Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Twista @ 2011 06 19, 23:22)
Šitas turėjau. Nešioju 40,5 dydį - pirkau 8 (kuris lyg ir turėtų atitikti 41), o jos man buvo mažokos blink.gif Tad drįsčiau teigti, kad pamažintos. Nes po to pirkau šitas - ir tas 8 tiko smile.gif

Tai kokį atitiko 8tas dydis? Ir tavo koja prie siauresnių ar platesnių? Ir šiaip ar gražios jos realiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 20, 08:18)
Tai kokį atitiko 8tas dydis? Ir tavo koja prie siauresnių ar platesnių? Ir šiaip ar gražios jos realiai?  biggrin.gif

Manau, tikrą 40, ne didesnį schmoll.gif Koja siaura, bet basutės nebuvo per plačios smile.gif Gražios ir realiai, bet kad vienkartinės, tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 06 20, 10:29)
Manau, tikrą 40, ne didesnį schmoll.gif Koja siaura, bet basutės nebuvo per plačios smile.gif Gražios ir realiai, bet kad vienkartinės, tai tikrai biggrin.gif

Ačiū, vadinasi nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 06 19, 23:46)
bet kaip supratau jos dabar nepriima užsakymų, atostogauja  rolleyes.gif

spėjau aš dar,dabar taip- atostogauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2011 06 20, 12:51)
spėjau aš dar,dabar taip- atostogauja smile.gif

taikliai speliojate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 06 20, 13:01)
taikliai speliojate  biggrin.gif

Ne spėlioja, o spėja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 20, 13:39)
Ne spėlioja, o spėja laugh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas turite tokia suknyte:http://www.hm.com/gb...article=84146-A

Pagal krutines apimti kaip ir 8 dydis tiktu (80 cm), bet pagal liemeni ir klubus 10 reiktu, bet galvoju, gal ji platejanti nuo krutines, tai liemuo ir klubai dideles esmes nesudarys g.gif Jei kas turite, kaip manote, ar nepamazinta/nepadidinta? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2011 06 06, 10:22)
Gal zinot kur dar yra HM be Swordu Pavilliono ir Dundrumo?  mirksiukas.gif

Aš Blanchardstown'e gyvenu, tai shopping centre ir yra čia pas mus. Ne per didžiausia, bet jau prigrūsta visokio gėrio wink.gif). Dar centre shopping centre buvau atradus didelę labai parduotuvę, dviejų aukštų net, tik nepamenu kuriam shopping centre ;//.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 20, 11:48)
Ačiū, vadinasi nepirksiu  biggrin.gif

turiu sias, dydi atitinka, realiai tokios pat grazios, zodziu patenkinta. O kas del kokybes, bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 06 21, 13:14)
turiu sias, dydi atitinka, realiai tokios pat grazios, zodziu patenkinta. O kas del kokybes, bus matyt  biggrin.gif

Nu va, kaip keistai. Vienai atitinka, kitai ne laugh.gif Tai ir suprask, žmogau... g.gif O dėl kokybės jau pažiūrėjus ir pačiupinėjus galima suprasti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 21 birželio 2011 - 12:37
QUOTE(Twista @ 2011 06 21, 14:37)
Nu va, kaip keistai. Vienai atitinka, kitai ne laugh.gif Tai ir suprask, žmogau... g.gif O dėl kokybės jau pažiūrėjus ir pačiupinėjus galima suprasti biggrin.gif

na vaikstau ir nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 21 birželio 2011 - 13:01