Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Merginos, kur Jus randat Macadamia kaukes plaukam? Aplaksciau visas Kosmadas, Douglasus, buvau Akropolyje, nes kazkas sake, kad ten specializuota parduotuve yra ir niekaip neradau.. O kauke ismeginti tai be proto noriu....
Atsakyti
[quote=Swychek,2012 04 27, 14:41]
nzn kaune yra akropolio cascadoj,kosmadoj, bazej cascada irgi yra
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 27, 13:41)
Merginos, kur Jus randat Macadamia kaukes plaukam? Aplaksciau visas Kosmadas, Douglasus, buvau Akropolyje, nes kazkas sake, kad ten specializuota parduotuve yra ir niekaip neradau.. O kauke ismeginti tai be proto noriu....

Akropolyje Krinonoje turetu buti, ta parduotuve yra priesais ermitaza smile.gif
Atsakyti

Gyvenu Vilniuje, tai nelabai turiu galimybes i Kauna nuvaziuot... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 27 balandžio 2012 - 17:26
QUOTE(Swychek @ 2012 04 27, 18:26)
Gyvenu Vilniuje, tai nelabai turiu galimybes i Kauna nuvaziuot... verysad.gif

jus tiesiog Vilniaus akropolyje neradot tos parduotuves,ji yra pries mambo picerija,ten einant link ermitazo,kur nokia salonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 27, 19:34)
jus tiesiog Vilniaus akropolyje neradot tos parduotuves,ji yra pries mambo picerija,ten einant link ermitazo,kur nokia salonas smile.gif

Va taip ir buna, kai stato didziulius prekybos centrus... blush2.gif Nes kazkaip ieskojau firmines sios kaukes plauku parduotuves lotuliukas.gif Visai as jau ku ku. Dekui, meginsiu ieskotis, nes perskaicius tiek geru atsiliepimu, tieisog knieti palepinti plaukucius sia kaukyte 4u.gif
Atsakyti
Dar Medinese sukose paieskokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 22, 17:17)
as sita puodyne tai ppat dabar naudoju, patinka, mano sausiem ,besipuciantiem plaukam, nors, gal galetu dar stipresne but. Mano turbut megstamiausia kauke, kita puodyne - S Factor serious conditiner

tai lyginant Joico ir Tigi kaukes puodynese labiau patinka Tigi? plaukai sausi ir besipuciantys nes balinti ar naturaliai tokia struktura?
Atsakyti
TIGI S Factor puodyne turejau ir pardaviau, nes labai sausino plaukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 28, 18:49)
TIGI S Factor puodyne turejau ir pardaviau, nes labai sausino plaukus schmoll.gif

O man Tigi labai patiko. Jokio sausinimo nepastebėjau, tik nusibodo, kai kiekis toks didžiulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 28 balandžio 2012 - 23:16
QUOTE(Terezza @ 2012 04 29, 00:15)
O man Tigi labai patiko. Jokio sausinimo nepastebėjau, tik nusibodo, kai kiekis toks didžiulis.

O ką ji daro? Ar sausiems, besiveliantiems plaukams tiktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 29, 13:05)
O ką ji daro?  Ar sausiems, besiveliantiems plaukams tiktų?  4u.gif

Man paglotinino, suteikė slidumo, šiek tiek sunkesni plaukai atrodė. O plaukai mano išsausėję nuo nuolatinio dažymo, galiukai baisiai veliasi
Atsakyti