O tai kada angliskam sale papildo? nes vokiskam apie 7 ryto, angliska vos ne kasryt paziuriu, nelabai ka papildo, o ir dydziu nebuna
Na va kaip gerai, kad pasiklausiau, tai iskart gali susidaryti nuomone, pasiulykite tarpininke kuri butu patikima, baime man su tarpininkem..
gal koki linka imesit
UK tai Viotinola siulyciau
O Vokieciu tai tik mam5
O Vokieciu tai tik mam5
Taip, vokiečių jau supratau, kad geriausia mam5
ieškosim dabar anglų
QUOTE(Ga-aP @ 2011 02 17, 21:05)
Bet juk dydziai ne pagal klubus eina, o pagal liemens apimti (t.y. tie 28, 29, 30 yra coliai - reiketu daugint is 2,54 i cm paverst). O siaip H&M dzinsu dydzius reiketu atimt 21, kad guatusi paprasti dydziai (pvz 29 - 21 = 8).
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 17:31)
Bet juk dydziai ne pagal klubus eina, o pagal liemens apimti (t.y. tie 28, 29, 30 yra coliai - reiketu daugint is 2,54 i cm paverst). O siaip H&M dzinsu dydzius reiketu atimt 21, kad guatusi paprasti dydziai (pvz 29 - 21 = 8).
Man zinokit pagal toki skaiciavima nesigauna
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 23, 18:24)
Na dar turbut priklauso ir nuo modelio ir kurio departamento, nes 'divided' skyriaus (t.y. paaugliu) buna dydziu pamazinti, tai tarkim 8 realiai yra 6.... As tik matavusis H&M dzinsus, tai man atitinka tuos skaiciavimus, bet kazkaip nesuzaveje jie manes (pora tik grazesniu dabar yra, tai ispardavimu laukiu).
Na o vyras mano tai niekaip neranda sios firmso dzinsu - kiek matavesis visi kazkokei keisti: jei liemuo gerai, tai per slaunis aptempta, jei visur gerai, tai ilgio nera normalaus, tai dar kokiso bedos....
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 18:41)
Na dar turbut priklauso ir nuo modelio ir kurio departamento, nes 'divided' skyriaus (t.y. paaugliu) buna dydziu pamazinti, tai tarkim 8 realiai yra 6.... As tik matavusis H&M dzinsus, tai man atitinka tuos skaiciavimus, bet kazkaip nesuzaveje jie manes (pora tik grazesniu dabar yra, tai ispardavimu laukiu).
Manes irgi nezavi , savus pirkau per ispardavima tai kainavo vos 10 svaru , tai trinimui iki darbo , parduotuves gerai
QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 02 23, 14:15)
Na va kaip gerai, kad pasiklausiau, tai iskart gali susidaryti nuomone, pasiulykite tarpininke kuri butu patikima, baime man su tarpininkem..
gal koki linka imesit 
Man Viotinola arba Myma geriausios UK atrodo, tiesa, iš Mymos dar tik laukiu siuntinių.. Bandžius iš Labambos užsakinėt HM, nieko negavau,o informacijos kaip trūksta, realiai iki dabar jokių laiškų negavus, kad prekių nebus, nors jau faktas, kad jų nebebus
http://shop.hm.com/g...p;type=product#
Tokių niekas nepirkot? Kaip šiaip sportbačiukų dydžiai? Balerinkės lyg sakė mažintos, o kaip tokie
Tokių niekas nepirkot? Kaip šiaip sportbačiukų dydžiai? Balerinkės lyg sakė mažintos, o kaip tokie
neperseniausiai pirma kart internetu pirkau is h&m sportines kelnes,dvi sukneles m dydzio ir vaikui pora drabuzeliu..kelnes tai vyrui kaip tik,nors jos moteriskos ir jas pirkau sau
o suknele tai jau labai per ilga buvo, net nustebau,kad taip su dydziais apsigavau, visad sio dydzio drabuzius parduotuvej pirkdavau ir budavo kaip tik
lbiausiai patinka vaikiski drabuziai,kokybes ir kainos santykis labai geras..ryskiu spalvu drabuziai ,net ir po daug skalbimu aukstoj temperaturoj nenusiskalbia,neissitampo
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 25, 00:56)
http://shop.hm.com/g...p;type=product#
Pirkau panašius tai irgi dydžiu pamažinti..