O as dar negavau paskutinio siuntinuko
o senesniu drabuzeliu jau nebera kataloge,bet pastoviai jau perku is ten
nezinau man labai limpa ta parduotuve,tiek kokybe,nesu isranki,tiek kaina,prieinama, su dydziais nesu nei karto prasovus
o daugelis megztuku,man lb patinka,greit neapsiburbuliuoja,nenusiskalbia
batukai ir graziai nesiojasi + tas ,kad nereikia zaisti per tarpininkes,per kurias ir kaina isauga,o per gimines,tai trunka biski ilgiau,bet iseina pigiau
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 17, 21:54)
Tiksliai negaliu pasakyti, apie 50 lt, pirkau per mam5 iš Vokietijos, kas dieną užsakinėja, iš ten žymiai greičiau siuntinukai atkeliauja, daugiau nežaisiu su UK HM 
Aš tai jau irgi žadėjau daugiau su UK nebežaist. Prasikeikiau juodai. Dar net sąskaitos negavau už tą dryžuotą megztuką, o mes kažkur vienodu laiku užsakinėjom. Pirmą kartą irgi užsisakiau suknelę, tai kokias dvi savaites laukiau patvirtinimo, nusibodo laukt atšaukiau, dabar per kitą bandžiau, tas pats.
Papildyta:
Ai, beje, o kokia sportbatukų kaina buvo ne lt?
QUOTE(6Combo9 @ 2011 03 17, 23:27)
Aš tai jau irgi žadėjau daugiau su UK nebežaist. Prasikeikiau juodai. Dar net sąskaitos negavau už tą dryžuotą megztuką, o mes kažkur vienodu laiku užsakinėjom. Pirmą kartą irgi užsisakiau suknelę, tai kokias dvi savaites laukiau patvirtinimo, nusibodo laukt atšaukiau, dabar per kitą bandžiau, tas pats. 
Papildyta:
Papildyta:
Tai va, aš tą pačią dieną užsakiau UK vieną prekę ir DE kelias, DE jau atsiėmiau, Uk dar net sąskaitos nėra
Batukai UK 8 svarai, DE - 10 eurų
Prekės man patinka
Kai perku būdama Vokietijoj.
O internetu vieną siuntinuką gavau po savaitės, kitų užkniso mėnesiais laukti
O internetu vieną siuntinuką gavau po savaitės, kitų užkniso mėnesiais laukti
Paskutiniu metu tikrai grožybių jie pridėjo!
vasariška taip!
vasariška taip!
QUOTE(Monrutė @ 2011 03 18, 15:36)
Pritariu
Gal kuri esat pirkusi basutes? Batukų turiu, bet įdomu, kaip su basučių dydžiais
Nešioju 40,5, tai neaišku, ar imti 7, ar 8
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 18, 20:14)
Gal šią kas nors pirkot?
Jau kokia graži.
QUOTE(6Combo9 @ 2011 03 18, 23:59)
Nepamenu tiksliai, tingiu ieškot, nedaug, apie 10...
QUOTE(Twista @ 2011 03 18, 15:58)
Gal kuri esat pirkusi basutes? Batukų turiu, bet įdomu, kaip su basučių dydžiais
Nešioju 40,5, tai neaišku, ar imti 7, ar 8 
Aš taip pat nežinau kokį dydį imti.... Nešioju 38.5....
Gaila, kad ten nėra pusinių dydžių...