Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

O tai kada angliskam sale papildo? nes vokiskam apie 7 ryto, angliska vos ne kasryt paziuriu, nelabai ka papildo, o ir dydziu nebuna sad.gif
Atsakyti
Na va kaip gerai, kad pasiklausiau, tai iskart gali susidaryti nuomone, pasiulykite tarpininke kuri butu patikima, baime man su tarpininkem..smile.gif gal koki linka imesit smile.gif
Atsakyti
UK tai Viotinola siulyciau wub.gif
O Vokieciu tai tik mam5 thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 23 vasario 2011 - 15:46
Taip, vokiečių jau supratau, kad geriausia mam5 smile.gif ieškosim dabar anglų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2011 02 17, 21:05)
Mano klubai panasus, emiau 30 dydi, tai tiko idealiai  4u.gif

Bet juk dydziai ne pagal klubus eina, o pagal liemens apimti (t.y. tie 28, 29, 30 yra coliai - reiketu daugint is 2,54 i cm paverst). O siaip H&M dzinsu dydzius reiketu atimt 21, kad guatusi paprasti dydziai (pvz 29 - 21 = 8).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 17:31)
Bet juk dydziai ne pagal klubus eina, o pagal liemens apimti (t.y. tie 28, 29, 30 yra coliai - reiketu daugint is 2,54 i cm paverst). O siaip H&M dzinsu dydzius reiketu atimt 21, kad guatusi paprasti dydziai (pvz 29 - 21 = 8).

Man zinokit pagal toki skaiciavima nesigauna 4u.gif turiu kelias poras HM dzinsu .
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 23, 18:24)
Man zinokit pagal toki  skaiciavima nesigauna  4u.gif  turiu kelias poras HM dzinsu .

Na dar turbut priklauso ir nuo modelio ir kurio departamento, nes 'divided' skyriaus (t.y. paaugliu) buna dydziu pamazinti, tai tarkim 8 realiai yra 6.... As tik matavusis H&M dzinsus, tai man atitinka tuos skaiciavimus, bet kazkaip nesuzaveje jie manes (pora tik grazesniu dabar yra, tai ispardavimu laukiu).

Na o vyras mano tai niekaip neranda sios firmso dzinsu - kiek matavesis visi kazkokei keisti: jei liemuo gerai, tai per slaunis aptempta, jei visur gerai, tai ilgio nera normalaus, tai dar kokiso bedos....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 18:41)
Na dar turbut priklauso ir nuo modelio ir kurio departamento, nes 'divided' skyriaus (t.y. paaugliu) buna dydziu pamazinti, tai tarkim 8 realiai yra 6.... As tik matavusis H&M dzinsus, tai man atitinka tuos skaiciavimus, bet kazkaip nesuzaveje jie manes (pora tik grazesniu dabar yra, tai ispardavimu laukiu).

Manes irgi nezavi , savus pirkau per ispardavima tai kainavo vos 10 svaru , tai trinimui iki darbo , parduotuves gerai smile.gif Bet kokybe nebloga pasirode, nei prasitryne, nei nubluko 4u.gif MB bande matuotis jam HM dydziai netinka .
Atsakyti
QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 02 23, 14:15)
Na va kaip gerai, kad pasiklausiau, tai iskart gali susidaryti nuomone, pasiulykite tarpininke kuri butu patikima, baime man su tarpininkem..smile.gif gal koki linka imesit smile.gif

Man Viotinola arba Myma geriausios UK atrodo, tiesa, iš Mymos dar tik laukiu siuntinių.. Bandžius iš Labambos užsakinėt HM, nieko negavau,o informacijos kaip trūksta, realiai iki dabar jokių laiškų negavus, kad prekių nebus, nors jau faktas, kad jų nebebus smile.gif
Atsakyti
http://shop.hm.com/g...p;type=product#

Tokių niekas nepirkot? Kaip šiaip sportbačiukų dydžiai? Balerinkės lyg sakė mažintos, o kaip tokie rolleyes.gif
Atsakyti
neperseniausiai pirma kart internetu pirkau is h&m sportines kelnes,dvi sukneles m dydzio ir vaikui pora drabuzeliu..kelnes tai vyrui kaip tik,nors jos moteriskos ir jas pirkau sau biggrin.gif o suknele tai jau labai per ilga buvo, net nustebau,kad taip su dydziais apsigavau, visad sio dydzio drabuzius parduotuvej pirkdavau ir budavo kaip tik blink.gif lbiausiai patinka vaikiski drabuziai,kokybes ir kainos santykis labai geras..ryskiu spalvu drabuziai ,net ir po daug skalbimu aukstoj temperaturoj nenusiskalbia,neissitampo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 25, 00:56)
http://shop.hm.com/g...p;type=product#

Tokių niekas nepirkot? Kaip šiaip sportbačiukų dydžiai? Balerinkės lyg sakė mažintos, o kaip tokie  rolleyes.gif

Pirkau panašius tai irgi dydžiu pamažinti.. smile.gif
Atsakyti