Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(kavamale @ 2011 06 21, 13:57)
na vaikstau ir nusiskundimu neturiu  mirksiukas.gif

Na va, ir kaip žinot smile.gif ai užsisakiau pabandymui kitas, pigesnes biggrin.gif
Atsakyti
Ar skaitėte naujienas, kad D.Versace bendradarbiaus su prekės ženklu „H&M“ thumbup.gif Straipsnis
Atsakyti
fainai del naujienu,bet butu geriausiai kad H&Mi lietuva atkeliautu galu gale!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 22, 17:52)
Ar skaitėte naujienas, kad D.Versace bendradarbiaus su prekės ženklu „H&M“  thumbup.gif Straipsnis

Na del bendradarbiavimo, tai bus kaip ir kasmet, t.y. limituotas kiekis rubu tik tam tikrose H&M parduotuvese ir limituoti pirkejai, o kainos prieinamos daugeliui, bet tikrai ne visiems. Nors siaip dziaugiuosiu del pasirinkimo ax.gif

Pernai bendradarbiavo su Lanvin, nezinau kaip su Europa ir kitom parduotuvem, bet JAV tik limituotai parduotuviu ju kolekcija turejo, buvo pasamdyti apsauginiai, zmones eilese lauke turbut nuo kokiu 5 ryto, nes pirmiausiai gavo spec. apyrankes pagal kuriu spalva veliau galejo pirktis (buvo ileidziami i parduotuve visi, bet Lanvin kolekcija aptverta ir i ta dali tik pagal tam tikra laika pagal apyrankiu spalva, limituotai matavimosi kabinose buvo galima but ir pan). Na tai ir iki $100 buvo rubu, bet siaip suknutes daugmaz po $200, paltukai buvo po $350 ir pan., tik kokybe/grozis, tai man labai savotiski.... Tai tie paltukai man labiausiai isimine - nu tokie baisus, krastai nuire, neapsiuti gerai, o kaina $350 ir perkanciu buvo begale.

Tai tik nepamenu internetu irgi buvo Lanvin rubai ar tik parduotuvese - rodos ir internetu buvo, bet tokios kainos nebuciau mokejus kai teko juos is anksto pamatyt.... Nors isigijau lupdazi uz $10, tai tiek jis vertas ir spalva faina.

Berods sitas paltukas (FOTO) - nuotraukoj visai nieko atrodo, o realybej, tai toks vaizdas, kad nebaigta siut iki galo, nes kaip minejau visi krastai nuirusiais siulais doh.gif
Atsakyti
Kaži būna HM liemenėlių su atkabinamom petnešėlėm?

Nes kiek žiūriu ir kiek jau turiu, neatsisega petnešėlės...
Atsakyti
Europoje del Lanvin taip nejo is proto,ilgai dar kabejo drabuziai,ypac jei kokiame provincijos miestelyje ilgai neisperka,bet su Versace jauciu bus kitaip ax.gif

astuliaa,as ir nesu macius H&M tu liemeneliu,bet pagal ideja turetu buti,nes ten viso velnio yra smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, gal galite padeti su H&M dzinsu dydziais? Noriu sau, bet nesuprantu ju sizing chart'o doh.gif
Jei mano klubai 89 cm, tai kokio dydzio man reiketu?
Domina butent sis modeliukas.

Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 23, 03:45)
Na del bendradarbiavimo, tai bus kaip ir kasmet, t.y. limituotas kiekis rubu tik tam tikrose H&M parduotuvese ir limituoti pirkejai, o kainos prieinamos daugeliui, bet tikrai ne visiems. Nors siaip dziaugiuosiu del pasirinkimo ax.gif

Galbūt, tik rašo, kad bus galima įsigyti 300-uose H&M parduotuvių visame pasaulyje, tai atrodo nemaža galimybė, bet realiai gal visai kitokia situacija. Skaičiau, kad Prada atsisakė bendradarbiauti su H&M.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 23 birželio 2011 - 11:48
Eilini karta prasiaubiau H&M - reikes paieskot rubeliu ir idet su komentarais cia. Man truputi su tuo sunkiau, nes perku parduotuvej, JAV nera internetinio apsipirkimo, tai ju puslapyje tikrai ne visi rubai yra, o paskui tenka po kitu saliu H&M puslapius eit ir ieskot, o ten irgi ne visada visi rubai ar spalvos buna. Nu bet savaitgali laisva busiu, tai pabandysiu surast, o gal ir nufotografuot.

Bet galiu iskart pakomentuot del batu dydziu - man praktiskai visada tinka US7/EUR38 dydis, o nesioju 38 paprastai. Tik mano peda plati, tai jau su tuo daugiau problemu kyla... Bet uzvakar prigriebiau 3 poras batuku, nes visi tiko, super patogus, tai neimt negalejau.... ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 23, 07:16)
Kaži būna HM liemenėlių su atkabinamom petnešėlėm?

Nes kiek žiūriu ir kiek jau turiu, neatsisega petnešėlės...

Tikrai yra - yra modeliuku, kad be petneseliu galima nesiot, tai aisku prie ju yra nuimamos petneseles, bet ir kitu modeliuku turetu but su nuimamom...

QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 23, 12:47)
Galbūt, tik rašo, kad bus galima įsigyti 300-uose H&M parduotuvių visame pasaulyje, tai atrodo nemaža galimybė, bet realiai gal visai kitokia situacija. Skaičiau, kad Prada atsisakė bendradarbiauti su H&M.

Na bet viso yra virs 2000 tu parduotuviu wink.gif Neaisku kaip bus, nes man Versace labiau uz Lanvin patinka ir tikiuosiu grazesniu, geresnes kokybes ir praktiskesniu rubu. Bet pvz Lanvin buvo pas mus Bostone vienoj parduotuvej, o po to artimiausia prekiaujanti parduotuve buvo Niujorke (t.y. kazkur 4val masina), bet cia jie issipardave viska per kelias valandas, o Niujorke buvo ir nemazai like. Tik aisku neaisku su gautu kiekiu ir tt, ten turbut didesniais kiekiais visko gavo, nes ir miestas didesnis. O gal ir ne viena Niujorko H&M parduotuve gavo. Zodziu, tenka laukt rudens ir visu Versace kolekcijos 'preview' 4u.gif

As sitoj temoj ideto straipsnio neskaiciau, tik vakar vietiniam laikrastyje paskaiciau, tai sunervino kazkokios speces patarimai, kad Versace turetu tos kolekcijos kainas laikyt aukstesnes nei H&M iprastos kainos, kad limituotas kiekis rubu but ir pan doh.gif Nu toks vaizdas, kad pirmakart su kazkuo H&M bendradarbiauja - grynai nepasidometa istorija ir kad tie dalykai nuolat vyksta ir jos patarimai visada ir buna biggrin.gif
Atsakyti

gal kas šitą tašių turit, kaip jis gyvai?

Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 06 30, 10:43)
gal kas šitą tašių turit, kaip jis gyvai?

as neturiu, bet parduotuveje esu ziurinejusi. Atrodo taip kaip ir foto, aisku, odos imitacija nera labai kokybiska, bet kaip uz tokia kaina, tai neblogai.
Atsakyti
Pati mylimiausia ir labiausiai mano dėvima firma,kažin kada į LT atkeliaus? g.gif
Atsakyti