Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

QUOTE(klopedija @ 2010 10 11, 21:20)
aciuks.gif
Nesu autografų medžiotoja, turiu tik šitą. Ir kaip gi nepajamsi, kai "visą gyvenimą svajojau", o čia Erlickas viešai išpažino, jog tikisi, kad moteris, sėdinti 5 eilėje (kaip tik ten ir sėdėjom), duos... pasirašyti knygą raudonu rašalu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, dar "kūdikio" vardu pavasarį susimedžiojau Melvin Burgess dedikaciją su autografu.
Papildyta:
P.s. Savaime susiformavo Erlicko dainuojamo repertuaro žanras - elegiškas romansas. hihihi.gif

biggrin.gif sevikinu svajonei issipildzius, viena issipilde,dabar gali svajoti apie kita biggrin.gif
Gavau siandien skirtukus tavo thumbup.gif ,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 11, 21:30)
ka jus ten su Zis man primygtinai is fantastikos rekomendavote? Kiek pamenu, Green tarp tu rekomenduotuju buvo. O kas dar? Pamirsau.. kvaila galva, kad ja suva  biggrin.gif

Primygtinai rekomendavom? g.gif Tikrai nepamenu. Kalbėjom apie Greeno Hauką ir Fišer. Ir dar rekomendavau Zis bibliotekoje paimti Glen Cook knygas apie seklį Garetą: SALDŽIABALSIS SIDABRINIS BLIUZAS, NUOŽMIOSIOS AUKSO ŠIRDYS
IR ŠALTOS VARINĖS AŠAROS. Ir tau rekomenduoju 4u.gif biggrin.gif
O aš vakar perskaičiau Darja Doncova "Peliuko Mikio kamasutra" - Vienareikšmiškai galiu teigti, jog mažomis dozėmis Doncova yra gerai biggrin.gif Smagus, ironiškas detektyvas. 4u.gif
Atsakyti
Kas skaitėt "Širšių fabriką ? ax.gif
Gal sudomins kurią?" Kitos knygos" leidykla numato išleisti kitą šio autoriaus knygą.
http://kitosknygos.l...isleisti/tiltas
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 12, 17:31)
Kas  skaitėt "Širšių fabriką ? ax.gif
Gal sudomins kurią?" Kitos knygos" leidykla numato išleisti kitą šio autoriaus knygą.

Aš skaičiau, ačiū, kad pranešei, nes bent jau "ŠF" labai patiko bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 12, 14:06)
dabar gali svajoti apie kita  biggrin.gif
Gavau siandien skirtukus tavo  thumbup.gif ,aciu  4u.gif
Aha. biggrin.gif
Jau ketinau teirautis. biggrin.gif

QUOTE(Pajauta @ 2010 10 12, 17:31)
Kas  skaitėt "Širšių fabriką ? ax.gif
Puiki žinia. Ir man Širšių fabrikas labai, labai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 12, 13:20)
Kalbėjom apie Greeno Hauką ir Fišer. Ir dar rekomendavau Zis bibliotekoje paimti Glen Cook knygas apie seklį Garetą: SALDŽIABALSIS SIDABRINIS BLIUZAS,  NUOŽMIOSIOS AUKSO ŠIRDYS
IR ŠALTOS VARINĖS AŠAROS. Ir tau rekomenduoju  4u.gif  biggrin.gif

Va, apie Hauką ir Fišer kalbėjot. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu dar karta uz sveikinimus.
Sirsiu fabrika skaiciau, sukrete, bet net nezinau, ar noriu kitos jo knygos.
O as pagaliau uzpildziau didziule spraga ir susipazinau su O. Henrio apsakymais. Radau rutracker.org aktoriu irasyta keliu apsakymu rinkinuka ir su malonumu ji isklausiau. Patiko stilius. Reikes kazkada ir kitus jo kurinius isklaustyti - perskaityti.
Dabar pasineriau i zydu kultura: klausausi Solom Aleichemo ''Tevje pienininkas''. Kazkada padare ispudi Siauliu dramos teatro spektaklis, tai dabar susipazistu su pradiniu saltiniu ax.gif Kol kas patinka ir turinys, ir iskaitymas.
Atsakyti
Gavau J. Lados "Lapę gudruolę" bigsmile.gif vyras pirmas nusičiupo ir per vakarą suskaitę krizendamas biggrin.gif
Atsakyti
Na ka paskelbė jau The Man Booker Prize' 2010 laimėtoją:
Howard Jacobson
su knyga "The Finkler Question"
user posted image

Smagu smagu, tik deja, man jis yra nežinomas. Na ką bus proga paieškoti ir pasidomėti biggrin.gif

--------------------------------

O aš visai neseniai perskaičiau Marianne Fredriksson 'Ana, Hana ir Johana". Labai patiko knyga. Nors ji gana savotiška, bet vis tik netrūko joje švelnumo, ryškių portretų ir išminties.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 09, 13:18)
užtat stogas važiuoja nuo Lados "Lapės gudruolės" - vaikas bent tris! kartus per dieną klausosi doh.gif

O iš kur būtų galima atsisiųsti paklausyti blush2.gif Penkiamečiui būtų įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2010 10 13, 08:56)
O iš kur būtų galima atsisiųsti paklausyti blush2.gif Penkiamečiui būtų įdomu?

nežinau, ar šiuo metu dar yra, bet - lrt.lt, archyvas, pasirinkti radiją, laidos, vakaro pasaka arba vaikų radijo teatras. Atsisiųsti - ir vualia - namie ramybės nebėra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 13, 08:42)
Gavau J. Lados "Lapę gudruolę" bigsmile.gif vyras pirmas nusičiupo ir per vakarą suskaitę krizendamas biggrin.gif

Gaila, kad šios knygos naujai neperleidžia smile.gif vaikystėje labiausiai patikusi knyga thumbup.gif ir dabar dar atsimenu kokia ta lapė buvo šaunuolė
Atsakyti