SU Gimtadieniu, Langana!

Langana, su praėjusiu
O aš šį savaitgalį skyriau knygoms
Penktadienio vakaras su Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" prabėgo tiesipg nepastebimai. Tikrai be proto smagu buvo vėl Green knygą skaityti.
Šeštadienį vakare nužingsniavau į biblioteką ir ten man trumpam laikui davė Reading Mario "52 Nostradamo pranašystės" - dar vienas Braunas su paslaptimis. Buvo įdomu skaityti apie čigonus ir apie paslaptis, bet... na, jau daug panašaus pobūdžio knygų skaičiau... ši nėra kažkokia ypatinga.
O sekmadienį praleidau su Dan Brown knyga Prarastas simbolis - ir žinot man patiko
Tikrai ji ne tokia įtraukianti, kaip Da Vinčio kodas , bet mane sužavėjo pati knygos idėja, na, apie žmones, kurie turi dievą savyje
Smagu buvo skaityti, rekomenduoju Brauno gerbėjoms
Mistinių paslapčių, kuriam laikui pakaks. Šiandien čiupau Doncovos "Peliuko Mikio kamasutrą"

O aš šį savaitgalį skyriau knygoms

Penktadienio vakaras su Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" prabėgo tiesipg nepastebimai. Tikrai be proto smagu buvo vėl Green knygą skaityti.
Šeštadienį vakare nužingsniavau į biblioteką ir ten man trumpam laikui davė Reading Mario "52 Nostradamo pranašystės" - dar vienas Braunas su paslaptimis. Buvo įdomu skaityti apie čigonus ir apie paslaptis, bet... na, jau daug panašaus pobūdžio knygų skaičiau... ši nėra kažkokia ypatinga.
O sekmadienį praleidau su Dan Brown knyga Prarastas simbolis - ir žinot man patiko

Mistinių paslapčių, kuriam laikui pakaks. Šiandien čiupau Doncovos "Peliuko Mikio kamasutrą"

Langana, saulėto, šilto ir stebuklingo tortadienio!

Aciu visoms visoms uz nuosirdzius sveikinimus, linkejimus ir geles

Langana, sveikinu su Gimtadieniu!
Oi ką aš matau! bulkute
Smagu, kad įdomu
Pasigirk ka gero ar negero perskaitei ar neperskaitei.
kaip tavo dvynukai laikosi.
maniškė visur lenda, viską traukia,viską ima ir visko nori.Jau kartais ir jėgų nebeturiu visko iš paskos rankioti. Tai va kartais pagalvoju kaip moterys susitvarko kai tokio amžiaus pupuliai šeimoje auga ne vienas , o kokie du ar net trys.
2:
QUOTE(bulkute @ 2010 10 10, 11:34)
Oi ką aš matau! bulkute

Langana, su gimtadieniu

QUOTE(Pajauta @ 2010 10 11, 17:16)
Langana, sveikinu su Gimtadieniu!
Oi ką aš matau! bulkute
Smagu, kad įdomu
maniškė visur lenda, viską traukia,viską ima ir visko nori.Jau kartais ir jėgų nebeturiu visko iš paskos rankioti. Tai va kartais pagalvoju kaip moterys susitvarko kai tokio amžiaus pupuliai šeimoje auga ne vienas , o kokie du ar net trys.
2:
Oi ką aš matau! bulkute

Dvyniai laikosi gerai, aciu. Jau dickiai ir man su jais lengviau, o kai buvo mazi, tai uz galvos griebiausi.
sveikos ,kaip laikotes, gal turit kokia knyga audio gal galetumet pasidalinti, labai noriu klausyti kokia knyga, linkomanijos pakvietimo neturiu ...?
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 11, 13:31)
Penktadienio vakaras su Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" prabėgo tiesipg nepastebimai.
ka jus ten su Zis man primygtinai is fantastikos rekomendavote? Kiek pamenu, Green tarp tu rekomenduotuju buvo. O kas dar? Pamirsau.. kvaila galva, kad ja suva

Papildyta:
QUOTE(Dagnija @ 2010 10 11, 19:26)
sveikos ,kaip laikotes, gal turit kokia knyga audio gal galetumet pasidalinti, labai noriu klausyti kokia knyga, linkomanijos pakvietimo neturiu ...?
prasau - va cia ju daug

http://my.opera.com/...09-audio-knygos
Mano svajonė (
) Dolitlės dėka išsipildė:

Dolitle, dėkojam abu su MB ir žemai kloniojamės: vakaras su Erlicku buvo įspūdingas!

Dolitle, dėkojam abu su MB ir žemai kloniojamės: vakaras su Erlicku buvo įspūdingas!

QUOTE(klopedija @ 2010 10 11, 22:29)
Mano svajonė (
) Dolitlės dėka išsipildė:

Sveikinu ir kartu su tavim džiaugiuosi.Aš irgi turiu Erlicko tik ant Balorų.Ech patinka ir man Erlickas

Pas mane yra F.Taunytės, M.Starkaus ir Radzevičiaus, K.Alvtegen, J.Gomeez- Jurado, J.Fasman, J.Irvingo, Čekuolio autografai.Kieno čia dar

Klopedija, o daugiau kokių rašytojų ar turi autografų?
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 11, 22:03)
Sveikinu ir kartu su tavim džiaugiuosi.
Pas mane yra F.Taunytės, M.Starkaus ir Radzevičiaus, K.Alvtegen, J.Gomeez- Jurado, J.Fasman, J.Irvingo, Čekuolio autografai.Kieno čia dar
Atrodo, viskas.

Nesu autografų medžiotoja, turiu tik šitą. Ir kaip gi nepajamsi, kai "visą gyvenimą svajojau", o čia Erlickas viešai išpažino, jog tikisi, kad moteris, sėdinti 5 eilėje (kaip tik ten ir sėdėjom), duos... pasirašyti knygą raudonu rašalu.

Ai, dar "kūdikio" vardu pavasarį susimedžiojau Melvin Burgess dedikaciją su autografu.
Papildyta:
P.s. Savaime susiformavo Erlicko dainuojamo repertuaro žanras - elegiškas romansas.