o as snd isbandziau kerastase chroma rich,tai plaukai tikrai slydo is ranku
dar labai patiko Everline 'structura' ir Revlon dazytiems plaukams kauke
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 18, 20:54)
as is jusu postu suprantu,kad musu plaukai labai panasus-besipuciantys,garbanoti,zodziu tokie frizzy
apie kokia ten joico kauke moisture recovery snekejot? gal esat atradusi dar kokiu geru priemoniu savo plaukams? 
tik kads tavieji naturalus, nedazyti man rodos? o manieji tai po sviesinimo
na sita kauke JOico patinka, tada nesenai sm'e kazkuri lb gyre VO5 eliksyra, nusipirkau, isbandziu ant dregnu plauku ( ir ant sausu tepiau, rezultatas toks pats), tai tikrai kad nuima to ''frizz''. Kad nebutu OT, tai kita karta bandysiu naudoti kaip kauke, uzsitepti, ir palaikyti bent kelias valandas
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 20, 13:15)
tik kads tavieji naturalus, nedazyti man rodos? o manieji tai po sviesinimo
na sita kauke JOico patinka, tada nesenai sm'e kazkuri lb gyre VO5 eliksyra, nusipirkau, isbandziu ant dregnu plauku ( ir ant sausu tepiau, rezultatas toks pats), tai tikrai kad nuima to ''frizz''. Kad nebutu OT, tai kita karta bandysiu naudoti kaip kauke, uzsitepti, ir palaikyti bent kelias valandas
kur pirkote ir kokia kainyte?
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 20, 13:31)
nea ne sita. va tokia puodyneje- Moisture recovery balm,tik kad ziuriu Feelunique.com jos nera

QUOTE(drieziuxx @ 2012 04 20, 14:20)
ka pirkau - kauke ar VO5 ta eliksyra?
kauke Feelunique.com apie 15£, bet kiekis uztat koks! o ta VO5 tai visur man rodos jo yra, as 5£ mokejau, kiek lietuovje kainuoja nezinau.
Niekaip nesuprantu, kodėl žmonės galvoja, kad forumuose sėdi vieni kvailiai ir tiesioginės reklamos nesupranta?
Pirmoje žinutėje dar susidomėjau ir norėjau klausti "iš kur, kas, kiek kainuoja", o po trečios praėjo visas noras.
QUOTE(*Lukro* @ 2012 04 19, 18:19)
o as snd isbandziau kerastase chroma rich,tai plaukai tikrai slydo is ranku
dar labai patiko Everline 'structura' ir Revlon dazytiems plaukams kauke 
kurią? ten man atrodo jos dvi yra
[quote=kucci_kucci,2012 04 20, 16:49]
nea ne sita. va tokia puodyneje- Moisture recovery balm,tik kad ziuriu Feelunique.com jos nera
o buvo labai patogu,siuntimas uz dyka, o jos net 500ml.

O man tai nelabai ji kazkodel patiko. Greit po jos susiriebina plaukai,ir toks jausmas,kad apsivele kazkuo.

O man tai nelabai ji kazkodel patiko. Greit po jos susiriebina plaukai,ir toks jausmas,kad apsivele kazkuo.
QUOTE(agnite @ 2012 04 21, 14:14)
tai kad tik viena atrodo
QUOTE(giedrute 99 @ 2012 04 21, 20:08)
tai turbut saknis tepete kad riebaluojasi greitai? as tai galus gerai imasazuoju, palaikau. Jauciu mergaitems,kuriu plaukai nei frizzy,nei dar kazkaip paveikti, padarytu plaukus kaip is reklamos