Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

O kokia priemone rekomenduotumet sausai galvos odai atgaivinti? Plaukai greitai susiriebaluoja, bet oda tokia sausa vistiek atrodo
Atsakyti
seniai pirkau, bet tik dabar išbandžiau Philip Kingsley Elasticizer Extreme.
Tik vieną klaidą padariau, kad prieš tepdama neperskaičiau kaip reik naudot. Pirma išsiploviau galvą, paskui tik tepiau kaukę. O reikia atvirkščiai.
poveikis blink.gif nuėjau miegot šlapiais plaukais, ryte braukiu per plaukus ir jaučiu, kad pakaušis lyg riebaluotas doh.gif stipriai stipriai maitinanti ir drėkinanti. Kaip Ryuk yra rašius plaukai lyg sasulkom sukibę tiek primaitinti. Jokio pasipūtimo, pasišiaušimo net po dar vieno plauko plovimo. Nesu dar turėjus tokio stipraus poveikio kaukės
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 26, 19:27)

oooo, reikes bandyti! kur pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 07 26, 20:19)
oooo, reikes bandyti! kur pirkai? smile.gif

Aha, ir man įdomu g.gif
Atsakyti
kur gali gerą daiktą nusipirkt jei ne SM kosmetikos išparduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti
pirkinių temoje žadėjau palikt atsiliepimą apie Mogador plaukų kaukę.
user posted image
Tai nežinau net ką pasakyt, įspūdis toks, jog tai eilinė, kažkiek padrėkinanti, kartas nuo karto kartojama kaukė ax.gif Nėra stipraus efekto, bet žinoma geriau negu nieko wink.gif Arba negaliu sakyt, kad jokio poveikio wink.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokia kauke

http://www.lookfanta...l/10557361.html
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 17, 18:54)
ju visa produkcija man tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šita ir man labai patinka, plaukai švelnūs, pamaitinti
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 26, 21:25)
kur gali gerą daiktą nusipirkt jei ne SM kosmetikos išparduotuvėj  biggrin.gif

Kaip galima toki geri pardavinet blink.gif biggrin.gif as irgi ruosiuosi pirk, tik nezinau koki imt, nes jie du yra g.gif vienas lyg silpnesnis
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 07 28, 12:51)
Kaip galima toki geri pardavinet  blink.gif  biggrin.gif  as irgi ruosiuosi pirk, tik nezinau koki imt, nes jie du yra  g.gif  vienas lyg silpnesnis

o iš kur žadate pirkti rolleyes.gif ir kokia ju kainytė? ir mane sugundė biggrin.gif
Atsakyti
nereali kaukė, labai gerai atstato pažeistus plaukus:
http://grozis.e-pirk...kstraktu-150-ml

Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 27, 14:40)
pirkinių temoje žadėjau palikt atsiliepimą apie Mogador plaukų kaukę.
user posted image
Tai nežinau net ką pasakyt, įspūdis toks, jog tai eilinė, kažkiek padrėkinanti, kartas nuo karto kartojama kaukė  ax.gif  Nėra stipraus efekto, bet žinoma geriau negu nieko wink.gif Arba negaliu sakyt, kad jokio poveikio wink.gif

Kaip skirtingai. Man tai ji net labai patinka..
Atsakyti