aš irgi su nėštumu gavau ir vidurių užkietėjimo problemą, anksčiau nelabai ir žinojau šitą jausmą. Gydytoja patarė gerti Duphalac, tai vyras vakare nupirko ir pastatė ant stalo. Aš instrukciją perskaičiau, kad riekia ryte su pusryčiais pirmą kartą gerti ir tą vakarą jau nevartojau. O nuo kitos dienos be jokio Duphalac pradėjau į tualetą vaikščiot

Vyras sako, ot gera žmona, nuperki vaistų, pastatai, kad nuolat matytų, tai veikia ir be vartojimo, užtenka ilgam, po to galima pastatyti į vaistinėlę net nepradarytus

Na o šiaip, jei rimtai, tai aš manau, kad tai tiesiog sutapo su tuo, kad priverčiau save mitybą pakoreguoti, pradėjau žiūrėti, ką valgau, nustojau kimšti visokius miltinius patiekalus, atsisakiau ryžių, pradėjau vartoti daug salotų lapų, pomidorų, uogų, vaisių, gerai, kad jų dabar pilna, labai palankus metas

, alyvuogių aliejaus prisiverčiu vis kur nors pasišlakstyti, gyvų ir natūralių jogurtų valgau, sriubų daug verdu, pusryčiams visad avižines arba kitokias košes, gal dėl to ir susitvarkė

Nes vos tik užvalgau ko nors tešlinio, taip ir susiklijuoju