Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(6Combo9 @ 2011 04 27, 19:53)
Na va, dabar susiradau visas sąskaitas, viską, tai galėsiu plačiau papasakoti. Užsakinėjau per labamba. Tai užsakinėjau už 2.99£, o su viskuo man išėjo 22,40Lt.

tai gal jums dar i kita miesta persiunte Lietuvoje, vietiniu pastu? mazos sumos procentaliai ir gaunasi daugiau butent del siuntinejimu. g.gif
Atsakyti
Man batu dydziai nelabai atitinka, nesioju 39-40, koja siaip butu 39.5
bet is H&M kiek matavausi, tai 40 laisvokas buvo o 39 spaude g.gif
Ir pvz su dydziais suknuciu, imu pati maziausia dydi visada,
kartais net nesimatuoju, gryztu namo uzsidedu ir jei ka nuvezu
atgal priduoti, tai teko ne karta vezti ir pasikeisti i ta pati dydi,
nes sudejus abi vienodas suknutes per 2cm ta kita didesne buvo,
ar ten kartais brokuota ar kas nesuprasi g.gif bet siaip ju
rubeliai man super, tiek modeliai tiek kokybe nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 06, 16:12)
Man batu dydziai nelabai atitinka, nesioju 39-40, koja siaip butu 39.5
bet is H&M kiek matavausi, tai 40 laisvokas buvo o 39 spaude  g.gif

Nu tai logiška, kad nei 40, nei 39 netiko, jei jūsų koja nei vieno, nei kito dydžio biggrin.gif Tuomet kaip tik dydžiai labai atitinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 06, 16:11)
Nu tai logiška, kad nei 40, nei 39 netiko, jei jūsų koja nei vieno, nei kito dydžio biggrin.gif Tuomet kaip tik dydžiai labai atitinka biggrin.gif

Nu tai taip smile.gif jeigu koja pusine, greiciausiai is HM
batu neiseis nusipirkt biggrin.gif del to ir rasiau, kad man
neatitinka pagal mano koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 05 04, 11:43)
Mes irgi ruedni apsipirkome Amsterdame. Kadangi vaziavome su masina tai grizom pilnais maisais  thumbup.gif  wub.gif
Ypac patiko ta vaikisku rubu H&M, jezaw kiek pripirkau visko  thumbup.gif

siustis irgi super is ten, tik akd laaaaaabai jau ilgai keliauja viskas  verysad.gif

Joo.. Keliauja atrodo amžinybę.. Bet kai gauni ir tas dalykėlis tinka, atrodo niekai. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 06, 18:11)

Idomiai g.gif mano koja grynai 38 dydzio, bet kiek turiu H&M batu, visi 39. Ko gero gal ant pamazintu modeliu vis uztaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2011 05 06, 16:49)
Idomiai  g.gif  mano koja grynai 38 dydzio, bet kiek turiu H&M batu, visi 39. Ko gero gal ant pamazintu modeliu vis uztaikau  smile.gif

O kiek cm Jusu peda? g.gif
Atsakyti
Na, man tai su jų batais - loterija. Nešioju 40,5 (tad dažniausiai perku 41). Vienus batukus HM nusipirkau 41 - buvo geroookai per dideli, lyg atitiktų 41,5 unsure.gif Tada pirkau 40 - per maži biggrin.gif Po to vėl bandžiau 41 - tiko. Nu žodžiu, kaip pasiseka ax.gif Basutės 41 tinka dažniausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 06 gegužės 2011 - 18:17
Tie, kurie nesioja 39,5; 40,5 arba apskritai bet koki toki ne visai tikslu dydi, man rodos, visada tures problemu su batais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 06, 19:20)
Tie, kurie nesioja 39,5; 40,5 arba apskritai bet koki toki ne visai tikslu dydi, man rodos, visada tures problemu su batais ax.gif

Ne taisyklė ax.gif Man parduotuvėse visada tinka 40 arba 41, nebūna taip, kad nė vienas netiktų smile.gif O čia kažkas ne taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 06, 17:20)

Man tai ne, priklauso kokia firma ir kokie batai,
koja siaura pas mane bet ilgoka, tai arba 39 arba
40, buna is tos pacios firmos tarkim DIESEL
kad vieno modelio perku 39, o kito modelio tik 40
nuo pasiuvimo priklauso, bet va pvz is HM nei vieni batai netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 06, 18:57)
O kiek cm Jusu peda?  g.gif

na tiksliai tai nepasakysiu, bet mazdaug 24,5. Siaip visalaik 38 dydi nesioju.
na bet koks skirtumas, vienoms jie pamazinti, kitoms padidinti, kitoms visai netinka biggrin.gif kai yra galimybe pasimatuoti, tai ne beda smile.gif o vat uzsisakant internetu, tada jau kebliau
Atsakyti