Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:04)
As labai rimta ..kaip niekad .
Bus ,bus ,jei pabandysit m+v+m?Ar gal jau bandet?

Tai gal jau kraustykitės po truputį į spalnę, ten ir aptarsite visas smulkmenas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:02)
Nebūsiu. Kažkaip tikrai tikrai žinau. Negalėčiau. Aš nesuvokiu, kaip galima būti. Nesmerkiu, neturiu tam teisių, bet sveiku protu nesuvokiu. Aš daugiau metų kartu gyvenu, nei tu, todėl kuo toliau, tuo tikresnė, kad nebūsiu. Na, nemoku ir paaiškinti,bet nebūsiu. Tai labai su mano sąžine kertasi. Bet tiek to. Nemėgstu šia tema diskutuoti ir tiek. Todėl, kad sveiku protu to nesuvokiu. Todėl ir nediskutuosiu  ax.gif

Oi ,ir as buvau labai sazininga .Bet viena vakara pamaciau dyu vyrus ,draugus ,kojos pacios sulinko ,atsidaviau jiems negalvodama ...kaip prisimenu dabar -net gera pasidaro ...
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:59)
Nesuprantu as tokiu pasakymu .  g.gif

sakyk tiesiai,ka ne taip pasakiau mirksiukas.gif zinai kodel uzveziau tema?sako padarykpriesus savo draugais ir ismok ju strategija biggrin.gif
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:59)

o ir manau neslepe jis labai jau tu nuklydimu-reiskia ant tiek viskas uzpiii... buvo kad dare automatiskai viska  biggrin.gif

nuo manes nepaslepsi,esu snipas,pati suuodziau isnarpliojau ir ant stalo visas kortas ismeciau..zaidziam atvirom kortom..prigautas buvo..
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 16:05)
Tai gal jau kraustykitės po truputį į spalnę, ten ir aptarsite visas smulkmenas  bigsmile.gif

Ne tavo reikalas .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:07)
Ne tavo reikalas .

Užtat ir siūlau kraustytis, kad ne mano reikalas. kam man tos grupavuchos detalės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 15:03)
Vis tiek  ožys.... jau geriau būtų švelniai pabučiavęs tą rodomą špygą panosėj ir vaikams snarglius nuvalęs, tada būtų gavęs viską ir dar daugiau  wub.gif 
Durniai tie diedai, nežino, kad ne prašymais reikia moteras imti ir ne grąsinimais, o darbais darbais darbais construction.gif

ooo va cia tai kas mus uzveda... pagalba,supratimas.. taip taip,musu varikliuku tepalai wub.gif bet vyrai to nesupranta,o jei supranta buna jau velu ax.gif
jie galvoja kad moterys irgi tik sast ir nori kaip jie.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:06)
sakyk tiesiai,ka ne taip pasakiau mirksiukas.gif zinai kodel uzveziau tema?sako padarykpriesus savo draugais ir ismok ju strategija biggrin.gif

Oi ,tai ne cia pataiket .Jums reikia susidraugauti su savo vyro meiluze ,tik tokiu atveju zinosit kaip su ja kovoti .
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 16:07)
Užtat ir siūlau kraustytis, kad ne mano reikalas. kam man  tos grupavuchos detalės  tongue.gif

Tu dar ir cia vadovausi man kaip rasyti ir ka?nenormali ,rimtai nenormali tu .
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 15:02)
Nebūsiu. Kažkaip tikrai tikrai žinau. Negalėčiau. Aš nesuvokiu, kaip galima būti. Nesmerkiu, neturiu tam teisių, bet sveiku protu nesuvokiu. Aš daugiau metų kartu gyvenu, nei tu, todėl kuo toliau, tuo tikresnė, kad nebūsiu. Na, nemoku ir paaiškinti,bet nebūsiu. Tai labai su mano sąžine kertasi. Bet tiek to. Nemėgstu šia tema diskutuoti ir tiek. Todėl, kad sveiku protu to nesuvokiu. Todėl ir nediskutuosiu  ax.gif

niekada nesakyk niekada,sakiau niekada neatleisiu isdavystes..o va verkiu ir raudu kaip durnele..ir atleisti noriu..
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 15:03)
Vis tiek  ožys.... jau geriau būtų švelniai pabučiavęs tą rodomą špygą panosėj ir vaikams snarglius nuvalęs, tada būtų gavęs viską ir dar daugiau  wub.gif 
Durniai tie diedai, nežino, kad ne prašymais reikia moteras imti ir ne grąsinimais, o darbais darbais darbais construction.gif

nu va sakau doh.gif

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:04)
As labai rimta ..kaip niekad .
Bus ,bus ,jei pabandysit m+v+m?Ar gal jau bandet?

o tu ta m pabusi?
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 15:05)
Tai gal jau kraustykitės po truputį į spalnę, ten ir aptarsite visas smulkmenas  bigsmile.gif

pazadu ir ten apsilankysiu nuo siol labai daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 13:48)
gal atsiras kokia meiluze,kuri mums kvailoms moterims paaiskins,kokia vyru psichologija ir kodel jos prasideda su vedusiais vyrais?
trumpai apie situacija..vyras susirado meiluze 23metu,jam 28..ji siulo palikti seima ir vaikus..kam jai to reikia?negi mano kad bus laimonga,kitu nelaimes saskaita?nu labai lauksiu drasiu pasisakymu mirksiukas.gif

nu peranksti jis jus vede biggrin.gif o vat dabar susirado jis savo tikraja meile ir nori buti su ja, o ne su jumis. o gal jums 38?

be to - kodel jus manote, kad jie nebus laimingi, nes jus busite nelaiminga? Cia, zinokite, slidus reikalas. jie tai laimingi gali buti.... O vat jus negalite dziaugtis ju laime, o tik tulzi liejate.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:10)
niekada nesakyk niekada,sakiau niekada neatleisiu isdavystes..o va verkiu ir raudu kaip durnele..ir atleisti noriu..

Atleisk tu tam savo vyrui ir mokinkis is SAVO klaidu ,.Tu cia kalciausia ,ne jis .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:09)
Oi ,tai ne cia pataiket .Jums reikia susidraugauti su savo vyro meiluze ,tik tokiu atveju zinosit kaip su ja kovoti .

tai kad ji bijo manes kaip velnias kryziaus,skambino vyrui pakeliau as tai,net kalbet neisdryso doh.gif jauna dar..
Atsakyti
Oj pleeeee, 25 skaitantys biggrin.gif
Atsakyti