tai pavykdavo padaryti ax.gif siuo metu jau atrodo susireguliavo ta musu bedele biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir aš receptuką, padeda išsituštinti.
Pusę stiklinės džiovintų slyvų užplikai verdančiu vandeniu, palauki ir suvalgai, o vandenuką, kuris lieka ant dugno - išgeri. Čia geriau ryte ant tuščio skrandžio. Padeda ir visai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2009 03 04, 17:35)
Turiu ir aš receptuką, padeda išsituštinti.
Pusę stiklinės džiovintų slyvų užplikai verdančiu vandeniu, palauki ir suvalgai, o vandenuką, kuris lieka ant dugno - išgeri. Čia geriau ryte ant tuščio skrandžio. Padeda ir visai skanu  4u.gif

O man taip neskanu tos dziovintos slyvos doh.gif Bandziau ne viena karta taip uzpylus vandeniu, bet negaliu praryt nei poros.
Uztat slyvu sultys thumbup.gif Trilitrini nusipirkau Maximoje, tai kas ryta ant tuscio skrandzio stikline isgeriu - ir labai gerai veikia kol kas ax.gif
Atsakyti
pabandykite ryte juodos kavos puodeli ant tuscio skrandzio gerai pravalo vidurius o jeio dar jogurtas naturalu ir veiksminga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2009 03 05, 13:38)
pabandykite ryte juodos kavos puodeli ant tuscio skrandzio gerai pravalo vidurius o jeio dar jogurtas naturalu ir veiksminga blush2.gif

na kava nestukem nelabai gerai.. schmoll.gif
Atsakyti
Man tai geriausiai kiviai padeda. Pabandykit
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif gal kas galetu patart,man jau pora dienu liko iki gymdymo,ir pablogejo virskinimas,kakoti noriu,bet negaliu,nes vaikas suspaudzia visus takelius...ar man nepakenks jai panaudosiu microlax klizmute?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina 1984: 18 kovo 2009 - 17:28
Sveikos 4u.gif
pas mane irgi problema su viduriais doh.gif bet i wc tai dar kazkaip nueinu kas antra diena, bet yra dar didesne beda...net nezinau kaip paaiskint blink.gif negaliu atsirugt ir gerklej stovi toks gumulas, kad net skauda kazkur krutineje doh.gif vakarais 2 valandas neuzmiegu, nes dustu nuo to gumulo, tai jau nebezinau ka daryt...aisku,cia matyt irgi su virskinimu susije, bet jau nebezinau kokiu priemoniu imtis- slyvos, slyvu sultis, burokeliai, grikiu kose, aliejus, Mucofalk, Lepicol ir dar visokios priemones isbandytos, nieks nepadeda doh.gif gine liepe vartot kuo daugiau skysiu, nes as nemegeja daug gert, tai dabar saziningai isgeriu 2 litrus per diena, bet situacija negereja verysad.gif ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 03 20, 10:34)
Sveikos 4u.gif
pas mane irgi problema su viduriais doh.gif bet i wc tai dar kazkaip nueinu kas antra diena, bet yra dar didesne beda...net nezinau kaip paaiskint blink.gif negaliu atsirugt ir gerklej stovi toks gumulas, kad net skauda kazkur krutineje doh.gif vakarais 2 valandas neuzmiegu, nes dustu nuo to gumulo, tai jau nebezinau ka daryt...aisku,cia matyt irgi su virskinimu susije, bet jau nebezinau kokiu priemoniu imtis- slyvos, slyvu sultis, burokeliai, grikiu kose, aliejus, Mucofalk, Lepicol ir dar visokios priemones isbandytos, nieks nepadeda doh.gif gine liepe vartot kuo daugiau skysiu, nes as nemegeja daug gert, tai dabar saziningai isgeriu 2 litrus per diena, bet situacija negereja verysad.gif ar yra kam taip buve?

Na del to gumulo,tai pas mane yrgi taip yra,tik manau kad ten skrepliai renkasi ir negaliu ju nei prarit nei iskoset,jau ir pas daktarus su sia problemele buvau,nieko nepasake,patare tik gert raniberl.... doh.gif
Atsakyti
Tai vat ir as jau padariau "atradima", kad man cia remuo doh.gif doh.gif ciulpiu visokius rennie, frutin, bet ne velnio jie man nepadeda doh.gif tai sian va irgi Raniberla nusipirkau, isgersiu nakciai...Na, tau jau nebedaug kentet thumbup.gif
Atsakyti
As tai meciau kava:) nezinau ar viduriai susitvarke ar man padeda obuoliai:) Suvalgau ju apie 3-4 per diena, zinoma judejimas ir skysciai.
Galiu kas nori duoti isbandyti Livosana pora kartu naudojau pakuote beveik pilna. Jis padeda bet pries tai dar labiau ispoocia pilva pries kaky:) Tai uz koki sokoloduka ar smulkmenyte kazkuriai galiu perleisti:)
Atsakyti
Man irgi stovi guzas gerklej, ypac antros dienos pusej. tai gine rekomendavo puse citrinos issipaust ir vandeniu atskiesti. as mazdaug santykiu 1:3-4 atskiedziu. na tikrai padeda. po valgio mazais gurksneliais isgerti
kartais uztenka toki kokteiliuka 1 k/d, kartais pora reikia. bet man padejo.

o vat su viduriais kariauju. Negaliu sakyt kad uzkietejo, sh... minkstas, bet kad valgau normaliai o tustinuosi lyg viena karta per diena valgius smile.gif net nezinau ka daryti smile.gif gal kam irgi taip yra? Dar tik prasidejo 3 trimestras, o jau lelius isdaigas krecia doh.gif
Atsakyti