Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 02, 12:53)
Bet brangiau išeina...  rolleyes.gif
Užsisakiau dabar kelis daiktelius UK, žiūrėsiu, jei negausiu, bandysiu daugiau mokėt ir užsisakinėt iš Vokietijos...

O šiaip kiek iš sale užsakinėjau, nieko negavau  doh.gif  2-3 megztukų... Dabar bandau ne sale prekes...

Plius minus smile.gif
Jei daugiau vienu metu uzsakineji, tada net pigiau siek tiek gali gautis.
As is Anglijos H&M vienakart uzsakinejau, prekiu negavau... is Vokietijos kiek pirkau is sale, iki siol viska gavau. Ir pirkimo tvarka man ten zymiai labiau patinka - viskas vyksta greitai ir aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2011 03 02, 13:50)
Tai jei uzsakyneti sau anglijoje, ar irgi buna problemu. Nezinau, ar dabar aiskiau biggrin.gif

Man nebuvo niekada jokiu problemu,visada viska gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 03 02, 15:03)
Plius minus  smile.gif
As is Anglijos H&M vienakart uzsakinejau, prekiu negavau... is Vokietijos kiek pirkau is sale, iki siol viska gavau. Ir pirkimo tvarka man ten zymiai labiau patinka - viskas vyksta greitai ir aiskiai.

Benita, o jus per tarpininkes uzsakinejat? Gal galit vokietijos tarpininke kokia rekomenduoti i az? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helxaj @ 2011 03 02, 14:14)
Benita, o jus per tarpininkes uzsakinejat? Gal galit vokietijos tarpininke kokia rekomenduoti i az?  4u.gif

Taip, per tarpininkes.
As perku per mam5, ir astulkinas berods is Vokietijos perka, bet per ja neteko dar uzsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už atsakymus gal tada bandysiu iš Vokietijos pirkt 4u.gif o rimtai taip greit ateina, tik per 1.5 savaites? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 03 02, 14:03)

Užsakinėju nemažai, 5 daiktelius, gal tikrai atšaukti užsakymą UK ir pabandyti iš Vokietojos... Nes labai tų prekių reikia, bijau negauti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 15:27)
o rimtai taip greit ateina, tik per 1.5 savaites? bigsmile.gif

Panasiai ir ateina bigsmile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 02, 15:27)
Užsakinėju nemažai, 5 daiktelius, gal tikrai atšaukti užsakymą UK ir pabandyti iš Vokietojos... Nes labai tų prekių reikia, bijau negauti...  smile.gif

Ten esme, kad prie uzsakymo prisideda 1,98 eur shipas, nesvarbu, kiek daiktu uzsakai. Tai, jei pavyksta uztaikyti, kai reikiamos prekes ir dydziai imesti i sale ta pacia diena ir pavyksta juos visus pagauti vienu pirkimu, tai ir gaunasi pigiau.

O siaip man atrodo, kad vokiskas H&M kazkaip daugiau prekiu rytais i sale imeta, nes porakart lyginau. Bet gal tik pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 03 02, 16:45)
Ten esme, kad prie uzsakymo prisideda 1,98 eur shipas, nesvarbu, kiek daiktu uzsakai. Tai, jei pavyksta uztaikyti, kai reikiamos prekes ir dydziai imesti i sale ta pacia diena ir pavyksta juos visus pagauti vienu pirkimu, tai ir gaunasi pigiau. 

O siaip man atrodo, kad vokiskas H&M kazkaip daugiau prekiu rytais i sale imeta, nes porakart lyginau. Bet gal tik pasirode  g.gif

Ačiū, bandysiu tada iš vokiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 10:06)
  ir dar domina kaip su ilgom suknelėm, kelios domina, bet bijau, kad su 178 cm ūgiu gali būti trumpokos. Gal kas turite patirties? g.gif

aš 183 ir vieną ilgą suknią trumpinau nes buvo per ilga laugh.gif
O taip tai ilgiai skirtingi doh.gif Kažkada su mama žiūrėjom sukabintas ilgas sukneles,tai beveik visos skirtingo ilgio buvo biggrin.gif
Žodžiu,HM ne tik batų,bet ir ilgų suknių ilgiai-mistika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 02 kovo 2011 - 20:00
QUOTE(Tibė @ 2011 03 02, 20:59)
Žodžiu,HM ne tik batų,bet ir ilgų suknių ilgiai-mistika

Užsisakiau sau iš vokiečių 39 dydžio sportbačius, draugei tokius pačius 40. Gal kuriai nors kuri pora ir tiks laugh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gali patrti, su 94 cm per klubus HM dzinsus imti 27 dydzio ar 26? Buciau labai dekinga jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas esat užsakinėję tokį vyrišką megztuką?
user posted image
kaip su dydžiu? ar S dydis nebus didelis kūdam vaikinui? ax.gif
Atsakyti