Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Lyrica @ 2011 04 29, 20:06)
Koks dailus... Jo nebera prekyboje jau?  biggrin.gif

Deja, nea biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galėtų parekomenduoti tarpininkę (geriau iš Vilniaus) pirkti UK parduotuvėje:)

ačiūsmile.gif
Atsakyti
gal kas turit tokias basutes? 4u.gif
Nerealios
Atsakyti
O kaip batu patogumas? verta pirkti? ax.gif
Atsakyti
ir man tas idomu raso 10cm kablukas ,idmu ar jis jauciasi?
Atsakyti
sveikos smile.gif
man patinka H&M TEN VISADA Visko pilna,tik kiseneje turek daug pinigu tai iseiciau pilnomis tasemis smile.gif o vaikam kokiu groziu yra wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie daugumos, kurie sako, kad ši parduotuvė išties gera. IŠ Olandijos H&M parsivežiau kokybiškų ir labai patogiai nešiojamų drabužėlių.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 04 29, 08:34)
As siunciausi per kita tarpininke ir galiu pasakyti, kad gavosi dar brangiau biggrin.gif

Cia gal per Viotinola? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 03, 17:09)
Prisidedu prie daugumos, kurie sako, kad ši parduotuvė išties gera. IŠ Olandijos H&M parsivežiau kokybiškų ir labai patogiai nešiojamų drabužėlių.
smile.gif

Mes irgi ruedni apsipirkome Amsterdame. Kadangi vaziavome su masina tai grizom pilnais maisais thumbup.gif wub.gif
Ypac patiko ta vaikisku rubu H&M, jezaw kiek pripirkau visko thumbup.gif

siustis irgi super is ten, tik akd laaaaaabai jau ilgai keliauja viskas verysad.gif
Atsakyti

kazkas cia klause del batu, nezinau, gal tik man vienai taip, bet h&m batai vienu dydziu pamazinti. siaip nesioju 38, o ten perku 39 ir puikiai tinka. tiesa, perku ne internetu, tad visada pries tai pasimatuoju, maza ka... rolleyes.gif
Atsakyti
Kokią rekomenduotumėt tarpininkę siuntimuisi iš Anglijos H&M? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2011 05 06, 14:25)
kazkas cia klause del batu, nezinau, gal tik man vienai taip, bet h&m batai vienu dydziu pamazinti. siaip nesioju 38, o ten perku 39 ir puikiai tinka. tiesa, perku ne internetu, tad visada pries tai pasimatuoju, maza ka...  rolleyes.gif

Gerai, kai turit galimybę matuotis tongue.gif
Atsakyti