Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

dievinu sia parduotuve...pigus ir geri rubai...londone visada uzsipirkdavau...o eina i LT is to tinklapio uzsisakyt ? kaip jus uzsisakot ...labai noreciau pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Ar kas siunčiatės iš internetinės parduotuvės? Kaip su dydžiais?
Atsakyti
taigi jau buvo sakyta,kad Lietuvon nesiunčia smile.gif
Atsakyti
Tikrai nebloga parduotuve smile.gif Ir kainos geros, ypac per sale'us thumbup.gif
Atsakyti
labai nebloga parduotuve, gan auksta kokybe, palyginus lb zema kaina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2010 10 02, 22:25)
Jau galima siustis ir is UK.  smile.gif  O kaina atitinkamai pirkinuko kaina + procentai tarpininkei + siuntimo kaina pagal pirkinuko svori.  smile.gif

O kaip suprasti jau galima siustis is UK ir kas ta tarpininke? blush2.gif Internetinio pirkimo srity esu zalia, o kaip tik pagyvenus uzsieny isimylejau h&m ir dabar internetiniam tinklapy paziurejus noriu vieno drabuzelio is ten.
Atsakyti
Tarpininkių temos štai čia: http://www.supermama...p?showforum=139

Susirandat tarpininkes, kurios siunčia iš UK ir visos taisyklės bus paaiškintos jų temoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu daug dukrytes rubeliu sios firmos,tai kokybe,bei medžiagles svelnumas super..o va su moteriskais ar vyriskais dar neteko susidurti ir isigyti,idomu kokybe tokia pat gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 14, 00:36)
su moteriskais ar vyriskais dar neteko susidurti ir isigyti,idomu kokybe tokia pat gera? g.gif

daug turiu h&m drabuziu, kokybe atitinka kaina, man ypac faini Trend linijos drabuziai, bet online juos retai parduoda
Atsakyti
Mergaites gal kazkuri si megztini pirkot? wub.gif
Kaip realiai? Neturit nuotraukeles? ax.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 14 lapkričio 2010 - 09:58
sveikos 4u.gif
as tai irgi nemazai rubu turiu is h&m, bet nepasakyciau,kad jie labai geri lotuliukas.gif man asmeniskai vidutiniski, tikrai yra geresniu, turiu bliuskuciu, timpu,tuniku..patinka gausus aksesuaru pasirinkimas,ju irgi nemazai metosi pas mane biggrin.gif esu pirkus bent kelis maudimukus, tai kokybe nelabai,bet uztai labai grazus, ryskus,spalvoti blush2.gif wasarai wienam sezonui tinkami biggrin.gif kai buna ispardavimai,tai rubai papigam isvis lotuliukas.gif sukneles po 40lt, maikutes po 10lt,sijonai po 20lt, o dar weliau isvis uz kelis litus gali nusipirkti ir pan. thumbup.gif yra dar ir kosmetikos, bet jos neesu bandziusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2010 10 02, 22:20)
dievinu sia parduotuve...pigus ir geri rubai...londone visada uzsipirkdavau...o eina i LT is to tinklapio uzsisakyt ? kaip jus uzsisakot ...labai noreciau pasiilgau  wub.gif

Man irgi ju vaikiskos linijos labai patinka
Atsakyti