dievinu sia parduotuve...pigus ir geri rubai...londone visada uzsipirkdavau...o eina i LT is to tinklapio uzsisakyt ? kaip jus uzsisakot ...labai noreciau pasiilgau
Ar kas siunčiatės iš internetinės parduotuvės? Kaip su dydžiais?
taigi jau buvo sakyta,kad Lietuvon nesiunčia
Tikrai nebloga parduotuve
Ir kainos geros, ypac per sale'us
labai nebloga parduotuve, gan auksta kokybe, palyginus lb zema kaina
QUOTE(preta @ 2010 10 02, 22:25)
Jau galima siustis ir is UK.
O kaina atitinkamai pirkinuko kaina + procentai tarpininkei + siuntimo kaina pagal pirkinuko svori. 
O kaip suprasti jau galima siustis is UK ir kas ta tarpininke?
Tarpininkių temos štai čia: http://www.supermama...p?showforum=139
Susirandat tarpininkes, kurios siunčia iš UK ir visos taisyklės bus paaiškintos jų temoje.
Susirandat tarpininkes, kurios siunčia iš UK ir visos taisyklės bus paaiškintos jų temoje.
turiu daug dukrytes rubeliu sios firmos,tai kokybe,bei medžiagles svelnumas super..o va su moteriskais ar vyriskais dar neteko susidurti ir isigyti,idomu kokybe tokia pat gera?
QUOTE(kosiute @ 2010 11 14, 00:36)
su moteriskais ar vyriskais dar neteko susidurti ir isigyti,idomu kokybe tokia pat gera? 
daug turiu h&m drabuziu, kokybe atitinka kaina, man ypac faini Trend linijos drabuziai, bet online juos retai parduoda
Mergaites gal kazkuri si megztini pirkot?
Kaip realiai? Neturit nuotraukeles?

Kaip realiai? Neturit nuotraukeles?
sveikos
as tai irgi nemazai rubu turiu is h&m, bet nepasakyciau,kad jie labai geri
man asmeniskai vidutiniski, tikrai yra geresniu, turiu bliuskuciu, timpu,tuniku..patinka gausus aksesuaru pasirinkimas,ju irgi nemazai metosi pas mane
esu pirkus bent kelis maudimukus, tai kokybe nelabai,bet uztai labai grazus, ryskus,spalvoti
wasarai wienam sezonui tinkami
kai buna ispardavimai,tai rubai papigam isvis
sukneles po 40lt, maikutes po 10lt,sijonai po 20lt, o dar weliau isvis uz kelis litus gali nusipirkti ir pan.
yra dar ir kosmetikos, bet jos neesu bandziusi
as tai irgi nemazai rubu turiu is h&m, bet nepasakyciau,kad jie labai geri
QUOTE(Atskridus @ 2010 10 02, 22:20)
dievinu sia parduotuve...pigus ir geri rubai...londone visada uzsipirkdavau...o eina i LT is to tinklapio uzsisakyt ? kaip jus uzsisakot ...labai noreciau pasiilgau 
Man irgi ju vaikiskos linijos labai patinka