QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 14, 14:25)
sakai organizmui nebus blogai jei geriamas jis bus keturis kokius kartus per diena?gal visai ir nieko..man problema tik kita isliko, pilvo putimas.na dar neilgai ir vartoju, bet...vakare atrodau kaip baliona prarijus, ir kai dar smulki, anksciau pilvas prie nugaros buvo prisiklijaves

tai dabar vos paeinu:))))ryte vel normaliai...kazkaip galvoju kad lepikolis ta turetu sutvarkyti...
ir dar...ryte kai isgeriu vandeni su kefyru, ta turiu daryti apie 8 val ar veliau, nes valgau vakare paskutini karta apie 9.tada nueinu i tuoleta.siandien teko isvaziuot anksti ryte, tai tuoletas ir nuplauke...
ar domejaisi, ar tikrai didesnis kiekis nei parasyta neturi blogu pasekmiu?
as kai su gydytoja snekejau, tai sake jis visai vaikui itakos neturi....bet va ar didesnis kiekis taip pat?

tikrai nepergyvenk jei gersi 3kartus per diena, as treciadieni i dekreta isejau, tai pasiklausiau ginekologes, ji tik pasake, kad jei man geriau tai prasom. Todel ir rasau, kad cia yra pagal kiekviena organizma skirtingai. Vieniems uztenka tai kas parasyta 2 kart per diena kitiems ne. jis tikrai nekenkia as jau 20savaiciu geriu, jokiu problemu neturiu, kai dabar pagalvoju, kad geriau jauciuosi nei pries nestuma
Bet tu klausyk ir vakarieniauji velai, nors tai visiskai ne mano reikalas, as asmeniskai nuo 17 val vsio, skrandi uzdarau, reikia labai ziureti ka dedi i skrandi. O kiek Jus savaiciu?
Papildyta:
QUOTE(belindaa @ 2009 06 14, 19:19)

tikrai nepergyvenk jei gersi 3kartus per diena, as treciadieni i dekreta isejau, tai pasiklausiau ginekologes, ji tik pasake, kad jei man geriau tai prasom. Todel ir rasau, kad cia yra pagal kiekviena organizma skirtingai. Vieniems uztenka tai kas parasyta 2 kart per diena kitiems ne. jis tikrai nekenkia as jau 20savaiciu geriu, jokiu problemu neturiu, kai dabar pagalvoju, kad geriau jauciuosi nei pries nestuma
Bet tu klausyk ir vakarieniauji velai, nors tai visiskai ne mano reikalas, as asmeniskai nuo 17 val vsio, skrandi uzdarau, reikia labai ziureti ka dedi i skrandi. O kiek Jus savaiciu?
gerk 3, per diena tikrai blogo nieko nebus. o 4 kartus gerk jei kur sveciuojasi, tada

bus