Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Labukas,

Sakykite, ar labai kenkia viduriu uzietejimas pilvuko gyventojui? Ir atsiprasant tas stenejimas tualete? Juk gimda ir storoji zarna jos ten salia, bijau, kad nepakenktu mazikui... sad.gif Visaip bandau kovoti su tuo...
Atsakyti
biggrin.gif mergaites mielos,patikekit as jei buciau zinosusi preis nietuma kad yra tokia vaistai kaip lepikolis buciau seniausia gerusi, net problemu tkrai turejau, o dabar neturiu, kiekviena diena i wc traukiu. ir man asmeniskai tik lepikolio deka, siap jis visuriu pusti neturetu, man kai gydytoja rekomendavo gerti, tai as is pradziu kelias dienas pageriau,paskui pati nutariau kad nelabai veikia nustojau gerti ( nutariau kad labai buvo neskanu gerti su vandeniu). Tai gydytojai pasakius, kad jie neveikia, ji pasake, kad reikia gerti pastoviai ir pamatysi, kaip prasides pojutis. Kas taip ir buvo.
O vat dar zinau kas tikrai naturalus produktas ir nesciom galima gerti "Duphalac" tikrai nepripantama prie jo, bet man tai nuo jo tik pilva pucia ir nespeji ora gadinti namuose biggrin.gif tikra teisebe.
Papildyta:
sorry uz gramatines klaidas blush2.gif
Atsakyti
aš irgi susitvarkiau su Lepicol. Gynė sakė, kad tai vienas geriausių produktų esant tokiai bėdai
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes biggrin.gif as naujoke siame forume, mums 13savaiciu, viduriai ziauriai uzkieteja, po 4 dienas neeinu,zinau ,kad labai negerai, kai gydytojai pasakiau, sake nu ir kas vaistu gi nerasysiu, valgyk skystesni maista. tai tikriausiai reikes man nusipirkti LEPICOL ar DUPHALAC, bandysiu pati susidoroti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi nestumo przioje tustinausi i savaite 2kartus, bet cia buvo nuo 13 savaites, o paskui tik suzinoja Lepiloci. Jo niekas tau ir neisrasys, ati nueik i vaistine ir nusipirk, jis yra naturaliu gyslociu lapu ir nereceptinis. Jei taip baisia visduria uzkieteja tai geriau pagera ne 2kart per diena kaip tenais nurodyta, o 3. As pati geriu 3 kartus, viskas vartoje.
steneti wc besilaukianciai kazkada gali nutikti tai ko nesitikite, taip ir isstenesite savo leliu. Siulau kuo greiciau imtis priemoniu. Nes labai nuodinga yra ir jums ir jusu mazyliui, juk viskas puna, o tai sukelia didelius nemalonumus. Dar kam lepikolis nelabai patiks del skonio, turiu pripazinti pradzia ir jis man buvo neskanus, tik tiek kad naudingas gerti galima Mucofal tai irgi tas pats tik sudozuota pakeliais ir apelsinu skonio. Bet man tai tfu....
Atsakyti
na ir as papildysiu:)kam lepikolis nepades...iksliau nelabai tiks, siulau tada protexin kapsules, ten irgi is tu paciu medziagu sudaryta.Jis pats naujausias dabarm kuris isleistas.Tai man jis veiksmingesnis.Nzn gal lepikolis netiko nes miltelinis.Man siaubingai pyte pilva.O protexin labai puikiai veikia.Ir nuo pat vartojimo pradzios einu i tuoleta kasdien.Aisku jei jipasirinksit vartoti iskart nieko nebandzius, isivaziavimui irgi reikia laiko.Bet abu veiksmingi ir lepikolis ir protexin.
Ir aiskinimas, kad padeda slyvos, ar dar kas, man atrodo labai...juokinga.nes jei padeda suvalgyta slyva sutvarkyti zarnyna, reiskia problemu ir nebuvo.Beje juos galima naudoti ir maitinanciom..as nusteikus vartoti ilgai, nes varbu, kad apsitvarke, bet ilgai vartojant atkuriama zarnyno flora ir tt...Kodel nevartoti gero daikto, jei jis tik padeda.Kiek aiskinausi del to stenejimo, ir negalejimo tustintis, tai vaikiukui tai labai nekenkia, bet kenkia mamai, nes islys ir hemarojus, ir paciai prasta sveikata ir per ta galvojima ka daryti dziaugsma prarasi...
Atsakyti
aš irgi su nėštumu gavau ir vidurių užkietėjimo problemą, anksčiau nelabai ir žinojau šitą jausmą. Gydytoja patarė gerti Duphalac, tai vyras vakare nupirko ir pastatė ant stalo. Aš instrukciją perskaičiau, kad riekia ryte su pusryčiais pirmą kartą gerti ir tą vakarą jau nevartojau. O nuo kitos dienos be jokio Duphalac pradėjau į tualetą vaikščiot biggrin.gif Vyras sako, ot gera žmona, nuperki vaistų, pastatai, kad nuolat matytų, tai veikia ir be vartojimo, užtenka ilgam, po to galima pastatyti į vaistinėlę net nepradarytus tongue.gif Na o šiaip, jei rimtai, tai aš manau, kad tai tiesiog sutapo su tuo, kad priverčiau save mitybą pakoreguoti, pradėjau žiūrėti, ką valgau, nustojau kimšti visokius miltinius patiekalus, atsisakiau ryžių, pradėjau vartoti daug salotų lapų, pomidorų, uogų, vaisių, gerai, kad jų dabar pilna, labai palankus metas bigsmile.gif , alyvuogių aliejaus prisiverčiu vis kur nors pasišlakstyti, gyvų ir natūralių jogurtų valgau, sriubų daug verdu, pusryčiams visad avižines arba kitokias košes, gal dėl to ir susitvarkė g.gif Nes vos tik užvalgau ko nors tešlinio, taip ir susiklijuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 06 29, 10:36)
aš irgi su nėštumu gavau ir vidurių užkietėjimo problemą, anksčiau nelabai ir žinojau šitą jausmą. Gydytoja patarė gerti Duphalac, tai vyras vakare nupirko ir pastatė ant stalo. Aš instrukciją perskaičiau, kad riekia ryte su pusryčiais pirmą kartą gerti ir tą vakarą jau nevartojau. O nuo kitos dienos be jokio Duphalac pradėjau į tualetą vaikščiot  biggrin.gif  Vyras sako, ot gera žmona, nuperki vaistų, pastatai, kad nuolat matytų, tai veikia ir be vartojimo, užtenka ilgam, po to galima pastatyti į vaistinėlę net nepradarytus  tongue.gif Na o šiaip, jei rimtai, tai aš manau, kad tai tiesiog sutapo su tuo, kad priverčiau save mitybą pakoreguoti, pradėjau žiūrėti, ką valgau, nustojau kimšti visokius miltinius patiekalus, atsisakiau ryžių, pradėjau vartoti daug salotų lapų, pomidorų, uogų, vaisių, gerai, kad jų dabar pilna, labai palankus metas  bigsmile.gif , alyvuogių aliejaus prisiverčiu vis kur nors pasišlakstyti, gyvų ir natūralių jogurtų valgau, sriubų daug verdu, pusryčiams visad avižines arba kitokias košes, gal dėl to ir susitvarkė  g.gif Nes vos tik užvalgau ko nors tešlinio, taip ir susiklijuoju  blush2.gif

nu matai kokia tu protinga smile.gif is tikro net malonu klausytis, kai zmones pradeda daryti isvadas visada pasiseka. Tik del tu Duphalac ir kitu priemoniu nesakau kad reikes tau vien todel kad daug valgai vaisiu ir kitokiu skaiduliniu medziagu, bet su vaisiaus augimu org viduje darosi vis maziau vietos ir zarnas spaudzia, todel viduriu kietejimas bus neisvengiama problema,su kuria susidursi. O ar ismoksi su ja gyventi tai jau tik nuo taves priklausys smile.gif . Bet matau, kad tau pavyk. Ryzius ir as siaubinga megstu, bet deja, turejau irgi atsisakyti. doh.gif

GERTIKE DAUG VANDENUKO, cia irgi vaistukas nemazas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belindaa @ 2009 06 29, 20:12)
nu matai kokia tu protinga smile.gif is tikro net malonu klausytis, kai zmones pradeda daryti isvadas visada pasiseka. Tik del tu Duphalac ir kitu priemoniu nesakau kad reikes tau vien todel kad daug valgai vaisiu ir kitokiu skaiduliniu medziagu, bet su vaisiaus augimu org viduje darosi vis maziau vietos ir zarnas spaudzia, todel viduriu kietejimas bus neisvengiama problema,su  kuria susidursi. O ar ismoksi su ja gyventi tai jau tik nuo taves priklausys smile.gif . Bet matau, kad tau pavyk. Ryzius ir as siaubinga megstu, bet deja, turejau irgi atsisakyti. doh.gif

GERTIKE DAUG VANDENUKO, cia irgi vaistukas nemazas.  thumbup.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif Tikiuosi, kad pavyks išsilaikyt su tokiu maitinimosi rėžimu, juolab, kad matau, jog ateity vis tiek teks šią problemėlę pakęst, nepaisant mitybos doh.gif Ale nelengva, lyg tyčia dabar norisi visokio netinkamo maisto, pvz guminuku tongue.gif
Atsakyti
Aha, guminuku ir man norejosi, tai kartais ir suvalgydavau, man visada saldumynu norejosi ir pries pastojima ir dabar, taip kad as juos valgau tongue.gif svarbiausia saikas.
Atsakyti
labas 4u.gif

viduriu uzkietejimas... ech, amzina mano problema, bet kai nesilaukiau, tai taip stipriai i ji demesio nekreipiau, o dabar tai bandau tvarkytis, nes tikrai labai pojuciai nekokie doh.gif
viena ka galiu pasakyt, kad jei ir atrandu ka nors labai veiksmingo, tai mano oragnizmas labai greit prie to prisitaiko ir priemone tampa nebeveiksminga doh.gif
pirmiausia gelbedavaus lepikoliu, na galvojau, kad radau stebukla, ale ne velnio, po kiek laiko jis visai nebeveike
tada galvojau stengsiuos visai naturaliai kovot- tik prabudus dar lovoj isgerdavau puodeli paprasto virinto vandens, veike pasakiskai. bet irgi gal koki menesi.
tada viena gydytoja patare tabeletes eucarbon. tai sitos irgi veike laaabai gerai irgi koki menesi doh.gif
dabar pradejau gert duphalaca. kol kas veikia, tik idomu kiek ilgai unsure.gif
na ir vienas cia jau minetas jo trukumas- pilva pucia tai tikrai kaip reikiant doh.gif

paskui vel turbut reiks rata nuo pradziu sukt biggrin.gif
Atsakyti
na va nusipirkau DUPHALAC tikiuosi pades, vaistininke sake, kad reikia keitineti vaistukus, po kokio menesiuko lepikoli pagert, tai bandysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinta1: 06 liepos 2009 - 18:31