Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Labutis, vat kaip pastojau, atrodoniekas nepakito. Taciau kaip nepavailgau prsideda pykinimas. Todel turiu pavalgyti beveik pries eidama miegoti. Labai bijau, kad neprasidetu viduriu uzkietejimai. Nors tokiu problemu nebuvo anksciau. Ar kas naudojote klizmutes? Kaip poveikis?
Atsakyti
oi su tuo neturejau anksciau:))))kai pagalvoju dabar, tai siaubingai gerai gyvenau.ejau i tuoleta per diena tris kartus, valgydavau net nakti, ir nesveika masita, jokiu problemu nebuvo...nei pilva pute, nieko...tik pastojau ir visos problemos preasidejo nuo kazkur 5 savaites...va dabar pajutau, ka reiskia maista atsirinkti, valgyti reguliariai, sau kazko neleisti, nbes problema iskyla...einama akrta per diena i tuoleta...kartais neinama:))))siaubas:)baltai pavydziu, kam tokiu problemu nera...nors is kitos puses...valgau sveikiau, reguliariai, o tai manau tik i sveikata.smile.gif))(cia as save taip guodziu:)))
Atsakyti
man vienu metu irgi teko susidurti su situ malonumu.. baisu net prisiminti.. tada geriau senos lapu arbata, tai kazkiek pagelbejo... dabar lyg ir apsitvarke reikaliukai smile.gif
Atsakyti
o as isgeriau paka lepikolio, ir baigiau.nebegal;iu jo gerti.siaubingai buvo pilvo putimas, vakarais vos paeidavau kaip pilva skaudejo ir atrode baliona prarijus, BET i tuoleta eiti pradejau kasdien.Anksciau buvo tirtas visas organizmas ir nustate , kad turiu kaprizinga kasa...del jos visi sitie milteliniai netinka..bet suzinojau tik dabar.
Todel apskyre kapsules protexin.Jos panasios sudeties, tik stipresnes ir neturetu pusti pilvo.Rasau del to, kad kuriai nepadeda lepicolis, siulau ismeginti butent protexin.Del ju konsutuotasi ir su seimos gydytoja ir su ginekologe ir daug info internete pasirinkta.Galimas bet kuriuo nestumo metu.
Atsakyti
Beda su tuo viduriu uzkietejimu unsure.gif man labai padejo apie 1 l. mineralinio ryte ant tuscio skrandzio. Ar ir siaip ji megstu tai man nebuvo sunku pratintis prie didesnio kiekio. Dabar virskinimas susitvarke ax.gif
Atsakyti
dar del vandens, ryte as geriu ant tuscio skrandzio vandeni saltesni su trupuciu kefyro sumaisius, gerai veikia.
o siaip kas vandeniu bandys pradzioje, tai rekomenduoju gerti salta, nes saltas labiau suaktyvina veikla.
Atsakyti
Nu ir kas tau dabar liepe naudoti mocrolax klizmutes? schmoll.gif visu pirma jos vartoti reikia tik labai kritiniais atvejais. Dazniausia ginekologai siulo jas tureti pries gimdyma. Tau greiciausia buvo toks poveikis, kaip labai staigiai susuko vbidurius, bet nuejus i wc poveikio nebuvo.
Ten kazkur dar skaciau, kazkuri naudojo senos lapu arbata. Nu jei nori persileisti, vartok. Bet as tavo vietoje, su organizmu pazqaisciau ir atrasciau kitokiu taip pat veiksmingu budu, o ju tikrai yra, tik reiia ieskoto. Juk paskaityk kiek daug raso, kokius veiksmus naudoja, tikrai atrasi kuris tau tiks.

Gabi, matai kaip tau su tuo lepikoliu...na bet cia svarbu, kad issiaiskina kokia prblema buvo, o juk ir atradai kazka kita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 19:25)
dar del vandens, ryte as geriu ant tuscio skrandzio vandeni saltesni su trupuciu kefyro sumaisius, gerai veikia.
o siaip kas vandeniu bandys pradzioje, tai rekomenduoju gerti salta, nes saltas labiau suaktyvina veikla.

Tiesa, kai kurioms dar padeda rytais saltas vanduo su skitlele citrinos.
Atsakyti
na va antra diena ta pakaitala vartoju, tai siek tiek puscia, bet ne tiek...kiek suprantu visa zarnyno veikla, tai lyg storaja zarna kazkaip ten puciasi...galvoju gal dar lepikolis cia su putimu veikia, pavartojus savaite naujuosius, galesiu daugiau parasyti:)
Atsakyti
kiek skaiciau, tai reikia vartoti maista turinti daug skaidulu. Tai va pradejau vartoti duona "rugelis" ir reikalai susitvarke. Na as ta duona ir anksciau megau, taciau dabar visus batonus ir kitas duonas pakeiciau ja ax.gif
Atsakyti
na toks kazkokio maisto nedidelis vartojimas, tai manau retai kada tinka ir visiem skirtingas produktas.bet tiek tos problemos ir buvo, jei duonos rieke padeda.
aisku cia mano nuomone, nes man reikia daugiau pastangu.kitom kurias poazystu su sia problema, nebutinai nescias net, irgi daugiau problemu yra, nei vien duonos ar slyvu pradet valgyti.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2009 06 24, 22:43)
kiek skaiciau, tai reikia vartoti maista turinti daug skaidulu. Tai va pradejau vartoti duona "rugelis" ir reikalai susitvarke. Na as ta duona ir anksciau megau, taciau dabar visus batonus ir kitas duonas pakeiciau ja ax.gif

Nuo "rugelio" man siaubingai rugstys kyla, gydyta patarė "Lepicol", bet kad ir jis mazai veikia verysad.gif
Atsakyti
jei naudojai lepicoli, pabandyk tada dar protexin.lepikolis veike, bet taip su pertraukom.bijau prisikalbeti, bet protexin man tinka.ir jis yra stipresnis.tik viebeda, siaip vaistinese ne visur gausi.geriausia uzsisakyti internetu 100 metu vaistine ir atsiimti pagal savo miesto nurodyta vaistine.
Atsakyti