Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Märchen @ 2011 07 20, 10:29)
Rašo, kad M dydžio megztuko ilgis 60 cm mirksiukas.gif Pagal tai galima ir orientuotis, tad aukštesnėms merginoms būtų tikrai trumpokas.

Nepažiūrėjau blush2.gif
Nerizikuosiu, nes man reiktų mažiausio dydžio, o kuo mažyn, tuo trumpyn matyt būtų smile.gif

Beje, šiandien gavau vienas HM basutes, labai džiaugiuosi, gražios, neatrodo visai popierinės (pirktos labai pigiai per sale), dydis atitinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau aš savo basutes,per sale pirktas, tokias,kaip čia buvo pora psl atgal idėta nuotrauka, dydis atitinka. Basutės kokybės tikrai neprastos, patogios ir gražios. Kol kas dar neteko stipriai nusivilti jų drabužių ir avalynės kokybe. Dabar laukiu suknelės, žiūrėsim kaip ten su dydžiu ir kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olytee @ 2011 07 20, 20:20)
Sveikos, gavau aš savo basutes,per sale pirktas, tokias,kaip čia buvo pora psl atgal idėta nuotrauka, dydis atitinka. Basutės kokybės tikrai neprastos, patogios ir gražios. Kol kas dar neteko stipriai nusivilti jų drabužių ir avalynės kokybe. Dabar laukiu suknelės, žiūrėsim kaip ten su dydžiu ir kokybe smile.gif

Kokias pirkot? ax.gif
Atsakyti
Labai megstu H&M.. Grynai mano stilius ir kaina gera. Tik jei ieskot kokybes ir ilgo nesiojimo, gali tekti nusivilti. Pirkau pora laisvu palaidiniu prie leginsu, po kokiu 4 skalbimu skylutes pradejo atsirasti.. siuliukai plonyciai..
Ilga ruda megztini is seilo pirkau - tai apsiburbuliavo net neskalbus smile.gifsmile.gif
Vistiek noriu ju rubu!!! smile.gif Ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 07 21, 07:24)
Kokias pirkot?  ax.gif

cia buvo ideje pries pora psl (ant platformos),nemoku as cia nuotraukos ikelt doh.gif maniskiai geleti.labai gerai nesiojasi, kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, kada sale baigsis?
Atsakyti
Merginos, gal kuri pirkot kuri nors is siu dzemperiu?
http://www.hm.com/de...article=83629-B
http://www.hm.com/de...article=91914-A

MB maikutes tinka M dydis, o del dzemperio labiausiai abejoju del rankoviu ilgio, kad nebutu per ilgos, nes kiek esu klausinejusi apie megztinius tai ne viena rasete ismatavimus ir buvo tikrai per ilgos. Gal kas turit kuri nors is siu dzemperiu ir galetumet man parasyti rankoviu ilgius? Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2011 07 21, 23:34)
Sakykit, kada sale baigsis?

O jis kada nors baigiasi? Man toks įspūdis, kad visą laiką kas nors sale būna biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kuri tarpininke dabar is vokisko HM uzsakineja?
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2011 07 27, 11:04)
Merginos, kuri tarpininke dabar is vokisko HM uzsakineja?

Mam5 ir Astulkinas 4u.gif
Atsakyti
avilniau kas Tau siunčia prekytes iš Uk kiek maždaug kainuoja siuntimas?
Atsakyti
perku is HM jau seniai ir visko. Kokybe daugiau maziau esu patenkinta. Aisku jei daikto pradine kaina maza, tai greiciausia ir kokybe atitinkama smile.gif
pareklamuosiu kelnytes, nes vis dar ju ismeta mazesniu dydziu.
Gavau sias kelnytes 38 dydzio Helrosa splavos.
http://www.hm.com/de...article=91035-A

Spalva tai wub.gif nereali, tokios ledines rozes. audinys minkstas, plonas, svelnus, vasarai nerealiai mielos. Padidintos dydziu. 38 dydzio per klubus 52cm
ir svarbiausia normalaus ilgio, nepatrumpinto kaip paskutiniu metu "populiaru, o galima atsilenkti. Nu vnz man jos grazuoles puikuoles, bandysiu gaudyti mazesni dydi thumbup.gif

O kiek girdejau Suwalkuose tai is sale prekiu nieko gero nera, vien pigus tysalai ir tie dideliu dydziu unsure.gif
Atsakyti