Noriu nusipirkti džinsus iš H&M, bet niekaip nesuprantu kokį dydį imti, t.y. nesuprantu kokie išmatimai pvz 29 dydžio
Gal kas patars? Mano ūgis 170 cm., klubų apimtis apytiksliai 100 cm.
QUOTE(Deverax @ 2011 02 04, 00:48)
Noriu nusipirkti džinsus iš H&M, bet niekaip nesuprantu kokį dydį imti, t.y. nesuprantu kokie išmatimai pvz 29 dydžio
As su tokiai klubais imu visada 28-29 dydi. Jei HM atitinka, toki ir imciau.
labai priklauso nuo modeliuko. As su 97 imu 28 dydi, paprastai tinka, bet pora kartu buvo padidinti vienu dydziu. Dar perku is paaugliu skyriaus 170cm, tai telpu nesunkiai,bet vidine siule buna tik 80cm
QUOTE(Deverax @ 2011 02 04, 01:48)
Mano klubai panasus, emiau 30 dydi, tai tiko idealiai
O kaip dydziai su suknelemis issirinkau suknele ir nezinau ka daryti nesioju cia 38 dydi,klubai apie 100 cm,gal kas uzsisaket sia suknele arba gyvai matet?
Ga-ap, man tavo suknytė sužavėjo, bet arba nemokėjau ieškoti, raba jos nebėra pardavime
visai naujoke sitoj upej
, tad nelabai dar gaudaus. Sakykit tai is vokiško HM reikia prekiu laukti apie menesi? taip ilgai? ir dar, jei ten kaina parasyta pvz 20, tai dauginam is 3.50 ir kiek dar maždaug pakyla kaina kol pasiekia tave? nu gal cia kokia mamyte atsakys, nebutinai pardaveja, zodziu, užveskite ant kelio
QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 02 23, 09:15)
ir dar, jei ten kaina parasyta pvz 20, tai dauginam is 3.50 ir kiek dar maždaug pakyla kaina kol pasiekia tave? nu gal cia kokia mamyte atsakys, nebutinai pardaveja, zodziu, užveskite ant kelio 
Pirmiau dar +15 proc. tarpininkei, tada, man rods, +2 eurai siuntimas Vokietijoj ir tik tada dauginti iš 3,5
Tik anglisko "sale" papildo maziau negu vokisko
O kai kuriu rubeliu angliskam kainos didesnes, kazkada lyginau.
QUOTE(Ga-aP @ 2011 02 23, 09:57)
Tik anglisko "sale" papildo maziau negu vokisko
Gal kai kurių... Bet kiek esu siuntusis, angliško galutinę sumą sulyginus su vokiško - visada angliško gaunas pigiau, ir ne keliais litais
QUOTE(Twista @ 2011 02 23, 12:06)
Gal kai kurių... Bet kiek esu siuntusis, angliško galutinę sumą sulyginus su vokiško - visada angliško gaunas pigiau, ir ne keliais litais 
pritariu. ir iš anglisko ir is vokisko pirkau tokia pat suknele. taciau is tarpininkes kuri perka is vokiško HM gavau 30lt didesne saskaita