Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Sveikos. Prisipažįstu - temos neskaičiau, nes nelabai laiko turiu (laukt atsakymo laiko turiu, nes klausiu pietų pertraukos metu laugh.gif ).
Ieškau plaukų kaukės (arba kondicionieriaus, bet būtų ne į temą, taigi lieku prie kaukės), kuri padėtų lengviau iššukuoti itin besiveliančius plaukus, jų nepurintų. Dar gerai būtų tokia, kurią galima įsigyti ne tik Lietuvoje (taigi ne B-rich, Babuška Agafija ir t.t.).
Galbūt galite rekomenduoti kokių nors Jums, turinčioms itin besiveliančių plaukų problemą, tikusių/patikusių kaukių? Iš anksto dėkoju! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai patiko sitas smile.gif cia balzamas. bet, turbut, geriausia iseitis gerokai pakirpti besiveliancius plaukus ir tada jau stipriai priziureti, kad augtu grazus, sveiki ir nesiveliantys, kaip kad ir padariau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 04 30, 15:51)
pakirpti besiveliancius plaukus ir tada jau stipriai priziureti, kad augtu grazus, sveiki ir nesiveliantys, kaip kad ir padariau pati  mirksiukas.gif

ka da rnaudoji?ar tik Amway kauke?

sakykit,kaip pasireiskia plauko sausejimas pvz nuo kaukes???
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 28, 17:42)
tai lyginant Joico ir Tigi kaukes puodynese labiau patinka Tigi? plaukai sausi ir besipuciantys nes balinti ar naturaliai tokia struktura?

vienareiksmiskai tigi. Ir naturaliai tokia besipucianti struktura ir dar sviesinimas prisideda prie sausumo.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2012 04 29, 23:45)
Man paglotinino, suteikė slidumo, šiek tiek sunkesni plaukai atrodė. O plaukai mano išsausėję nuo nuolatinio dažymo, galiukai baisiai veliasi

drinks_cheers.gif siaip jeigu remtis tuo ka raso, tai ji yra intensyvi 'treatment' skirta naudoti karta i savaite. Atsizvelgiant i plauku bukle(linke pustis), as naudojau kiekviena plovima -kas 2 d.
Papildyta:
Dar labiai noreciau pagirt Tigi sleek mistique kondicinieriu.Man jis intensyvus kaip kauke.Dabar padariau pertrauka Joico, paskutiniu metu naudoju si. Siaip buvau skaicius nelabai geru atsiliepimu apie ji , jog jis apsunkina plauka ir pan. bet man per daug glotninanciu priemoniu nebuna, tai sis kondicionerius pats tas smile.gif Jis labai stipriai parfumuotas ir kvapas isplovus laikosi labai ilgai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 30 balandžio 2012 - 18:27
QUOTE(Feline @ 2012 04 30, 19:35)
Dar labiai noreciau pagirt Tigi sleek mistique kondicinieriu.

O čia toks kaip gydantis, ne tik blizgutis tam kartui kaip pvz "Smoothing Lusterizer" ? ant sausų plaukų tepamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 30, 19:49)
O čia toks kaip gydantis, ne tik blizgutis tam kartui kaip pvz "Smoothing Lusterizer" ? ant sausų plaukų tepamas?  4u.gif

lusterizer tai nenuplaunama priemone, o cia kauke-kondicionerius smile.gif nors ir raso,kad sudety yra ekstraktu ir t.t tokiu liniju priemones, kaip ir pvz kerastase daugiau salonines, ryskiam efektui. Gydo tai gryni naturalus aliejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 30, 20:09)
lusterizer tai nenuplaunama priemone, o cia kauke-kondicionerius  smile.gif nors ir raso,kad sudety yra ekstraktu ir t.t tokiu liniju priemones, kaip ir pvz kerastase daugiau salonines, ryskiam efektui. Gydo tai gryni naturalus aliejai  biggrin.gif

Supratau, susimaišiau, pasirodė kad čia purškiamas daiktas, o čia tik pompa pasirodo priemonės išspaudimui doh.gif

Na jei sakot, kad sunkina plauką, reikės įsirašyt į pirkinių sąrašus.. drinks_cheers.gif

O kuri priemonė jum labiau sunkina- Tigi Serious kaukė ar šita kondiškė? 4u.gif
Atsakyti
as noriu papeikti viena kauke,tai yra orofluido kauke doh.gif
user posted image
gerai,kad pirkau gera kaina,tai nelabai gaila, bet apskritai tai labai prasta kauke man pasirode schmoll.gif net mano sausus,pasisiaususius plaukus ziauriai apsunkindavo,bet ne geraja prasme, nes siaip man patinka tokie apsunkinantys produktai, tada bent nesisiausia plaukai, o sita kauke kazkaip suriebaluoja,plaukai siurkstus..nors atrodo kaip tik turetu maitinti,o ji tik issausina. kvapas labai intensyvus, net spiritas toks jauciasi. orofluido eliksyras dar puse velnio,bet irgi ne stebuklas.nerekomenduociau niekam,pinigu ismetimas i bala.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 30, 20:18)

O kuri priemonė jum labiau sunkina- Tigi Serious kaukė ar šita kondiškė?  4u.gif

is tiesu sunku pasakyti, gal Serious labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 04 30, 14:51)
<..>bet, turbut, geriausia iseitis gerokai pakirpti besiveliancius plaukus ir tada jau stipriai priziureti, kad augtu grazus, sveiki ir nesiveliantys, kaip kad ir padariau pati  mirksiukas.gif

oi patikėkit - tikrai ne geriausia mirksiukas.gif turėjau ir trumpai (iki ausų spenelių) kirptus plaukus, ir dabar turiu gal iki pusės menčių, o jie kaip vėlėsi, taip tebesivelia. plauko struktūra tokia mirksiukas.gif išsišukavus ir nuėjus į kirpyklą, kirpėja vėl turi šukuoti, nes jie jau susivėlę biggrin.gif mirsiu nepamiršiu, kaip kirpėja sakė, kad jei kada pasidaryčiau kokį cheminį ar pan., tai po jo jau tik plikai skust, nes nebeišsišukuotų visai...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 04 30, 23:04)
oi patikėkit - tikrai ne geriausia  mirksiukas.gif turėjau ir trumpai (iki ausų spenelių) kirptus plaukus, ir dabar turiu gal iki pusės menčių, o jie kaip vėlėsi, taip tebesivelia. plauko struktūra tokia  mirksiukas.gif išsišukavus ir nuėjus į kirpyklą, kirpėja vėl turi šukuoti, nes jie jau susivėlę  biggrin.gif mirsiu nepamiršiu, kaip kirpėja sakė, kad jei kada pasidaryčiau kokį cheminį ar pan., tai po jo jau tik plikai skust, nes nebeišsišukuotų visai...

Mano irgi veliasi nesvarbu, kokia ilgio plaukai bebūtų. biggrin.gif bet man, kai plaukai ilgesni, tai geriau, nes iš to vėlimosi visai gražios garbanos susiformuoja. neseniai suvokiau, kad kai jų nešukuoji, visą dieną graži šukuosena išsilaiko. tai aš nesuku sau galvos ir plaukus šukuoju tik prieš einant miegot ir prieš plaunant galvą smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 30, 19:54)
as noriu papeikti viena kauke,tai yra orofluido kauke doh.gif
user posted image
gerai,kad pirkau gera kaina,tai nelabai gaila, bet apskritai tai labai prasta kauke man pasirode schmoll.gif net mano sausus,pasisiaususius plaukus ziauriai apsunkindavo,bet ne geraja prasme, nes siaip man patinka tokie apsunkinantys produktai, tada bent nesisiausia plaukai, o sita kauke kazkaip suriebaluoja,plaukai siurkstus..nors atrodo kaip tik turetu maitinti,o ji tik issausina. kvapas labai intensyvus, net spiritas toks jauciasi. orofluido eliksyras dar puse velnio,bet irgi ne stebuklas.nerekomenduociau niekam,pinigu ismetimas i bala.

Man kaip tik labai svelnus ir minsti nuo Orofluido kaukes buvo. Sunaudojau iki paskutinio laso smile.gif
Atsakyti