Merginos, kur Jus randat Macadamia kaukes plaukam? Aplaksciau visas Kosmadas, Douglasus, buvau Akropolyje, nes kazkas sake, kad ten specializuota parduotuve yra ir niekaip neradau.. O kauke ismeginti tai be proto noriu....
[quote=Swychek,2012 04 27, 14:41]
nzn kaune yra akropolio cascadoj,kosmadoj, bazej cascada irgi yra
nzn kaune yra akropolio cascadoj,kosmadoj, bazej cascada irgi yra
QUOTE(Swychek @ 2012 04 27, 13:41)
Merginos, kur Jus randat Macadamia kaukes plaukam? Aplaksciau visas Kosmadas, Douglasus, buvau Akropolyje, nes kazkas sake, kad ten specializuota parduotuve yra ir niekaip neradau.. O kauke ismeginti tai be proto noriu....
Akropolyje Krinonoje turetu buti, ta parduotuve yra priesais ermitaza

Gyvenu Vilniuje, tai nelabai turiu galimybes i Kauna nuvaziuot...

QUOTE(Swychek @ 2012 04 27, 18:26)
jus tiesiog Vilniaus akropolyje neradot tos parduotuves,ji yra pries mambo picerija,ten einant link ermitazo,kur nokia salonas

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 27, 19:34)
jus tiesiog Vilniaus akropolyje neradot tos parduotuves,ji yra pries mambo picerija,ten einant link ermitazo,kur nokia salonas 

Va taip ir buna, kai stato didziulius prekybos centrus...

Dar Medinese sukose paieskokit

QUOTE(Feline @ 2012 04 22, 17:17)
as sita puodyne tai ppat dabar naudoju, patinka, mano sausiem ,besipuciantiem plaukam, nors, gal galetu dar stipresne but. Mano turbut megstamiausia kauke, kita puodyne - S Factor serious conditiner
tai lyginant Joico ir Tigi kaukes puodynese labiau patinka Tigi? plaukai sausi ir besipuciantys nes balinti ar naturaliai tokia struktura?
QUOTE(Malena @ 2012 04 28, 18:49)
O man Tigi labai patiko. Jokio sausinimo nepastebėjau, tik nusibodo, kai kiekis toks didžiulis.
QUOTE(Terezza @ 2012 04 29, 00:15)
O man Tigi labai patiko. Jokio sausinimo nepastebėjau, tik nusibodo, kai kiekis toks didžiulis.
O ką ji daro? Ar sausiems, besiveliantiems plaukams tiktų?

QUOTE(Estela_ @ 2012 04 29, 13:05)
Man paglotinino, suteikė slidumo, šiek tiek sunkesni plaukai atrodė. O plaukai mano išsausėję nuo nuolatinio dažymo, galiukai baisiai veliasi