O kokia priemone rekomenduotumet sausai galvos odai atgaivinti? Plaukai greitai susiriebaluoja, bet oda tokia sausa vistiek atrodo
seniai pirkau, bet tik dabar išbandžiau Philip Kingsley Elasticizer Extreme.
Tik vieną klaidą padariau, kad prieš tepdama neperskaičiau kaip reik naudot. Pirma išsiploviau galvą, paskui tik tepiau kaukę. O reikia atvirkščiai.
poveikis
nuėjau miegot šlapiais plaukais, ryte braukiu per plaukus ir jaučiu, kad pakaušis lyg riebaluotas
stipriai stipriai maitinanti ir drėkinanti. Kaip Ryuk yra rašius plaukai lyg sasulkom sukibę tiek primaitinti. Jokio pasipūtimo, pasišiaušimo net po dar vieno plauko plovimo. Nesu dar turėjus tokio stipraus poveikio kaukės
Tik vieną klaidą padariau, kad prieš tepdama neperskaičiau kaip reik naudot. Pirma išsiploviau galvą, paskui tik tepiau kaukę. O reikia atvirkščiai.
poveikis

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 07 26, 20:19)
Aha, ir man įdomu

kur gali gerą daiktą nusipirkt jei ne SM kosmetikos išparduotuvėj

pirkinių temoje žadėjau palikt atsiliepimą apie Mogador plaukų kaukę.

Tai nežinau net ką pasakyt, įspūdis toks, jog tai eilinė, kažkiek padrėkinanti, kartas nuo karto kartojama kaukė
Nėra stipraus efekto, bet žinoma geriau negu nieko
Arba negaliu sakyt, kad jokio poveikio

Tai nežinau net ką pasakyt, įspūdis toks, jog tai eilinė, kažkiek padrėkinanti, kartas nuo karto kartojama kaukė

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 17, 18:54)
Šita ir man labai patinka, plaukai švelnūs, pamaitinti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 26, 21:25)
Kaip galima toki geri pardavinet

QUOTE(Jazira @ 2012 07 28, 12:51)
Kaip galima toki geri pardavinet
as irgi ruosiuosi pirk, tik nezinau koki imt, nes jie du yra
vienas lyg silpnesnis

o iš kur žadate pirkti

QUOTE(_chance_ @ 2012 07 27, 14:40)
pirkinių temoje žadėjau palikt atsiliepimą apie Mogador plaukų kaukę.

Nėra stipraus efekto, bet žinoma geriau negu nieko
Arba negaliu sakyt, kad jokio poveikio 

Kaip skirtingai. Man tai ji net labai patinka..