Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(avilnius @ 2011 07 14, 15:38)
susidedate i krepsi prekes, spaudziate proceed to checkout, o jau ten po prekytemis atsiranda langelis apply discount code... i ta langeli ir rasote skaicius, spaudziate OK  4u.gif

Bet taip yra tik registruotiems vartotojams?
As pabandziau taip kaip rasot, nieko neatsiranda man, praso prisijungti, arba registruotis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 15, 08:41)
Bet taip yra tik registruotiems vartotojams?
As pabandziau taip kaip rasot, nieko neatsiranda man, praso prisijungti, arba registruotis.

aga, reikia registruotis, be to ir pirkti neleis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal pagelbėsit kaip H&M su batų dydžiais? Atitinka? Šiaip, nešioju 38-39, tai 6 dydis geras būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 16, 18:47)
Gal pagelbėsit kaip H&M su batų dydžiais? Atitinka? Šiaip, nešioju 38-39, tai 6 dydis geras būtų?  g.gif

Apie tai kalbėta daug, tik reikia nepatingėti kelis psl. atgal paskaityti tongue.gif smile.gif Pas juos su batų dydžiais - loterija. Nes man bent jau yra papuolę, kad to paties dydžio batai tikrai skiriasi... Pabandykit įmest nuotraukėles batų, kuriuos žiūrinėjate - ir gal atsiras kokia narė pirkusi juos ir galės konkrečiai patarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 16 liepos 2011 - 17:56
QUOTE(Twista @ 2011 07 16, 18:55)
Apie tai kalbėta daug, tik reikia nepatingėti kelis psl. atgal paskaityti tongue.gif smile.gif Pas juos su batų dydžiais - loterija. Nes man bent jau yra papuolę, kad to paties dydžio batai tikrai skiriasi... Pabandykit įmest nuotraukėles batų, kuriuos žiūrinėjate - ir gal atsiras kokia narė pirkusi juos ir galės konkrečiai patarti 4u.gif

Žinau, žinau, tinginukė aš blush2.gif

Šiuos žiūrinėju rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 16, 19:21)
Šiuos žiūrinėju  rolleyes.gif

Jei neklystu šie atitinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 16, 20:00)
Jei neklystu šie atitinka. smile.gif

O kurios tarpininkės perka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 16, 21:23)
O kurios tarpininkės perka?  ax.gif

Nežinau,bet turėtų tos kurios UK perka,aš tai pati su UK adresu perkuos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 16, 19:21)
Žinau, žinau, tinginukė aš  blush2.gif

Šiuos žiūrinėju  rolleyes.gif

Man šitos atitiko.Tik taip ir nenusipirkau, dabar labai gailiuosi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brass: 17 liepos 2011 - 10:18
QUOTE(adžani @ 2011 07 17, 10:06)
... aš tai pati su UK adresu perkuos. blush2.gif

O kokia kortele atsiskaitote? 4u.gif
Atsakyti
http://www.hm.com/de/ladies-92512#

Neteko tokio megztuko užsisakinėti? kaži nelabai trumpas? g.gif
Atsakyti
Rašo, kad M dydžio megztuko ilgis 60 cm mirksiukas.gif Pagal tai galima ir orientuotis, tad aukštesnėms merginoms būtų tikrai trumpokas.
Atsakyti