Man ji labai patinka. Turi daug drabužių iš jos ir dar neteko nusivilti niekuo.
Bėda ta, kad jie nesiunčia į LT.
Bet va, neseniai išsiaiškinau tokį dalyką, kad ES esanti internetinė parduotuvė PRIVALO siųsti prekiaujamus daiktus į visas ES šalis.
Bet tai kaip čia išeina, kad jie vis dar nesiunčia ir matyt neketina...
QUOTE(Dieter @ 2011 01 04, 18:33)
Bet va, neseniai išsiaiškinau tokį dalyką, kad ES esanti internetinė parduotuvė PRIVALO siųsti prekiaujamus daiktus į visas ES šalis.
Ar tikrai? Kad daug parduotuvių nesiunčia į LT.
Nu kaip ir gaunasi, turėtų.. Lygios teisės. Diskriminacija!
I
H&M
Mano spinta pilna H&M rubeliu.kadangi gyvenu Norvegijoj,tai beveik kasdien lekiu i prekybos centrus ir gaudau ten nuolaideles
VISU RUBELIU KOKYBE LABAI GERA ! ypatingai maikuciu,kai kurias turiu daugiau nei metai,bet atrodo kuo puikiausiai,nei issitasiusios,nei spalva nusiplovus
ir kainos nesikandzioja
Mano spinta pilna H&M rubeliu.kadangi gyvenu Norvegijoj,tai beveik kasdien lekiu i prekybos centrus ir gaudau ten nuolaideles
H&M yra gėėėris
Labai patinka man ju stiliukas ir kokybe. Super, gaila, nera ju LT
as ka tik is stohholmo,galvojau gal ka gero rasiu ir HM,bet labai labai nusivyliau sita kolekcija.Kazkaip kai buvau vasara tai buvo tikrai kokybisku bliuzeliu,sukneliu,megstuku,nu bet sita syki tai apsalau -vien skuduriukai
internete ka buvau nusiziurejus tai labai dziaugiausi kad neusissakinejau,nes nzn,slamstas visikas
nzn ,kaip jie cia taip sita kart
nes ka pirkau vasara tai iki siol kuo puikiausiai nesioju ir pateninta
Labukas, gal kas nors turit šitą suknelę ?

Kaip ji nešiojasi ir ar atitinka dydį ?

Kaip ji nešiojasi ir ar atitinka dydį ?
As labai dziaugiuosi H&M rubeliais. Londone sale metu nuciupau dieviska suknele, kurios visos pavydi
o mokejau gal 5 svarus, O is vokietijos vis gaunu lauktuviu tai megstiniuka, tai maikyte, isities puikiai nesiojasi ir kainyte nesikandzioja, tik labai jau su tais dydziais sunku, tai xs puikiai tinka jei maikutes, tai ir m gerai atrodo jei sunkenes
Gaila, kad jie taip ir neatidare parduotuves Vilniuj, kaip gandai skelbe
QUOTE(bittersweett @ 2011 01 17, 20:48)
Gal ta suknutė yra jų i-parduotuvėje UK? Įdomu kaip atrodo
klausykit, o jūs trikotažu po kelių skalbimų nenusiviliat?
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 17, 23:08)
klausykit, o jūs trikotažu po kelių skalbimų nenusiviliat?
Na aš bent nenusivyliau