Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(*Lukro* @ 2012 04 21, 21:31)
tai kad tik viena atrodo  g.gif ruzava linija skirta sviesintiems plaukams, o ta chroma rich yra butent balintui plaukui,nes pas mane milteliais balinti  rolleyes.gif

Yra dvi, viena chroma riche, o kita chroma reflect smile.gif aš vis jas maišau.
Tai jūs chroma riche naudojate?

Nežinau kurią man iš šių imti

pirma
antra
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 20, 16:49)
nea ne sita. va tokia puodyneje- Moisture recovery balm,tik kad ziuriu Feelunique.com jos nera  blink.gif o buvo labai patogu,siuntimas uz dyka, o jos net 500ml.
user posted image

as sita puodyne tai ppat dabar naudoju, patinka, mano sausiem ,besipuciantiem plaukam, nors, gal galetu dar stipresne but. Mano turbut megstamiausia kauke, kita puodyne - S Factor serious conditiner
user posted image

pabaigus Joico melyna, planuoju sita bandyt : Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment

user posted image

gal yra ja bandziusiu ?
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 04 22, 16:12)
Yra dvi, viena chroma riche, o kita chroma reflect  smile.gif  aš vis jas maišau.
Tai jūs chroma riche naudojate?

Nežinau kurią man iš šių imti

pirma
antra
g.gif

chroma riche esu turejus, ji tirsta, labai sausiem , pazeistiem ji super, nors ploniem plaukam ji per daug apsunkinanti butu. Man joje labai nepatiko kvapas, labai intnsyvus
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 22, 18:17)
user posted image

gal yra ja bandziusiu ?

As bandziau sios linijos sampuna bei kondicionieriu, tai nieko ypatingo nepastebejau schmoll.gif Kaukes irgi nepirkciau 4u.gif
Atsakyti
tigi serious conditioner as turiu,puodyne didziausia,tai jau nusibodo man..bet siaip tikrai puiki kauke,tik kad tas kiekis toks milziniskas,o ji be galo skalsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 22, 19:36)
tigi serious conditioner as turiu,puodyne didziausia,tai jau nusibodo man..bet siaip tikrai puiki kauke,tik kad tas kiekis toks milziniskas,o ji be galo skalsi doh.gif

Ką daro ši kaukė Ar pasunkina plauką, apsaugo nuo vėlimosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 22, 18:17)
chroma riche esu turejus, ji tirsta, labai sausiem , pazeistiem ji super, nors ploniem plaukam ji per daug apsunkinanti butu. Man joje labai nepatiko kvapas, labai intnsyvus

Mano taip pat plonas plaukas g.gif tai gal tada tą kitą imti...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 23, 03:32)
Mano taip pat plonas plaukas  g.gif  tai gal tada tą kitą imti...

man su apsunkinimu problemu nebuna, nes pats plaukas linkes pustis ,jie is saves labai purus, todel is priemoniu purumo papildomo nereikalauju.Jeigu jum buna, jog per daug intensyvios priemones apsunkina plauka ,tada gali netikt , nebent naudot ne kiekviena plovima, o tik palepint karts nuo karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 23, 11:36)
man su apsunkinimu problemu nebuna, nes pats plaukas  linkes pustis ,jie is saves labai purus, todel is priemoniu purumo papildomo nereikalauju.Jeigu jum buna, jog per daug intensyvios priemones apsunkina plauka ,tada gali netikt , nebent naudot ne kiekviena plovima, o tik palepint karts nuo karto  smile.gif

Aš kaukės kiekvieną plovimą nenoriu naudoti.
Mano plaukai nors ir ploni bet veliasi labai ir sausi žiauriai (nes šviesinti). Būna, kad apsunkina priemonės g.gif Dabar tikrai nežinau kurią imti doh.gif Gal vis tik tą kitą, o ne chrome. Ateityje galėsiu gal ir chrome po to išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 23, 12:04)
Aš kaukės kiekvieną plovimą nenoriu naudoti.
Mano plaukai nors ir ploni bet veliasi labai ir sausi žiauriai (nes šviesinti). Būna, kad apsunkina priemonės  g.gif  Dabar tikrai nežinau kurią imti  doh.gif  Gal vis tik tą kitą, o ne chrome. Ateityje galėsiu gal ir chrome po to išbandyti.

na jei ne kiekviena plovima naudot ir jei plaukai labai sausi, tai manau tiktu, turekit omeny ,kad ji labai intensyvi, o ana kaip suprantu lengvesne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 20, 16:49)
nea ne sita. va tokia puodyneje- Moisture recovery balm,tik kad ziuriu Feelunique.com jos nera  blink.gif o buvo labai patogu,siuntimas uz dyka, o jos net 500ml.
user posted image
O man tai nelabai ji kazkodel patiko. Greit po jos susiriebina plaukai,ir toks jausmas,kad apsivele kazkuo. 4u.gif

man si irgi riebino plauka, pirma diena dar viskas ok, o sekancia jau reikia plauti galva is naujo, sruogom sukrisdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monki: 23 balandžio 2012 - 17:06
Gal galit parekomenduoti gerai drėkinančią ir maitinančią plaukų kaukę iki 20lt-30Lt?
Atsakyti
sveikos, gavau dovanu toki dalyka, kiek zinau, pirktas "peleneje". bandziau googlinti, ieskoti kur nusipirkti, bet visiskai nieko... gal zinot, kur prekiauja juo, tinka ir internetines pard. smile.gif

user posted image
Atsakyti