Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:10)
niekada nesakyk niekada,sakiau niekada neatleisiu isdavystes..o va verkiu ir raudu kaip durnele..ir atleisti noriu..

atleidimas cia jau kitas dalykas,pirma susiremontuokite santykius,paskui jau apie atleidima pagalvosite.. neateis jis greitai,gal isvis neateis i jusu sirdi.. cia jau kita tema butu ir cia jau tik jusu vyras padeti gali..
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:10)
nu va sakau doh.gif
o tu ta m pabusi?

O kas cia keisto ,tu galvoji mazai tokiu moteru ,kurias uzveda kita moteris ?Jei tu susijaudinai gerai zinodama,jog salia tavo vyro yra kita moteris ,tai gal reikia saves paklausti ko nori tu?
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:12)
tai kad ji bijo manes kaip velnias kryziaus

ji nebijo jusu,ji neturi su jumis nieko bendro ir nenori tureti.. nu kas butu jei zmonos su meiluzem draugauti pradetu lotuliukas.gif vyrai isprotetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:06)
Oi ,ir as buvau labai sazininga .Bet viena vakara pamaciau dyu vyrus ,draugus ,kojos pacios sulinko ,atsidaviau jiems negalvodama ...kaip prisimenu dabar -net gera pasidaro ...

Nepykit, Tamara, bet man tai nesveika, liga. Aš esu žmogus, valdau instinktus, ne jie mane. Todėl ir nenoriu, niekada nediskutuoju meilužių tema. Man tiesiog tai daugiau nei prieš sąžinę ir nepriimtina. Taigi tiek. Įdomu buvo paskaitinėti iš psichologinės pozicijos, bet diskutuoti tiesiog negaliu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:12)
tai kad ji bijo manes kaip velnias kryziaus,skambino vyrui pakeliau as tai,net kalbet neisdryso doh.gif jauna dar..

Pacanke?Vyras sake kiek jai metu?
Papildyta:
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:15)
Nepykit, Tamara, bet man tai nesveika, liga. Aš esu žmogus, valdau instinktus, ne jie mane. Todėl ir nenoriu, niekada nediskutuoju meilužių tema. Man tiesiog tai daugiau nei prieš sąžinę ir nepriimtina. Taigi tiek. Įdomu buvo paskaitinėti iš psichologinės pozicijos, bet diskutuoti tiesiog negaliu.  ax.gif

Na tai cia ir yra ta tema ,autore praso meiluziu pagalbos ,mes jai ir pasakojame ka zinome ....moterys ,jei esat silpnu nervu -geriau neskaitykit sitos temos biggrin.gif
Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios ,visos kitos nusvile nuo meiluziu ...dar yra davatkos -komendantes ,nu ...visoks kontingentas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 14:20
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:09)

Tu dar ir cia vadovausi man kaip rasyti ir ka?nenormali ,rimtai nenormali tu .

Aišku nenormali.... normalia būti nuobodu tiek sau, tiek kitiems.

O dabar gali liepti nukirsti man galvą, carievna Tamara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:11)
nu peranksti jis jus vede  biggrin.gif o vat dabar susirado jis savo tikraja meile ir nori buti su ja, o ne su jumis. o gal jums 38?

be to - kodel jus manote, kad jie nebus laimingi, nes jus busite nelaiminga? Cia, zinokite, slidus reikalas. jie tai laimingi gali buti.... O vat jus negalite dziaugtis ju laime, o tik tulzi liejate.

tikrai ne meile rado biggrin.gif nesu as sene nevaryk esu grazi moteris,vyrai gatvej akimis nulydi..ir vyras manes pavydi..karta netgi susimuse, kad mane klube kitas sokiui pakviete..bet ne esme,kai kurios meiluzes naivios,nes isimyli..o jie dazniausia pas zmonas gryzta..nors aisku isimciu yra
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:12)
Atleisk tu tam savo vyrui  ir  mokinkis is SAVO klaidu ,.Tu cia kalciausia ,ne jis .

jo kotas kalciausias jei i vienus vartus neilindo,padla kitu ieskot pradejo..juokas juokais,o dabar rimtai..zinau kad pati ji stumiau i bedugne,tik nemaniau kad nustumsiu,maniau esu mylima kad ir kokias nesamones bedaryciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 16:19)
Aišku nenormali.... normalia būti nuobodu tiek sau, tiek kitiems.

O dabar gali liepti nukirsti man galvą, carievna Tamara  lotuliukas.gif

Atstok ,tu man neidomi ,geriau rasyk i tema .
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:17)

Bet man toks vaizdas ,kad cia tu meiluziu tik kelios

as manau jei uzgertu drasos likerio cia visos,tai tu meiluziu atsirastu tiek,kad nebeuztektu temos vienos,kad nors viena po viena posta parasytu lotuliukas.gif
zmones nelinke apie tai sneket ir gerai,nes kuo maziau tai zino-tuo ramiau gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:20)
tikrai ne meile rado biggrin.gif nesu as sene nevaryk esu grazi moteris,vyrai gatvej akimis nulydi..ir vyras manes pavydi..karta netgi susimuse, kad mane klube kitas sokiui pakviete..bet ne esme,kai kurios meiluzes naivios,nes isimyli..o jie dazniausia pas zmonas gryzta..nors aisku isimciu yra

o tai ko parinates tada? bijote tapti isimtimi?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:21)
as manau jei uzgertu drasos likerio cia visos,tai tu meiluziu atsirastu tiek,kad nebeuztektu temos vienos,kad nors viena po viena posta parasytu  lotuliukas.gif
zmones nelinke apie tai sneket ir gerai,nes kuo maziau tai zino-tuo ramiau gyvena  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:20)
bet ne esme,kai kurios meiluzes naivios,nes isimyli..o jie dazniausia pas zmonas gryzta..nors aisku isimciu yra

Šitoje situacijoje naiviausia man pasirodė esanti žmona.
Atsakyti